Kjøpe Sunny Optical Technology aksjer uten kurtasje 5g kursmål kursutvikling tekniske analyser anbefalinger

Kjøpe Sunny Optical Technology aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Sunny Optical Technology aksjer.

Sunny Optical Technology kursutvikling

Sunny Optical Technology aksjeselskap

Sunny Optical Technology fundamental data

Kjøpe Sunny Optical Technology aksjer uten kurtasje

Sunny Optical Technology ble grunnlagt i 2006 og har hovedkontor i Ningbo, Kina. Selskapet designer og selger optiske instrumenter som moduler til kamera og linser, fotoelektriske produkter og instrumenter for mikroskop, analyse og overvåkning. Blant kundene finner vi blant annet Huawai, Oppo og Vivo. Aksjen til Sunny Optical Technology er notert på Hong Kong Stock Exchange med tickeren 02382.

Det er kun noen få norske meglere og banker som gir deg tilgang til aksjehandel på Hong Kong Stock Exchange. De som tilbyr dette tar ofte en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer, og dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse løsningene. Det kan nemlig bli dyrt. Et godt alternativ vi ofte anbefaler er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Sunny Optical Technology aksjer – steg for steg

Sunny Optical Technology er av mange regnet som 5G aksjer, nettopp fordi dette selskapet er leverandør til mange som lager 5G mobiler og teknologisk utstyr. Dermed kan det være en stor oppside i aksjen. Samtidig er det risiko å investere i aksjen, og derfor bør du bygge opp en godt diversifisert portefølje med aksjer i andre selskap som driver i andre sektorer. Med tilgang til 16 børser og over 2000 aksjer skal det være gode muligheter for at du klarer det på eToro. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Sunny Optical Technology aksjer uten kurtasje. Samme metode kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer. Normalt trengs det bare noen få minutter for å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Sunny Optical Technology aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Sunny Optical Technology aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Sunny Optical Technology aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Sunny Optical Technology aksjer

For å kjøpe Sunny Optical Technology aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Sunny Optical Technology eller tickeren 02382, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Sunny Optical Technology aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Sunny Optical Technology vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Sunny Optical Technology.

Teknisk analyse av Sunny Optical Technology aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Sunny Optical Technology

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Sunny Optical Technology FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Sunny Optical Technology aksjer?

Sunny Optical Technology aksjen er notert på Hong Kong Stock Exchange, og kan derfor være vanskelig å kjøpe gjennom norske meglere. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i Sunny Optical Technology uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Sunny Optical Technology kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Sunny Optical Technology. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Sunny Optical Technology aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Sunny Optical Technology kurs?

Sunny Optical Technology er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Sunny Optical Technology på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Sunny Optical Technology aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 22 analytikere som har kjøpsanbefaling på Sunny Optical Technology aksjen, mens det er 4 som har overweight, 9 som har hold og 1 som har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Sunny Optical Technology aksjen er 206,21 HKD, mens det høyeste kursmålet er 256,91 HKD.