Kjøpe StoreDot aksjer uten kurtasje ipo børsnotering spac kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling tips investere

Kjøpe StoreDot aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe StoreDot aksjer.

StoreDot kursutvikling

Oppdateres etter børsnotering.

StoreDot aksjeselskap

Oppdateres etter børsnotering.

StoreDot fundamental data

Oppdateres etter børsnotering.

Kjøpe StoreDot aksjer

StoreDot er et israelsk selskap som ble grunnlagt i 2012 av Doron Myersdorf, Simon Litsyn og Gil Rosenman, og har hovedkontor i Herzliya, Israel. Selskapet fokuserer på utvikling og produksjon av lithium-ion batterier med ny teknologi som åpner for langt raskere lading. I 2017 hadde selskapet utviklet et mobilbatteri som kunne fullades i løpet av 30 sekunder. Nylig slapp StoreDot nyheten om at de har utviklet et 4860 batteri til EV som kan lades på 10 minutter.

I dag er det blant annet grunnleggerne og selskap som BP, Samsung, Daimler og TDK som eier StoreDot, og aksjen er ennå ikke notert. I mars kom nyheten om at StoreDot er i samtaler om en SPAC børsnotering i USA. Etter planen skal dette skje i løpet av 2021. Dersom dette ikke skjer vil det være muligheter for at selskapet skal gjennomføre en normal børsnotering. I så fall vil det være store sjanser for at du kan delta i StoreDot IPO gjennom Freedom24.

freedom24
 • Delta i viktige børsnoteringer
 • Analysedekning på IPO
 • 64 % avkastning i snitt på anbefalte IPO*
 • Tilgang til vanlig aksjehandel
 • Godkjent av Finanstilsynet


*Pr 06.10.21. Din egenkapital er utsatt for risiko.

Når aksjen er notert på børs vil det være mulig å kjøpe den uten kurtasje på eToro. eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du StoreDot aksjer – steg for steg

Det er ventet at det vil være sterk etterspørsel etter batterier fremover, både på grunn av behov for lagring av energi produsert med vind, sol og vann, men også på grunn av økt utbredelse av EV. Dette er godt nytt for batteriaksjer som StoreDot. Dermed kan denne aksjen være en god investering med stor oppside. Samtidig er det høy risiko å investere i denne typen oppstartsselskap og derfor er det viktig å spre risiko. Med tilgang til over 2000 aksjer på eToro skal alt ligge til rette for å kunne bygge en godt diversifisert portefølje. Her skal vi vise deg hvordan du kan kjøpe StoreDot aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å investere i andre aksjer. Normalt trengs det bare noen få minutter for å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe StoreDot aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe StoreDot aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Tesla aksje. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe StoreDot aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp StoreDot aksjer

For å kjøpe StoreDot aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter StoreDot eller tickeren, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av StoreDot aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i StoreDot vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i StoreDot.

Teknisk analyse av StoreDot aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av StoreDot

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

StoreDot FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe StoreDot aksjer?

StoreDot aksjen er ennå ikke børsnotert, men selskapet skal være i samtaler om en børsnotering med et SPAC. Ennå er det ikke klart hvilken SPAC selskapet skal slå seg sammen med, men på vår side kan du følge med på nyheter om StoreDot børsnotering.

Hvor kan jeg følge StoreDot kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til StoreDot. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for StoreDot aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av StoreDot kurs?

StoreDot er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av StoreDot på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er StoreDot aksjer en god investering?

Ennå er det ingen analytikere som dekker StoreDot aksjen, og det er derfor ingen anbefalinger eller kursmål for StoreDot. Så snart analytikerne har sine anbefalinger og kursmål klare vil vi legge disse ut på vår side.