Kjøpe Square aksjer uten kurtasje teknisk analyse kursmål anbefaling kursutvikling

Kjøpe Block aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Block aksjer.

Block kursutvikling

Block aksjeselskap

Block fundamental data

Kjøpe Block aksjer uten kurtasje

Block er et selskap som driver med utvikling og drift av blant annet mobile betalingsmetoder. Tidligere her selskapet Square Inc. Dette har gjort at aksjene er en populær investering. Aksjen er notert på Nasdaq i USA, og du kan derfor kjøpe aksjen via norske nettmeglere og i nettbanker hvor du har tilgang til handel med amerikanske aksjer. Begge er trygge og enkle løsninger, men siden du må betale kurtasje kan det fort bli dyrt. Dette er en av grunnene til at vi bruker eToro. eToro er nemlig en nettmegler som tilbyr aksjehandel uten kurtasje. Siden spread er eneste kostnad kan du derfor spare penger som du heller kan investere i Block aksjer.

eToro slår de fleste norske nettmeglere når det kommer til pris. I tillegg har de alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd er også forsikret opptil 1 million euro, og dermed er dette en like trygg og seriøs løsning. Med et minsteinnskudd på $200 passer eToro godt for nye investorer som vil starte med sparing i aksjer for å bygge opp en portefølje. Samtidig har eToro gratis realtidskurser, gratis analyser på noen av de mest populære aksjene og program for teknisk analyse. Dermed er dette også et godt alternativ for erfarne tradere og investorer.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Block aksjer – steg for steg

Siden Block aksjen er notert på Nasdaq i USA er det som nevnt flere metoder du kan bruke for å kjøpe Block aksjer, men som nevnt er det gode grunner til å velge eToro fremfor norske nettmeglere eller banker. Siden vi foretrekker å bruke eToro og tror at mange andre også vil være fornøyde med denne løsningen går vi gjennom steg for steg hvordan du kan kjøpe Block aksjer uten kurtasje på eToro. Dette er også en veldig brukervennlig løsning, i alt tar det ikke mer enn et par minutter fra du begynner på registreringen til du kan kjøpe Block aksjer uten kurtasje.

1: Besøk eToro

Før du kan begynne registrering for å investere i Block aksjen må du først besøke nettsiden til eToro. Du kommer dit ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden er tilgjengelig på norsk, noe som sikrer en god brukeropplevelse. Det er også norsk kundeservice tilgjengelig slik at du slipper språkproblemer dersom du har behov for hjelp.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du begynne med selve registreringen. Det gjør du ved å trykke på knappen Bli med nå. Dette gjør at du får frem et skjema hvor du kan velge om du vil skrive inn et brukernavn, passord og mailadresse, eller bruke innlogging fra Google eller Facebook. Når du har valgt metode og fullført er din eToro-konto registrert og du er logget inn. Men, ennå er det noen få raske trinn igjen som må fullføres før du kan kjøpe Block aksjer uten kurtasje.

Trykk på Fullfør profil for å få frem skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Neste steg er å svar på spørsmål for å kartlegge din erfaring med aksjer og investeringer, dette gjøres for å fullføre din investorprofil. Til slutt kan du verifisere din konto, noe som gir deg en bedre sikkerhet. Dette gjør du ved å laste opp bilde av ID, en regning som viser adressen din og betalingsmetodene du vil bruke på eToro.

3: Gjør innskudd

Minste innskudd er $200, noe som er lavt nok til at de aller fleste kan begynne med aksjeinvestering på eToro. Siden du heller ikke betaler kurtasje holder du fortsatt kostnadene nede, noe som er ekstra viktig om du gjør mindre handler. Maks innskudd er fra $5500 og avhenger av betalingsmetode. Vi anbefaler å bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly siden disse metodene overfører pengene direkte slik at du kan kjøpe Square aksjer uten kurtasje med en gang. Bankoverføring er tilgjengelig, men med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før pengene er overført til din eToro-konto.

4: Kjøp Square aksjer

Når du skal kjøpe Block aksjer må du gå til ordreskjemaet. Dette finner du på Blocks selskapsside på eToro. Du kommer dit ved å bruke søkefunksjonen øverst på skjermen til å søke etter enten selskapsnavnet Block eller tickeren SQ. Når du trykker på søkeresultatet kommer du til selskapssiden hvor du finner ordreskjema, innlegg om aksjen fra forumet, informasjon og nøkkeltall fra selskapet, kursutvikling og program for teknisk analyse. For å åpne ordreskjemaet trykker du på Handle.

Når du har åpnet ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i Block eller antallet aksjer du vil kjøpe. Her er det viktig å undersøke Block kursutvikling dersom du vil kjøpe hele aksjer siden kursen er mer enn $200 i dag. Et alternativ er å kjøpe fractional shares eller deler av aksjer. Fractional shares gjør at du kan kjøpe deler av aksjer fra $50 og oppover, noe som gjør at du kan spre risiko. Når du har skrevet inn sum eller antall kan du trykke på Åpne handel for å aktivere ordren. Dersom børsen er åpen vil ordren bli utført med en gang og aksjene lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen til din investering i Block aksjer.

Teknisk analyse av Block aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Block

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Block FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Block aksjer?

Block er notert på Nasdaq i USA, så du kan kjøpe Block aksjer gjennom norske nettmeglere og i nettbanker med aksjehandel. Du kan også følge vår måte for å kjøpe Block aksjer uten kurtasje dersom du vil spare penger som du heller kan investere i aksjer.

Hvor kan jeg følge Block kurs?

Vi har Block kursutvikling på vår nettside, og vi har også mye nyttig info om selskapet og nøkkeltall fra siste selskapsresultat. I tillegg kan du se oppdaterte multipler some Price/Earnings, Price/Sales og Price/Book for Block aksjen slik at du kan vurdere verdsettelsen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Block?

Vi følger med på Block aksjen og mange andre selskaper. På vår nettside kan du se oppdaterte tekniske analyser av Block aksjen. Du kan også prøve programmet vi bruker til analyse eller delta i våre kurs i teknisk analyse for nybegynnere og viderekomne.

Er Block aksjer en god investering?

I følge Wall Street Journal har 24 analytikere kjøpsanbefaling på Block aksjen, mens 1 har overweight og 17 har hold. 1 har underweight mens 3 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Block aksjen er $269,10, mens det høyeste kursmålet er $380.