Kjøpe Suncor Energy aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser

Kjøpe Suncor Energy aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Suncor Energy aksjer.

Suncor Energy kursutvikling

Suncor Energy aksjeselskap

Suncor Energy fundamental data

Kjøpe Suncor Energy aksjer uten kurtasje

Suncor Energy er et kanadisk integrert energiselskap som ble startet i 1919 og som har hovedkontor i Calgary, Alberta. Selskapet har spesialisert seg på produksjon av syntetisk råolje fra oljesand. Aksjen er notert på New York Stock Exchange med tickeren SU.

Med notering på New York Stock Exchange er det mulig å investere i Suncor Energy gjennom de aller fleste norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel. Dette er trygge og brukervennlige løsninger, men vi pleier ikke å anbefale disse siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Det kan nemlig bli dyrt. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Suncor Energy aksjer – steg for steg

Olje- og gasselskap er sykliske aksjer som i stor grad blir påvirket av makroøkonomiske forhold, og derfor er det viktig å spre risiko ved å også investere i selskap som driver i andre bransjer. På eToro har du tilgang til over 2000 aksjer, og dermed ligger det meste til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Suncor Energy aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer. Normalt trenger du bare noen få minutter for å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Suncor Energy aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Suncor Energy aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Mærsk. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Suncor Energy aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Suncor Energy aksjer

For å kjøpe Suncor Energy aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Suncor Energy eller tickeren SU, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Suncor Energy aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Suncor Energy vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Suncor Energy.

Teknisk analyse av Suncor Energy aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Suncor Energy

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Suncor Energy FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Suncor Energy aksjer?

Suncor Energy er notert på New York Stock Exchange så du kan investere i selskapet gjennom norske meglere, men det kan bli dyrt siden du må betale kurtasje. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å kjøpe Suncor Energy aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Suncor Energy kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Suncor Energy. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Suncor Energy aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Suncor Energy kurs?

Suncor Energy er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Suncor Energy på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Suncor Energy aksjer en god investering?

I følge oversikten til Wall Street Journal er det 13 analytikere som anbefaler å kjøpe Suncor Energy, mens 2 har overweight og 5 har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Suncor Energy er $30,15, mens det høyeste kursmålet for aksjen er $37,22.