Kjøpe Syrah Resources aksjer investere kursmål tekniske analyser kursutvikling

Kjøpe Syrah Resources aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Syrah Resources aksjer.

Syrah Resources kursutvikling

Syrah Resources aksjeselskap

Syrah Resources fundamental data

Kjøpe Syrah Resources aksjer

Syrah Resources er et australsk gruveselskap som ble grunnlagt i 2007. Selskapet har hovedkontor i Melbourne, mens aksjen er notert på Australia Stock Exchange med tickeren SYR. Syrah Resources driver blant annet en av verdens største grafittgruver i Mozambique, i tillegg til å være involvert i nedstrømsaktivitet relatert til batterinoder i USA. Selskapet har fått mer oppmerksomhet etter at det ble kjent at Tesla kjøper 80 % av gratiffproduksjonen fra Mozambique.

Det er vanskelig å kjøpe australske aksjer gjennom norske meglere siden det er så få som gir deg tilgang til den australske børsen. De få som tilbyr dette tar ofte en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer, og dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse. Markets er et godt alternativ som tilbyr aksjehandel på den australske børsen med en kurtasje på 0,1 %.

Markets er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er Markets et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på €100, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Markets også for mer erfarne investorer og tradere.

[table “52” not found /]

Slik kjøper du Syrah Resources aksjer – steg for steg

Syrah Resources er en utvinner av grafitt, noe som kan bety at det er en stor oppside i aksjen. Grafitt er en viktig bestanddel i batterier, og batteriaksjer kan gi god avkastning fremover. Samtidig er det høy risiko, noe som betyr at det er viktig å spre risiko ved å også investere i andre selskap. På Markets har du tilgang til 17 børser, noe som betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan kjøpe Syrah Resources aksjer med 0,1 % i kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å investere i andre selskap.

1: Besøk Markets

Før du kan kjøpe Syrah Resources aksjer må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Markets. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Markets. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

[table “52” not found /]

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Markets kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav om kunnskap eller erfaring for å kjøpe Syrah Resources aksjer. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på €100 eller rundt 1000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd uavhengig av betalingsmetode er €999999. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Syrah Resources aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller eller Skrill som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Markets-konto.

4: Kjøp Syrah Resources aksjer

For å kjøpe Syrah Resources aksjer på Markets må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Syrah Resources eller tickeren SYR, og så trykke på søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Syrah Resources aksjen. Du kan også se på anbefalinger og kursmål fra analytikere.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere eller antallet aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Buy. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Syrah Resources vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Syrah Resources.

Teknisk analyse av SYR aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av SYR

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Syrah Resources FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Syrah Resources aksjer?

Syrah Resources er notert på Australian Stock Exchange, noe som gjør at det kan være vanskelig og dyrt å investere i aksjen gjennom norske meglere. På vår side viser vi deg hvordan du kan investere i Syrah Resources aksjer med 0,1 % i kurtasje.

Hvor kan jeg følge Syrah Resources kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Syrah Resources. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Syrah Resources aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Syrah Resources kurs?

Syrah Resources er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Syrah Resources på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Syrah Resources aksjer en god investering?

I følge oversikten til Wall Street Journal er det 1 analytiker som anbefaler å kjøpe Syrah Resources, mens det er 2 analytikere som har holdanbefaling på aksjen. Gjennomsnittlig kursmål for Syrah Resources er AU$1,59, mens det høyeste kursmålet er på AU$2,24.