Kjøpe Subsea 7 aksjer uten kurtasje kursmål anbefalinger kursutvikling tips aksje

Kjøpe Subsea 7 aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Subsea 7 aksjer.

Subsea 7 kursutvikling

Subsea 7 aksjeselskap

Subsea 7 fundamental data

Kjøpe Subsea 7 aksjer uten kurtasje

Subsea 7 er et oljeserviceselskap notert på Oslo Børs, i tillegg er det også et av selskapene som kan dra nytte av stor satsing på havvind. Dette gjør at selskapet er en populær investering. Siden det er notert på den norske børsen er det selvsagt enkelt å kjøpe aksjer i Subsea 7 via norske meglere og nettbanker, men det kan bli dyrt siden du må betale kurtasje når du handler. Dette er en av grunnene til at vi ikke anbefaler disse løsningene, selv om de er både trygge og brukervennlige. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel på Oslo Børs. Det betyr at du kan spare penger som du heller kan bruke til å kjøpe Subsea 7 aksjer.

Med kurtasjefri handel er eToro et rimelig alternativ, men det er også et trygt og sikkert valg. eToro har nemlig alle de nødvendige tillatelsene fra det norske Finanstilsynet, og i tillegg er alle innskudd og plasseringer forsikret opptil 1 million euro. Det minste innskuddet er på $200, noe som gjør at de aller fleste kan komme i gang med investering i aksjer. Som kunde får du tilgang tilgang til aksjehandel på 16 børser, analyser på utvalgte aksjer og analyseprogram med realtidskurser. Det betyr at dette er en løsning som passer godt for både nybegynnere og mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser
 • Fractional shares

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

Slik kjøper du Subsea 7 aksjer – steg for steg

Siden eToro tilbyr kurtasjefri handel og minsteinnskudd på $200, er dette en løsning som åpner opp for at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. eToro tilbyr også fractional shares, noe som betyr at du kan kjøpe deler av aksjer, og dette åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs. Fremgangsmåten for å kjøpe andre aksjer eller fractional shares er den samme som for å kjøpe Subsea 7 aksjer uten kurtasje som vi skal gå gjennom her. Normalt tar det kun noen få minutter fra du begynner på registreringen til du kan kjøpe dine første aksjer uten kurtasje.

1: Besøk eToro

For å kunne kjøpe Subsea 7 aksjer uten kurtasje må du først åpne en konto på eToro. Derfor må du besøke nettsiden til eToro. Du kommer deg dit ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk, noe som betyr at du kan vente deg en god brukeropplevelse. Nettsiden har også et enkelt design som er brukervennlig, og dermed trenger du ikke bruke mye tid på å få oversikt over alle de ulike funksjonene som er tilgjengelig.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser
 • Fractional shares

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du begynne på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du åpner skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten velge å bruke innlogging med din Facebook- eller Google-konto, eller skrive inn brukernavn, passord og mailadresse. Etter at du har valgt og aktivert metoden du vil bruke er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre i registreringen ved å trykke på Fullfør profil slik at du åpner skjemaet hvor du kan oppgi informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Neste trinn er å svare på en del spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Til slutt gjenstår bare sikring av kontoen din. Det gjør du ved å laste opp bilder av ID, adressebevis og betalingsmetodene du vil bruke til innskudd og uttak.

3: Gjør innskudd

Som nevnt trenger du ikke mer enn $200 eller rundt 2000 kr for å begynne med investering på eToro. Maks innskudd varier etter hvilken metode du vil bruke, og går fra $5500 og oppover. Vil du kjøpe Subsea 7 aksjer så raskt som mulig kan du gjøre innskudd med metodene som har direkte overføring. Det er VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer og Trustly. Bankoverføring er også et tilgjengelig alternativ, men her kan det ta opptil 5 virkedager før pengene er overført til din eToro-konto.

4: Kjøp Subsea 7 aksjer

Når du skal kjøpe Subsea 7 aksjer må du bruke ordreskjemaet som finnes på selskapssiden. Den kommer du til ved å bruke søkefunksjonen øverst på siden til å søke etter Subsea 7 eller tickeren SUBC, og så trykke på søkeresultatet. På denne siden finner du innlegg fra aksjeforumet, informasjon og nøkkeltall fra selskapet, kursoversikt og analyseprogram. Ordreskjemaet åpner du ved å trykke på knappen Handle.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere dersom du vil ha fractional shares eller antallet aksjer du vil kjøpe. Når du har gjort dette kan du trykke på Åpne handel for å aktivere din ordre. Så lenge børsen er åpen vil den bli utført med en gang. Dine aksjer legges automatisk til i porteføljen din hvor du kan følge med på utviklingen i kursene til dine investeringer.

Teknisk analyse av Subsea 7 aksje

Lag din egen tekniske analyse av Subsea 7

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Subsea 7 FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Subsea 7 aksjer?

På vår side viser vi deg hvordan du kan kjøpe Subsea 7 aksjer uten kurtasje. Siden aksjen er notert på Oslo Børs kan du også kjøpe den via norske meglere og banker, men siden du da må betale kurtasje ved kjøp og salg kan dette bli dyrt.

Hvor kan jeg følge Subsea 7 kursutvikling?

På vår side kan du følge med på Subsea 7 kursutvikling. Vi har også samlet nyttig informasjon om selskapet og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. I tillegg kan du se multipler som Price/Book, Price/Sales og Price/Earnings for Subsea 7 aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Subsea 7 kurs?

Subsea 7 er en spennende aksje og populær investering, derfor følger vi med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Subsea 7 aksjen på vår side. Du kan også følge våre kurs i teknisk analyse dersom du vil lære å lage din egen Subsea 7 analyse.

Er Subsea 7 aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 18 analytikere som har kjøpsanbefaling på Subsea 7 aksjen, mens 1 har overweight, 3 har hold, og 1 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål på Subsea 7 aksjen er 106,43 kr, mens det høyeste Subsea 7 kursmålet er på 125,43 kr.

%d bloggere liker dette: