Kjøpe Sono Motors aksjer kursmål anebfaling tekniske analyser kursutvikling børsnotering

Kjøpe Sono Motors aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Sono Motors aksjer.

Sono Motors kursutvikling

Sono Motors aksjeselskap

Sono Motors fundamental data

Kjøpe Sono Motors aksjer uten kurtasje

Sono Motors er et tysk selskap som utvikler elbiler som har solceller. Disse solcellene er ikke kraftige nok til å være eneste energikilde for bilen, men kan lade batteriet slik at du kan kjøre opptil 112 km pr uke. Det er ventet at produksjonen av Sono Motors Sion skal begynne i 2022. Sono Motors aksjen er notert på Nasdaq med tickeren SEV.

eToro er ikke det eneste alternativet du kan velge dersom du vil investere i Sono Motors aksjen. Siden den blir notert på Nasdaq kan du bruke de aller fleste norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel. Men, de kan bli dyrt å velge en norsk megler eller bank siden du må betale kurtasje hver gang du handler aksjer. Som nevnt kan du velge eToro. Kurtasjefri aksjehandel kan bety at du sparer penger som du heller kan investere i flere aksjer.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Sono Motors aksjer – steg for steg

Når du skal investere i vekstaksjer som Sono Motors er det viktig å spre risiko over flere selskaper. På eToro har du tilgang til mer enn 2000 aksjer på 16 børser og over 250 ETF-er. Det betyr at du kan sette sammen en godt diversifisert potefølje hvor du får spredd risiko over flere geografiske områder, ulike sektorer og mange aksjeselskap. Her går vi gjennom hvordan du kan kjøpe Sono Motors aksjer uten kurtasje. Samme metode kan du også bruke til å investere i andre aksjer eller ETF-er. Normalt går det ikke mer enn et par minutter fra du begynner å registrere deg og frem til du kan begynne med kurtasjefri handel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Sono Motors aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Sono Motors aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google aksjen. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Sono Motors aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Sono Motors aksjer

For å kjøpe Sono Motors aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Sono Motors eller tickeren SEV, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Sono Motors aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Sono Motors vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Sono Motors.

Teknisk analyse av Sono Motors aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Sono Motors

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Sono Motors FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Sono Motors aksjer?

Sono Motors er notert på Nasdaq Stock Exchange og kan derfor kjøpes gjennom de fleste norske meglere, men det kan bli dyrt siden du må betale kurtasje. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å kjøpe Sono Motors aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Sono Motors kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Sono Motors. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Sono Motors aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Sono Motors kurs?

Så snart vi har nok kurshistorikk fra Sono Motors aksjen vil vi legge ut tekniske analyser på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av Sono Motors aksjen.

Er Sono Motors aksjer en god investering?

Så snart analytikerne tar opp dekning på aksjen vil vi legge ut oppdaterte anbefalinger og kursmål for Sono Motors aksjen på vår side.