Kjøpe Sparebank 1 SMN aksje CFD uten kurtasje tekniske analyser kursmål anbefalinger tips

Kjøpe Sparebank 1 SMN aksje CFD

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Sparebank 1 SMN aksje CFD.

Sparebank 1 SMN kursutvikling

Sparebank 1 SMN aksjeselskap

Sparebank 1 SMN fundamental data

Kjøpe Sparebank 1 SMN aksje CFD uten kurtasje

Historien til Sparebank 1 SMN strekker seg tilbake til 1823 når Trondhjems Sparebank ble grunnlagt. I 1975 slo Trondhjems Sparebank, Strindens Sparebank og Støren Sparebanker til Trondhjems og Strindens Sparebank, i 1984 slo 23 banker i Trøndelag seg sammen for å danne en regionbank, og Sparebank 1 SMN ble etablert. Banken har egenkapitalbevis notert på Oslo Børs med tickeren MING.

Siden egenkapitalbeviset er notert på Oslo Børs kan du investere i Sparebank 1 SMN aksjer via norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel, men selv om dette er trygge og brukervennlige løsninger pleier vi ikke å anbefale dette. Grunnen til det er blant annet at du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer, noe som kan bli dyrt. Et godt alternativ er Capital.com som tilbyr kurtasjefri handel med CFD på aksjer.

Capital.com er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Dermed er Capital.com et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $20, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Capital.com også for mer erfarne investorer og tradere.

capital.com logo
 • Anbefalt nettmegler
 • 6000+ CFD på aksjer, indekser, mm
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Kan integreres med TradingView
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

78,77 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

Slik kjøper du Sparebank 1 SMN aksje CFD – steg for steg

Å trade aksje CFD har høy risiko, blant annet på grunn av gearing. For å kontrollere denne risikoen er det viktig å diversifisere, altså investere i flere forskjellige selskap som driver i ulike sektorer. Med tilgang til kurtasjefri handel med over 3000 CFD-er skal det meste ligge til rette for at du kan sette sammen en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan kjøpe Sparebank 1 SMN aksje CFD uten kurtasje. Samme metode kan du også bruke til å kjøpe CFD på andre aksjer uten kurtasje. Normalt trenger du bare noen få minutter på å komme i gang med trading på Capital.com.

1: Besøk Capital.com

Før du kan kjøpe Sparebank 1 SMN aksje CFD uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Capital.com. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Capital.com. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

capital.com logo
 • Anbefalt nettmegler
 • 6000+ CFD på aksjer, indekser, mm
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Kan integreres med TradingView
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

78,77 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Capital.com kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Trade Now slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Apple-, Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Complete. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Sparebank 1 SMN aksje CFD uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $20 eller i underkant av 200 kr kan stort sett alle komme i gang med trading. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $45000 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Sparebank 1 SMN aksje CFD kan du bruke VISA eller Apple Pay som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Capital.com-konto.

4: Kjøp Sparebank 1 SMN aksje CFD

For å kjøpe Sparebank 1 SMN aksje CFD uten kurtasje på Capital.com må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Sparebank 1 SMN eller tickeren MING, og så trykke på knappen Kjøp dersom du vil gå long eller Selg dersom du vil gå short. I ordreskjemaet kan du skrive inn antallet aksje CFD du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt antall aksje CFD du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Kjøp eller Selg. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge markedet er åpent. Dine aksje CFD i Sparebank 1 SMN vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen.

Teknisk analyse av Sparebank 1 SMN aksje

No post found

Lag din egen tekniske analyse av Sparebank 1 SMN

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Sparebank 1 SMN FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Sparebank 1 SMN aksjer?

Sparebank 1 SMN er notert på Oslo Børs og kan derfor kjøpes via norske meglere og de fleste norske banker. På vår side viser vi deg hvordan du kan kjøpe Sparebank 1 SMN aksje CFD uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Sparebank 1 SMN kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Sparebank 1 SMN. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Sparebank 1 SMN aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Sparebank 1 SMN kurs?

Sparebank 1 SMN er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Sparebank 1 SMN på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Sparebank 1 SMN aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 7 analytikere som har kjøpsanbefaling på Sparebank 1 SMN aksjen. Det gjennomsnittlige kursmålet for Sparebank 1 SMN er 139,93 kr, mens det høyeste kursmålet for MING aksjen er 145,00 kr.