Kjøpe Stellantis aksjer uten kurtasje teknisk analyse kursmål anbefaling kursutvikling

Kjøpe Stellantis aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Stellantis aksjer.

Stellantis kursutvikling

Stellantis aksjeselskap

Stellantis fundamental data

Kjøpe Stellantis aksjer uten kurtasje

Stellantis aksjen er notert både i Italia, USA og i Tyskland, og den eneste forskjellen på disse aksjene er at den amerikanske aksjen er notert i dollar, mens den italienske og tyske er notert i euro. For de fleste norske investorer som bruker nettmegler eller kjøpe aksjer i nettbanken er det nok den amerikanske aksjen som er lettest tilgjengelig. Vi foretrekker derimot den italienske aksjen siden dette er hovednoteringen. Å bruke nettbanken eller en norsk nettmegler er trygge og brukervennlige løsninger, men ofte er det dyrt siden du må betale kurtasje når du kjøper eller selger aksjer. For å unngå høye kostnader ved kjøp og salg av aksjer kan du velge eToro. Dette er en nettmegler som tilbyr kurtasjefri aksjehandel.

eToro har alle de nødvendige lisensene fra det norske Finanstilsynet, og alle innskudd er forsikret opptil 1 million euro. Dermed er dette en like trygg løsning som å handle med norske nettmeglere eller i nettbanken. Uten kurtasje på kjøp og salg av aksjer er det også en løsning som kan gi deg rimeligere investeringer. Minste innskudd er kun $200, noe som gjør at dette er en bra løsning for nye investorer som vil kjøpe sine første aksjer og bygge opp en portefølje over tid. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse kan også erfarne investorer og tradere bli fornøyde med denne løsningen.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Stellantis aksjer – steg for steg

Det minste handelsbeløpet på eToro er $50, så selv om du gjør et lite innskudd på $200 kan du kjøpe aksjer i flere selskaper slik at du får spredd risikoen. Siden du ikke betaler kurtasje koster det heller ikke noe mer å diversifisere. Fremgangsmåten for å kjøpe andre aksjer er den samme som vi skal gå gjennom her for å kjøpe Stellantis aksjer uten kurtasje. I alt tar det kun noen få minutter, og bruker du en av betalingsmetodene som gir umiddelbar overføring kan du faktisk eie Stellantis aksjer om kort tid.

1: Besøk eToro

Første steg for å kjøpe Stellantis aksjer uten kurtasje er å gå til eToros nettside. Dit kommer du ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden er oversatt til norsk, så du trenger ikke uro deg for eventuelle språkproblemer. Det er også norsk kundeservice tilgjengelig dersom du skulle ha behov for hjelp eller har noen spørsmål.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er kommet til nettsiden kan du begynne på selv ekontoregistreringen. Denne starter du ved å trykke på knappen Bli med nå. Da får du frem et registreringesskjema hvor du enten kan fylle inn brukernavn, passord og mailadresse, eller velge om du vil bruke din Facebook- eller Google-konto for innloggingen. Når du har gjort dette er din konto på eToro registrert og du er faktisk innlogget. Men, før du kan kjøpe Stellantis aksjer må du fullføre registreringen din.

Trykk på Fullfør profil for å få frem skjemaet hvor du kan fylle inn informasjon som navn, fødelsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på et par spørsmål om erfaring med investering og aksjehandel for å fullføre din investorprofil. Til slutt kan du verifisere din konto ved å laste opp bilde av ID, en regning eller dokument som viser adressen din og betalingsmetodene du vil bruke til innskudd og uttak fra eToro.

3: Gjør innskudd

Siden minsteinnskudd er på kun $200, og du ikke betaler kurtasje når du kjøper aksjer på eToro kan de aller fleste komme i gang med aksjehandel og investeringer med denne løsningen. Maks innskudd går fra $5500 og oppover avhengig av hvilken metode du bruker. Betalingsmetodene du kan velge mellom når du skal gjøre innskudd for å kjøpe Stellantis aksjer uten kurtasje er VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer, Trustly eller bankoverføring. Med bankoverføring kan det ta opptil 5 virkedager før pengene er på din eToro-konto, så dersom du vil kjøpe Stellantis aksjer med en gang bør du velge en annen metode enn dette.

4: Kjøp Stellantis aksjer

For å kjøpe Stellantis aksjer uten kurtasje må du få frem ordreskjemaet. Det finner du på selskapssiden. Den kommer du til ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen og søke etter selskapsnavnet Stellantis eller tickeren STLA. Trykk så på søkeresultatet. Her finner du innlegg fra forumet om aksjen, info om selskapet og nøkkeltall, kursutvikling, program for teknisk analyse og ordreskjemaet. Ordreskjemaet åpner du ved å trykke på Handle.

Du kan nå skrive inn summen du vil investere eller antallet aksjer du vil kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil da bli lagt ut i markedet, og så lenge børsen er åpen vil du få kjøpt aksjene med en gang. Dine Stellantis aksjer legges automatisk til din konto slik at du kan følge med på kursutviklingen på din investering i Stellantis aksjen.

Teknisk analyse av Stellantis aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Stellantis

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Stellantis FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Stellantis aksjer?

Stellantis aksjen er notert på Nasdag i USA og på den italienske og tyske børsen. Du kan derfor kjøpe denne aksjen hos norske nettmeglere og i nettbanker med aksjehandel. Dette kan være en dyr løsning, derfor viser vi deg hvordan du kan kjøpe Stellantis aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Stellantis kurs?

På vår nettside kan du følge med på Stellantis kursutvikling. Vi har også samlet mye nyttig informasjon om selskapet og nøkkeltall. I tillegg har vi også oppdaterte multipler som Price/Earnings, Price/Book og Price/Sales for Stellantis aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Stellantis?

Vi følger utviklingen i Stellantis aksjen og legger jevnlig ut teknisk analyser av Stellantis. Du kan også prøve analyseprogrammet vi bruker eller delta i vårt kurs i teknisk analyse for nybegynnere og viderekomne om du vil lage din egen tekniske analyse av Stellantis.

Er Stellantis aksjer en god investering?

På oversikten til Wall Street Journal er det 18 analytikere som har kjøpsanbefaling på Stellantis aksjen. 1 har overweight, 3 har hold, mens 1 har underweight og 1 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Stellantis aksjen er €17,65, mens det høyeste kursmålet er €20,87.