Kjøpe SoftBank Group aksje CFD uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger

Kjøpe SoftBank Group aksje CFD

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe SoftBank Group aksje CFD.

SoftBank Group kursutvikling

SoftBank Group aksjeselskap

SoftBank Group fundamental data

Kjøpe SoftBank Group aksje CFD uten kurtasje

SoftBank Group ble grunnlagt i 1981 og har hovedkontor i Tokyo. Aksjen er notert på Tokyo Stock Exchange med tickeren 9984. Selskapet driver blant annet med bredbånd, mobiltelefoni, fastnett, e-handel, teknologi-tjenester, media og markedsføring og halvleder-design. I tillegg har SoftBank Group eierskap i selskap som Kahoot!, AutoStore, Oda og Alibaba. SoftBank Group er et av de største japanske selskapene som er notert på TSE.

Det er kun et lite antall norske meglere og banker som gir deg tilgang til japanske aksjer på Tokyo Stock Exchange, og de som tilbyr dette tar ofte en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse løsningene siden det kan bli dyrt. Et godt alternativ er Capital.com som tilbyr CFD trading på over 3000 aksjer notert på 19 børser.

Capital.com er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Dermed er Capital.com et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $20, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med trading. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Capital.com også for mer erfarne investorer og tradere.

capital.com logo
 • Anbefalt nettmegler
 • 6000+ CFD på aksjer, indekser, mm
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Kan integreres med TradingView
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

78,77 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

Slik kjøper du SoftBank Group aksje CFD – steg for steg

SoftBank Group er et selskap som kan passe inn i de fleste porteføljer som fokuserer helt eller delvis på vekst. Dersom du vurderer en investering i kun denne aksjen bør du vite at det innebærer risiko, og denne risikoen kan du kontrollere ved å investere i selskap som driver i andre sektorer. Med tilgang til CFD-er på over 3000 aksjer kan du bygge opp en godt diversifisert portefølje på Capital.com. Her viser vi deg hvordan du kan kjøpe CFD på SoftBank aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe CFD på andre aksjer. Normalt trenger du bare noen få minutter på å komme i gang med kurtasjefri CFD-handel på Capital.com.

1: Besøk Capital.com

Før du kan kjøpe SoftBank Group aksje CFD uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Capital.com. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Capital.com. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

capital.com logo
 • Anbefalt nettmegler
 • 6000+ CFD på aksjer, indekser, mm
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Kan integreres med TradingView
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

78,77 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Capital.com kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Trade Now slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Apple-, Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Complete. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe SoftBank Group aksje CFD uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $20 eller i underkant av 200 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $45000 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe SoftBank Group aksje CFD kan du bruke VISA eller Apple Pay som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Capital.com-konto.

4: Kjøp SoftBank Group aksje CFD

For å kjøpe SoftBank Group aksje CFD uten kurtasje på Capital.com må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter SoftBank Group eller tickeren 9984, og så trykke på knappen Kjøp dersom du vil gå long eller Selg dersom du vil gå short. I ordreskjemaet kan du skrive inn antallet aksje CFD du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt antall aksje CFD du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Kjøp eller Selg. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge markedet er åpent. Dine aksje CFD i SoftBank Group vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen.

Teknisk analyse av SoftBank Group aksje

No post found

Lag din egen tekniske analyse av SoftBank Group

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

SoftBank Group FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe SoftBank Group aksjer?

SoftBank Group aksjen er notert på Tokyo Stock Exchange og kan derfor være vanskelig å kjøpe via norske meglere. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe CFD på SoftBank aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge SoftBank Group kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til SoftBank Group. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for SoftBank Group aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av SoftBank Group kurs?

SoftBank Group er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av SoftBank Group på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er SoftBank Group aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 13 analytikere som har kjøpsanbefaling på SoftBank Group aksjen, mens 2 har overweight og 1 har hold. Gjennomsnittlig kursmål for SoftBank Group aksjen er ¥5310,04, mens det høyeste kursmålet er ¥6234,95.