Kjøpe Sunrun Inc aksjer uten kurtasje investering kursmål kursutvikling tekniske analyser anbefalinger

Kjøpe Sunrun Inc aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Sunrun Inc aksjer.

Sunrun Inc kursutvikling

Sunrun Inc aksjeselskap

Sunrun Inc fundamental data

Kjøpe Sunrun Inc aksjer uten kurtasje

Sunrun Inc er et amerikansk selskap som produserer solcellepaneler og batteripakker for private boliger. Selskapet ble grunnlagt i 2007 og er notert på Nasdaq med tickeren RUN. I 2018 utvidet selskapet operasjonene til Puerto Rico, noe som førte til at det ble det største selskapet som leverer solenergi, lagring og tjenester i USA, og gikk dermed forbi Solar City i størrelse. Selskapet har organisk vekst og vokser også gjennom oppkjøp.

Med en notering på amerikanske Nasdaq er det rimelig enkelt å investere i Sunrun Inc aksjer. Du kan for eksempel kjøpe aksjen via de aller fleste norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel. Selv om dette er trygge og brukervennlige metoder for å investere i solenergi pleier vi ikke å anbefale disse siden du må betale kurtasje når du kjøper og selger aksjer. Det kan nemlig bli dyrt. Et godt alternativ som vi ofte anbefaler er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med mer enn 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Sunrun Inc aksjer – steg for steg

eToro gir deg mange investeringsmuligheter. Som nevnt kan du handle med mer enn 2000 aksjer. Du kan også investere i ETF fond som fokuserer på alt fra verdiaksjer til fornybar energi og blokkjedeteknologi. eToro tilbyr også fractional shares eller deler av aksjer, noe som betyr at du ikke trenger å kjøpe en hel aksje. Det er en god løsning for små investorer som vil investere i aksjer med høy kurs, som for eksempel Google og Amazon. Fremgangsmåten for å kjøpe andre aksjer, fractional shares eller ETF-er er den samme som for å kjøpe Sunrun Inc aksjer som vi går gjennom her. Som regel tar det ikke mer enn et par minutter fra du besøke eToro for første gang til du kan kjøpe aksjer uten kurtasje.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Sunrun Inc aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Sunrun Inc aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Sunrun Inc aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Sunrun Inc aksjer

For å kjøpe Sunrun Inc aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Sunrun Inc eller tickeren RUN, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Sunrun Inc aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Sunrun Inc vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Sunrun Inc.

Teknisk analyse av Sunrun Inc aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Sunrun Inc

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Sunrun Inc FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Sunrun Inc aksjer?

Sunrun Inc aksjen er hovednotert på Nasdaq i USA med tickeren RUN, og det er derfor mange måter du kan investere i selskapet på. Vil du spare penger kan du følge vår metode for å kjøpe Sunrun Inc aksjer uten å betale kurtasje.

Hvor kan jeg følge Sunrun Inc kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Sunrun Inc. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Sunrun Inc aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Sunrun Inc kurs?

Sunrun Inc er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Sunrun Inc på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Sunrun Inc aksjer en god investering?

I følge oversikten til Wall Street Journal er det 16 analytikere som har kjøpsanbefaling på Sunrun Inc aksjen, mens det er 1 som har overweight og 2 som har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Sunrun Inc aksjen er $76,83, mens det høyeste kursmålet er $91,00.