Kjøpe SolarEdge Technologies aksjer uten kurtasje investering kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling

Kjøpe SolarEdge Technologies aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe SolarEdge Technologies aksjer.

SolarEdge Technologies kursutvikling

SolarEdge Technologies aksjeselskap

SolarEdge Technologies fundamental data

Kjøpe SolarEdge Technologies aksjer uten kurtasje

SolarEdge Technologies er et israelsk selskap som leverer kraftoptimerings-, solinverter- og overvåkingssystemer for solcelleanlegg. Selskapet har kontorer i Israel, USA, Tyskland, Italia og Japan. Gjennom Maksimal Power Point Tracking på modulnivå skal disse produktene øke effektiviteten til solkraftverk. Selskapet ble grunnlagt i 2006 og er i dag notert på Nasdaq i USA med tickeren SEDG. SolarEdge Technologies har samarbeid med Tesla og Schneider Electric.

Tilgangen til å handle amerikanske aksjer i Norge er god. Det er mulig å kjøpe disse aksjene hos stort sett samtlige meglere og banker som tilbyr aksjehandel. Begge disse løsningene er trygge og brukervennlige, men siden du må betale kurtasje når du kjøper og selger aksjer kan det bli dyrt. Dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse løsningene. Et alternativ vi ofte anbefaler er eToro som tilbyr kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du SolarEdge Technologies aksjer – steg for steg

Med tilgang til investering i mer enn 2000 aksjer som er notert på 16 børser gjør at du har gode muligheter for å sette sammen en godt diversifisert portefølje. I tillegg til aksjer kan du også handle med over 250 børsnoterte fond. Siden du ikke betaler kurtasje på eToro vil kostnadene bli holdt nede, selv om du kun handler for mindre beløp. Her skal vi gå gjennom fremgangsmåten for å kjøpe SolarEdge Technologies aksjer uten kurtasje, og denne kan brukes til å investere i andre aksjer eller børsnoterte fond. Normalt tar det ikke mer enn et par minutter fra du begynner på registreringen til du kan kjøpe aksjer uten kurtasje.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe SolarEdge Technologies aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe SolarEdge Technologies aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe aksjer i solenergiselskapet SolarEdge Technologies kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp SolarEdge Technologies aksjer

For å kjøpe SolarEdge Technologies aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter SolarEdge Technologies eller tickeren SEDG, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av SolarEdge Technologies aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i SolarEdge Technologies vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i SolarEdge Technologies.

Teknisk analyse av SolarEdge Technologies aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av SolarEdge Technologies

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

SolarEdge Technologies FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe SolarEdge Technologies aksjer?

SolarEdge Technologies er notert på Nasdaq i USA og har tickeren SEDG. Siden dette er en amerikansk aksje kan den kjøpes via de fleste meglere, men siden du må betale kurtasje kan det bli dyrt. Vi viser deg hvordan du kan kjøpe SolaEdge Technologies aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge SolarEdge Technologies kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til SolarEdge Technologies. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for SolarEdge Technologies aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av SolarEdge Technologies kurs?

SolarEdge Technologies er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av SolarEdge Technologies på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er SolarEdge Technologies aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 14 analytikere som har kjøpsanbefaling på SolarEdge Technologies aksjen, mens 7 har hold og 3 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for SolarEdge Technologies er $298,09, mens det høyeste kursmålet er $368,00.