Kjøpe TAG Immobilien aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling anbefalinger tips analyser

Kjøpe TAG Immobilien aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe TAG Immobilien aksjer.

TAG Immobilien kursutvikling

TAG Immobilien aksjeselskap

TAG Immobilien fundamental data

Kjøpe TAG Immobilien aksjer uten kurtasje

TAG Immobilien ble grunnlagt i 1882 med navnet Eisenbahn-Actiengesellschaft Schaftlach-Gmund. Fram til 1998 som Tegernsee-Bahn opererte det jernbanelinjen fra Schaftlach via Gmund til Tegernsee. I dag fokuserer selskapet på oppkjøp, modernisering og utleie av boligeiendom i blant annet Berlin, Hamburg og Polen. TAG Immobilien er notert på Frankfurt Stock Exchange med tickeren TEG.

Tyske aksjer kan kjøpes gjennom de aller fleste meglere og banker som tilbyr aksjehandel i Norge. Begge deler er trygge og brukervennlige løsninger, men de kan bli dyre siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger aksjer. Dette er en av grunnene til at vi som regel ikke anbefaler disse. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du TAG Immobilien aksjer – steg for steg

Investering i eiendomsaksjer blir ansett for å ha lav risiko, og når det gjelder TAG Immobilien får du også eksponering mot eiendom i flere land. Aksjen betaler også ut utbytter til aksjonærene. Likevel vil det være viktig å spre risikoen ytterligere over andre aksjer som driver i andre sektorer. Med tilgang til over 2000 aksjer kan du bygge opp en godt diversifisert portefølje på eToro. Her skal vi vise deg hvordan du kan investere i TAG Immobilien aksjer uten kurtasje. Denne fremgangsmåten kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer uten kurtasje. Som regel tar det bare noen få minutter å komme i gang med investeringer på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe TAG Immobilien aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe TAG Immobilien aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Amazon. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe TAG Immobilien aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp TAG Immobilien aksjer

For å kjøpe TAG Immobilien aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter TAG Immobilien eller tickeren TEG, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av TAG Immobilien aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i TAG Immobilien vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i TAG Immobilien.

Teknisk analyse av TAG Immobilien aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av TAG Immobilien

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

TAG Immobilien FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe TAG Immobilien aksjer?

TAG Immobilien er notert på Frankfurt Stock Exchange med tickeren TEG. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i TAG Immobilien aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge TAG Immobilien kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til TAG Immobilien. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for TAG Immobilien aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av TAG Immobilien kurs?

TAG Immobilien er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av TAG Immobilien på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er TAG Immobilien aksjer en god investering?

I følge Wall Street Journal er det 4 analytikere som har kjøpsanbefaling på TAG Immobilien aksjen, mens 5 har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål på TAG Immobilien aksjen er €27,93, mens det høyeste kursmålet er €31,10.