Kjøpe Snap aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling

Kjøpe Snap aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Snap aksjer.

Snap kursutvikling

Snap aksjeselskap

Snap fundamental data

Kjøpe Snap aksjer uten kurtasje

Snap er notert på Nasdaq i USA, noe som betyr at det kan bli høy kurtasje å betale dersom du velger å bruke en norsk megler eller en bank som tilbyr handel på de amerikanske børsene. Kurtasje er en av grunnene til at vi sjeldent anbefaler å bruke en norsk megler eller bank til å kjøpe amerikanske aksjer. Det vi derimot kan anbefale er eToro som er en nettmegler med kurtasjefri aksjehandel på 16 av de viktigste børsene i verden. Pengene du kan spare på å ikke betale kurtasje kan brukes til å kjøpe Snap aksjer, noe som igjen kan gi deg bedre avkastning på sikt.

I tillegg til å være et rimelig alternativ til norske meglere og banker, er eToro også et seriøst og trygt alternativ. eToro har nemlig alle de nødvendige tillatelsene som trengs fra det norske Finanstilsynet, og alle innskudd og plasseringer er forsikret opptil 1 million euro. Med et minsteinnskudd på $200 har de aller fleste mulighet til å komme i gang med investering i aksjer på eToro. Videre er dette også en god løsning for mer erfarne investorer og tradere. Som kunde får du nemlig tilgang til analyser på utvalgte selskaper og analyseprogram med realtidskurser på samtlige aksjer som kan handles på eToro.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

Slik kjøper du Snap aksjer – steg for steg

Å gjennomføre aksjehandler på eToro er enkelt og greit, fordi de har en veldig brukervennlig løsning. Her skal vi gå gjennom fremgangsmåten for å kjøpe Snap aksjer, men denne kan også brukes til å kjøpe andre aksjer eller fractional shares. Fractional shares er deler av aksjer, og dette åpner opp for at alle kan investere i aksjer med høy kurs, som for eksempel Amazon og Google. Normalt tar det kun noen få minutter fra du begynner på registreringen til du kan kjøpe dine første aksjer i Snap.

1: Besøk eToro

Det første steget er å besøke nettsiden til eToro. Du kommer deg dit ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt og brukervennlig design, så du trenger ikke mye tid på å venne deg til siden og få full oversikt over de ulike funksjonene som er tilgjengelig. Nettside og kundeservice er også tilgjengelig på norsk, noe som betyr at du kan forvente deg en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du gå videre til selve registreringen. Det gjør du ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet for å velge innloggingsmetode på kontoen din. Du kan enten skrive inn brukernavn, passord og mailadresse, eller velge å ha innlogging med din Facebook- eller Google-konto. Etter at du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn. Dermed er det kun noen få og raske trinn igjen før du kan kjøpe Snap aksjer.

Nå kan du gå videre med kontoregisteringen ved å trykke på Fullfør profil. Nå får du frem et skjema hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter kan du fullføre din investorprofil ved å svare på spørsmål om din erfaring og kunnskap om aksjer og investeringer. Helt til slutt kan du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din og betalingsmetodene du ønsker å bruke når du skal sette inn eller ta ut penger fra eToro.

3: Gjør innskudd

Med kurtasjefri aksjehandel og et minsteinnskudd på $200, noe som tilsvarer rundt 2000 kr, kan de aller fleste komme i gang med investering og sparing i aksjer. Maks innskudd går fra $5500 og oppover, og avhenger av betalingsmetode. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Snap aksjer anbefaler vi å gjøre innskudd med VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly. Disse metodene har direkte overføring, slik at du får penger på din eToro-konto med en gang. Bruker du derimot bankoverføring kan det ta opptil 5 virkedager før pengene er fremme.

4: Kjøp Snap aksjer

Når du skal kjøpe Snap aksjer, eller aksjer i andre selskap og fractional shares må du bruke ordreskjemaet som finnes på selskapssiden. Du kommer deg dit ved å bruke søkefunksjonen øverst på siden til å søke etter Snap, og deretter trykke på søkeresultatet. På denne siden finner du innlegg fra forumet, informasjon og nøkkeltall fra selskapet, kursoversikt og analyseprogram. Ordreskjemaet åpner du ved å trykke på Handle.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller antallet hele aksjer du ønsker. Når du har skrevet inn sum eller antall kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Nå legges ordren din ut i markedet, og så lenge børsen er åpen blir den utført med en gang. Dine aksjer legges automatisk til i din portefølje, slik at du kan følge med på kursutviklingen.

Teknisk analyse av Snap aksje

Lag din egen tekniske analyse av Snap

tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Snap FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Snap aksjer?

I vår guide viser vi deg hvordan du kan kjøpe Snap aksjer uten kurtasje. Siden du ikke betaler kurtasje kan du spare penger som du heller kan investere i aksjer, noe som over tid kan gi deg bedre avkastning. Snap er notert på Nasdaq, så metoden kan også brukes til å kjøpe andre aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Snap kursutvikling?

På vår side kan du følge med på Snap kursutvikling. Vi har også samlet nyttig informasjon om selskapet og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Vi har også oppdaterte multipler som Price/Book, Price/Sales og Price/Earnings for Snap aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Snap kurs?

Snap er en populær investering og det er et spennende vekstsselskap, derfor følger vi ofte med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Snap aksjen. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage egne analyser av Snap eller andre aksjer.

Er Snap aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 27 analytikere som har kjøpsanbefaling på Snap aksjen, 2 har overweight, 10 har hold, mens 1 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Snap aksjen er $76,62, mens det høyeste kursmålet er $100,00.

%d bloggere liker dette: