Kjøpe Starbucks aksjer uten kurtasje teknisk analyse kursmål anbefaling kursutvikling

Kjøpe Starbucks aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Starbucks aksjer.

Starbucks kursutvikling

Starbucks aksjeselskap

Starbucks fundamental data

Kjøpe Starbucks aksjer uten kurtasje

Sykliske forbruksvarer kan få et løft i etterspørselen når økonomien åpner opp etter corona. Dette gjelder også for Starbucks aksjen. Dette er en aksje som allerede er populær å investere i, men det er sannsynlig at flere vil investere i denne fremover. Siden aksjen er notert på Nasdaq i USA kan den kjøpes gjennom norske nettmeglere og i nettbanker hvor du har tilgang til handel med utenlandske aksjer. Begge disse løsningene er brukervennlige og trygge, men ofte dyre siden du må betale kurtasje. Vi foretrekker å bruke eToro siden dette er en nettmegler som tilbyr kurtasjefri aksjehandel. Når du ikke betaler kurtasje kan du spare penger som du heller kan investere i Starbucks aksjen.

eToro har en handelsplattform som er minst like brukervennlige som de norske alternativene. Siden eToro også har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet, og har forsikret alle innskudd opptil 1 million euro, er dette også en like trygg løsning som de norske nettmeglerne og bankene du kan bruke. Med et minsteinnskudd på $200 og kurtasjefri aksjehandel er dette et veldig bra valg for nye investorer som vil bygge opp porteføljen sin over tid. Med gratis aksjeanalyser på utvalgte aksjer, realtidskurser og analyseprogram passer den også godt for erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Starbucks aksjer – steg for steg

En annen viktig fordel med eToro er at du kan kjøpe fractional shares eller deler av en aksje. Det betyr at du har muligheten til å investere fra $50 og oppover i aksjer som har en høyere kurs enn dette. Dette gir deg muligheten til å begynne å spre risiko utover investeringer i flere aksjer. Siden du ikke betaler kurtasje blir dette heller ikke noe dyrere. Fremgangsmåten for å kjøpe andre aksjer uten kurtasje er den samme som for å kjøpe Starbucks aksjer uten kurtasje som vil nå skal gå igjennom. I alt tar det kun noen få minutter fra du starter registreringen til du kan gjøre din første investering i Starbucks aksjen.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Starbucks aksjer uten kurtasje må du gå til eToros nettside for å registrere en konto. Du kommer til nettsiden ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Siden nettsiden er oversatt til norsk, og du har norsk kundeservice tilgjengelig kan du forvente deg en god brukeropplevelse og du slipper unna språkproblemer.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er kommer til eToro kan du starte registreringen med å trykke på knappen Bli med nå. Du får nå frem et skjema hvor du kan velge innloggingsmetode. Alternativene er å bruke din Facebook- eller Google-konto, eller skrive inn brukernavn, passord og mailadresse. Når du har valgt og aktivert metoden er din konto registrert og du er innlogget. Dermed kan vi gå videre til de neste stegene som må fullføres før du kan kjøpe Starbucks aksjer uten kurtasje. Du går videre ved å trykke på Fullfør profil.

Nå får du frem et skjema hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter kan du gå til neste steg hvor du svarer på noen spørsmål slik at din erfaring og kunnskap om aksjer og investeringer blir kartlagt. Til slutt kan du sikre din eToro-konto ved å verifisere den. Dette gjør du ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din og betalingsmetodene du vil bruke når du setter inn eller tar ut penger på eToro.

3: Gjør innskudd

Når din konto er fullført kan du gjøre innskudd slik at du kan kjøpe Starbucks aksjer uten kurtasje. Minste innskudd er som nevnt $200, mens maks innskudd går fra $5500 og oppover avhengig av betalingsmetode. Metodene vi anbefaler er VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer og Trustly siden overføringen gjøres umiddelbart slik at du raskt kan gå i gang med å investere i Starbucks aksjer. Du kan også bruke bankoverføring, men med denne betalingsmetoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har mottatt pengene på din eToro-konto.

4: Kjøp Starbucks aksjer

Når du skal kjøpe Starbucks aksjer må du åpne ordreskjemaet. Dette finner du på selskapssiden til Starbucks. Du kommer deg dit ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Starbucks eller tickeren SBUX, for så å trykke på søkeresultatet. På selskapssiden finner du også nyttig informasjon og nøkkeltall fra selskapet, innlegg om aksjen fra forumet, kursoversikt og programmet for teknisk analyse. Ordreskjemaet åpner du ved å trykke på Handle.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du ønsker å investere i Starbucks aksjer dersom du vil kjøpe fractional shares eller antallet hele aksjer du vil kjøpe. Når du så trykker på Åpne handel aktiverer du din ordre slik at den blir lagt ut i markedet. Din ordre vil bli fullført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine Starbucks aksjer legges automatisk til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen.

Teknisk analyse av Starbucks aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Starbucks

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Starbucks FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Starbucks aksjer?

Starbucks aksjen er notert på Nasdaq i USA, så derfor er det flere metoder du kan bruke til å kjøpe aksjen. De norske løsningene er enkle, men ofte dyre. På vår side viser vi deg hvordan du kan kjøpe Starbucks aksjer uten kurtasje via en anerkjent nettmegler.

Hvor kan jeg følge Starbucks kurs?

På vår side kan du se Starbucks kursutvikling. Vi har også nyttig informasjon om selskapet og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se oppdaterte multipler som Price/Earnings, Price/Book og Price/Sales for Stabucks aksjen slik at du kan vurdere verdsettelsen av aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Starbucks?

Starbucks er en populær aksje, og som andre aksjer som kan gi eksponering mot sykliske forbruksvarer kan den være en av vinnerne fremover. Derfor følger vi kursutviklingen og legger jevnlig ut oppdaterte tekniske analyser av Starbucks aksjen.

Er Starbucks aksjer en god investering?

I følge Wall Street Journal har 18 analytikere kjøpsanbefaling, mens 2 har overweight og 13 har hold. Ingen har underweight eller salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Starbucks aksjen er $114,26, mens det høyeste kursmålet er på $130,00.