Kjøpe Sparebank 1 Nord Norge aksjer kursmål anbefalinger tekniske analyser tips kursutvikling

Kjøpe Sparebank 1 Nord Norge aksje CFD

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Sparebank 1 Nord Norge aksje CFD.

Sparebank 1 Nord Norge kursutvikling

Sparebank 1 Nord Norge aksjeselskap

Sparebank 1 Nord Norge fundamental data

Kjøpe Sparebank 1 Nord Norge aksje CFD uten kurtasje

Tromsø Sparebank ble grunnlagt i 1836 som Nord Norges første sparebank. På 60-tallet ble rundt 40 nordnorske sparebanker slått sammen, og det la grunnlaget for banken vi i dag kjenner som Sparebank 1 Nord Norge. Banken har hovedkontor i Tromsø og egenkapitalbeviset er notert på Oslo Børs med tickeren NONG. I dag har banken 19 filialer med over 350000 privatkunder og 40000 bedriftskunder.

Norske meglere og banker gir deg stort sett tilgang til aksjehandel på Oslo Børs, og derfor kan NONG aksjen kjøpes via disse. Siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer kan det bli dyrt, og det er noe av grunnen til at vi normalt ikke anbefaler disse løsningene. Et godt alternativ er Capital.com som tilbyr kurtasjefri handel med CFD på mer enn 3000 aksjer. Capital.com kan også integreres med TradingView for å trade med algoritmer.

Capital.com er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Dermed er Capital.com et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $20, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Capital.com også for mer erfarne investorer og tradere.

capital.com logo
 • Anbefalt nettmegler
 • 6000+ CFD på aksjer, indekser, mm
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Kan integreres med TradingView
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

78,77 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

Slik kjøper du Sparebank 1 Nord Norge aksje CFD – steg for steg

Det er mange som regner bank aksjer som trygge investeringer, og dette gjelder spesielt for norske sparebanker. Selv om dette er regnet som lav risiko er det fortsatt viktig å diversifisere. Med tilgang til CFD på mer enn 3000 aksjer på Capital.com ligger det meste til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan kjøpe Sparebank 1 Nord Norge aksje CFD uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe CFD på andre aksjer. Normalt trenger du bare noen få minutter på å komme i gang med kurtasjefri CFD trading på Capital.com.

1: Besøk Capital.com

Før du kan kjøpe Sparebank 1 Nord Norge aksje CFD uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Capital.com. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Capital.com. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

capital.com logo
 • Anbefalt nettmegler
 • 6000+ CFD på aksjer, indekser, mm
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Kan integreres med TradingView
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

78,77 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Capital.com kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Trade Now slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Apple-, Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Complete. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Sparebank 1 Nord Norge aksje CFD uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $20 eller i underkant av 200 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $45000 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Sparebank 1 Nord Norge aksje CFD kan du bruke VISA eller Apple Pay som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Capital.com-konto.

4: Kjøp Sparebank 1 Nord Norge aksje CFD

For å kjøpe Sparebank 1 Nord Norge aksje CFD uten kurtasje på Capital.com må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Sparebank 1 Nord Norge eller tickeren NONG, og så trykke på knappen Kjøp dersom du vil gå long eller Selg dersom du vil gå short. I ordreskjemaet kan du skrive inn antallet aksje CFD du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt antall aksje CFD du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Kjøp eller Selg. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge markedet er åpent. Dine aksje CFD i Sparebank 1 Nord Norge vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen.

Teknisk analyse av Sparebank 1 Nord Norge aksje

No post found

Lag din egen tekniske analyse av Sparebank 1 Nord Norge

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Sparebank 1 Nord Norge FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Sparebank 1 Nord Norge aksjer?

Sparebank 1 Nord Norge er notert på Oslo Børs og kan derfor kjøpes via de fleste meglere og banker. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe Sparebank 1 Nord Norge aksje CFD uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Sparebank 1 Nord Norge kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Sparebank 1 Nord Norge. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Sparebank 1 Nord Norge aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Sparebank 1 Nord Norge kurs?

Sparebank 1 Nord Norge er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Sparebank 1 Nord Norge på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Sparebank 1 Nord Norge aksjer en god investering?

I følge oversikten til Wall Street Journal er det 4 analytikere som har kjøpsanbefaling på Sparebank 1 Nord Norge aksjen, mens det er 3 som har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Sparebank 1 Nord Norge er 97,21 kr, mens høyeste kursmål er 101,00 kr.