hvordan investere Kjøpe Sorrento Therapeutics aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser kursutvikling

Kjøpe Sorrento Therapeutics aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Sorrento Therapeutics aksjer.

Sorrento Therapeutics kursutvikling

Sorrento Therapeutics aksjeselskap

Sorrento Therapeutics fundamental data

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Kjøpe Sorrento Therapeutics aksjer uten kurtasje

Sorrento Therapeutics er et amerikansk biotech selskap som ble etablert i 2009. Selskapet har hovedkontor i California, mens aksjen er notert på Nasdaq Stock Exchange med tickeren SRNE. Sorrento Therapeutics utvikler programmer for Covid-19, celle- og immunterapi for kreft, og behandling av smerte og lymfestrøm.

De aller fleste norske meglere og banker gir deg tilgang til amerikanske aksjer, men de pleier også ofte å ta en høy kurtasje. Vurderer du å investere i Sorrento Therapeutics eller andre vekstaksjer bør du spre risiko, og da kan det bli dyrt med norske meglere. eToro er et godt alternativ som gir deg tilgang til kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Sorrento Therapeutics aksjer – steg for steg

Sorrento Therapeutics er et selskap som kan få store inntekter, noe som også kan bety at aksjekursen kan stige høyt. Samtidig er det høy risiko å investere i aksjen. Derfor er det viktig å spre risiko ved å investere i flere forskjellige selskap. Her viser vi deg hvordan du kan kjøpe aksjer i Sorrento Therapeutics uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å investere i andre aksjer.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Sorrento Therapeutics aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Sorrento Therapeutics aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Sorrento Therapeutics aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Sorrento Therapeutics aksjer

For å kjøpe Sorrento Therapeutics aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Sorrento Therapeutics eller tickeren SRNE, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Sorrento Therapeutics aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Sorrento Therapeutics vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Sorrento Therapeutics.

Teknisk analyse av Sorrento Therapeutics aksje

Lag din egen tekniske analyse av Sorrento Therapeutics

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Sorrento Therapeutics FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Sorrento Therapeutics aksjer?

Siden Sorrento Therapeutics er notert på Nasdaq kan du kjøpe den gjennom norske meglere, men det kan bli dyrt med kurtasje. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å kjøpe aksjer i Sorrento Therapeutics uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Sorrento Therapeutics kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Sorrento Therapeutics. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Sorrento Therapeutics aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Sorrento Therapeutics kurs?

Sorrento Therapeutics er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Du kan se oppdatert teknisk analyse av Sorrento Therapeutics på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Sorrento Therapeutics aksjer en god investering?

I følge oversikten til MarketScreener er det kun 1 analytiker som følger aksjen, denne har outperform anbefaling på Sorrento Therapeutics. Analytikeren har $26,00 som kursmål på Sorrento Therapeutics aksjen.