Kjøpe Snowflake aksjer uten kurtasje kurs kursutvikling tekniske analyser anbefalinger kursmål

Kjøpe Snowflake aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Snowflake aksjer.

Snowflake kursutvikling

Snowflake aksjeselskap

Snowflake fundamental data

Kjøpe Snowflake aksjer uten kurtasje

Snowflake aksjen er en populær investering, og siden aksjen er notert på Nasdaq i USA er det heller ikke noe stor utfordring å kjøpe Snowflake aksjer. Du kan nemlig kjøpe amerikanske aksjer gjennom de fleste norske nettmeglere og i nettbanker hvor du har tilgang til aksjehandel. Selv om dette er veldig brukervennlige løsninger vil vi ikke anbefale dette til alle. Du må nemlig betale kurtasje når du kjøper og selger aksjer. Dermed kan det bli dyrt å bruke disse løsningene. Noe vi kan anbefale er å bruke eToro. Dette er en nettmegler som tilbyr kurtasjefri aksjehandel. Pengene du sparer på å ikke betale kurtasje kan du investere i Snowflake aksjer. Det kan gi deg en bedre avkastning.

Med alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet er eToro en like trygg og seriøs løsning som de norske nettmeglerne og bankene som tilbyr aksjehandel. Alle innskudd og aksjeinvesteringer er også forsikret opptil 1 million euro, og det gjør at dette er en sikker løsning. Med kurtasjefri aksjehandel og et minste innskudd på $200 kan de aller fleste komme i gang med aksjeinvestering på eToro. Alle kunder får også tilgang til analyser på utvalgte aksjer, gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. Det gjør at eToro også er et godt alternativ for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Snowflake aksjer – steg for steg

Å investere i aksjer kan sikre deg en god avkastning, men dersom du bruker norske nettmeglere blir det ofte dyrt dersom du vil investere mindre beløp for å bygge opp en portefølje over tid. På eToro betaler du som nevnt ingen kurtasje, noe som betyr at du kan investere mer. eToro tilbyr også handel med fractional shares eller deler av aksjer. Det betyr at du ikke trenger å kjøpe en hel aksje. Med fractional shares kan du investere fra $50 og oppover i aksjer som har langt høyere kurs. Ved å spare over tid kan du dermed spare deg opp til du eier hele aksjer. Fremgangsmåten for å kjøpe fractional shares eller andre aksjer er den samme som for å kjøpe Snowflake aksjer uten kurtasje som vi skal gå gjennom her. Normalt tar det kun noen få minutter fra du begynner på registreringen til du kan gjøre første investering i Snowflake aksjen.

1: Besøk eToro

Før du kan begynne å kjøpe Snowflake aksjer uten kurtasje må du registrere en konto på eToro. For å komme til nettsiden kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Med norsk nettside og kundesupport får du en god brukeropplevelse. Nettsiden har også et veldig brukervennlig design som gjør at du raskt får oversikt over de ulike funksjonene du får tilgang til. Med et aksjeforum kan du også diskutere investeringer med andre brukere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå. Du får nå frem et skjema hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil bruke. Alternativene er å skrive inn brukernavn, passord og mailadresse, eller bruke innlogging med din Facebook- eller Google-konto. Når du har valgt hvilken innloggingsmetode du vil bruke og aktivert denne er din konto registrert og du er logget inn. Dermed er det kun noen få raske steg igjen før du kan kjøpe Snowflake aksjer uten kurtasje.

Når du trykker på Fullfør profil får du frem et skjema hvor du kan fylle inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Neste steg er å svare på noen spørsmål for å kartlegge hvilken erfaring og kunnskap du har med aksjer og investeringer. Det siste steget er å sikre din konto ved å verifisere den. Verifiseringen gjennomfører du ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din og betalingsmetodene du vil bruke til innskudd og uttak fra eToro.

3: Gjør innskudd

Som nevnt er det minste innskuddet på eToro $200, noe som tilsvarer omtrent 2000 kr. Dette sammen med kurtasjefri aksjehandel gjør at så godt som alle kan komme i gang med aksjeinvesteringer uten at det blir for dyrt. Når du gjør innskudd for å kjøpe Snowflake aksjer kan det være en god ide å undersøke aksjekursen først siden denne er over $200 idag. Vi anbefaler å gjøre innskudd med VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly siden overføringene blir utført umiddelbart. Du kan også bruke bankoverføring, men det kan ta opptil 5 virkedager før pengene er overført til din eToro-konto, noe som kan være lenge å vente dersom du vil kjøpe Snowflake aksjer uten kurtasje med en gang.

4: Kjøp Snowflake aksjer

Siste steg i fremgangsmåten for å kjøpe Snowflake aksjer er å åpne ordreskjemaet som du finner på selskapssiden. Du kommer til selskapssiden ved å bruke søkefunksjonen øverst på skjermen til å søke etter Snowflake eller tickeren SNOW, for så å trykke på søkeresultatet. På selskapssiden finner du innlegg om aksjen fra forumet, informasjon og nøkkeltall fra Snowflake, kursoversikt og analyseprogrammet. Ordreskjemaet åpner du ved å trykke på Handle.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i Snowflake aksjer dersom du vil kjøpe fractional shares eller antallet aksjer du vil ha. Når du har skrevet inn sum eller antall kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Så lenge børsen er åpen vil din ordre bli utført med en gang. Dine Snowflake aksjer legges automatisk til i porteføljen din hvor du kan følge med på kursutviklingen på din investering.

Teknisk analyse av Snowflake aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Snowflake

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Snowflake FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Snowflake aksjer?

På vår side viser vi deg hvordan du kan kjøpe fractional shares eller hele aksjer i Snowflake uten kurtasje. Siden aksjen er notert på Nasdaq i USA er det også andre metoder du kan bruke til å kjøpe aksjen, men siden du da må betale kurtasje kan det bli dyrt.

Hvor kan jeg følge Snowflake kurs?

Vi har oppdaterte Snowflake kursutvikling på vår nettside. Her finner du også nyttig informasjon om selskapet og oppdaterte nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Vil du vurdere verdsettelsen kan du se multipler som Price/Book, Price/Sales og Price/Earnings for Snowflake aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Snowflake kurs?

På vår nettside legger vi ofte ut tekniske analyser av Snowflake aksjen. Vil du lage dine egne tekniske analyser kan du prøve analyseprogrammet vi bruker. Vi har også kurs i teknisk analyse for nybegynnere og viderekomne dersom du vil lære mer.

Er Snowflake aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 11 analytikere som har kjøpsanbefaling på Snowflake aksjen, mens 15 analytikere har hold-anbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Snowflake aksjen er $293,65, mens det høyeste kursmålet på aksjen er $350,00.