Kjøpe Sprouts Farmers Market aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling analyser anbefalinger tips

Kjøpe Sprouts Farmers Market aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Sprouts Farmers Market aksjer.

Sprouts Farmers Market kursutvikling

Sprouts Farmers Market aksjeselskap

Sprouts Farmers Market fundamental data

Kjøpe Sprouts Farmers Market aksjer uten kurtasje

Supermarkedkjeden Sprouts Farmers Market har hovedkontor i Phoenix, USA, og ble grunnlagt i 2002. Dagligvarekjeden fokuserer på naturlige råvarer og økologisk mat som ferske grønnsaker, vitamintilskudd, pakkede dagligvarer, sjømat, meieriprodukter og husholdningsartikler. Selskapet eier 340 supermarkeder i 23 forskjellige amerikanske stater. Aksjen er notert på Nasdaq og har tickeren SFM.

Siden aksjen til Sprouts Farmers Market er notert på Nasdaq kan den kjøpes via de fleste norske meglere og banker. Både meglerhus og banker har trygge og brukervennlige løsninger, men er ofte dyre siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger aksjer. Et godt alternativ vi ofte anbefaler er eToro som tilbyr kurtasjefri handel på 16 børser, noe som betyr at du kan investere i over 2000 forskjellige aksjer.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Sprouts Farmers Market aksjer – steg for steg

Sprouts Farmers Market fokuserer på økologiske og naturlige matvarer, og kan derfor oppleve stor vekst fremover. Dermed kan dette være en godt investeringsalternativ for de som er på utkikk etter dagligvareaksjer til porteføljen. Når du skal begynne med investering er det viktig å kjøpe aksjer i forskjellige selskap som driver i ulike sektorer for å spre risiko, og med tilgang til over 2000 aksjer ligger alt til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje på eToro. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Sprouts Farmers Market aksjer uten kurtasje. Samme metode kan også brukes til å kjøpe andre aksjer uten kurtasje. Normalt trengs det bare noen få minutter på å komme i gang med investeringer på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Sprouts Farmers Market aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Sprouts Farmers Market aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr er eToro en god løsning for aksjehandel for nybegynnere. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Sprouts Farmers Market aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Sprouts Farmers Market aksjer

For å kjøpe Sprouts Farmers Market aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Sprouts Farmers Market eller tickeren SFM, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Sprouts Farmers Market aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Sprouts Farmers Market vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Sprouts Farmers Market.

Teknisk analyse av Sprouts Farmers Market aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Sprouts Farmers Market

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Sprouts Farmers Market FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Sprouts Farmers Market aksjer?

Sprouts Farmers Market er notert på Nasdaq i USA, og derfor må du ha en megler som gir deg tilgang til amerikanske aksjer. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i Sprouts Farmers Market aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Sprouts Farmers Market kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Sprouts Farmers Market. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Sprouts Farmers Market aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Sprouts Farmers Market kurs?

Sprouts Farmers Market er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Sprouts Farmers Market på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Sprouts Farmers Market aksjer en god investering?

Det er 4 analytikere som har kjøpsanbefaling på Sprouts Farmers Market, mens 1 har overweight, 9 har hold, 2 har underweight og 3 har salgsanbefaling i oversikten til Wall Street Journal. Gjennomsnittlig kursmål for Sprouts Farmers Market aksjen er $26,87, mens det høyeste kursmålet er $37,00.