Kjøpe Taiwan Semiconductor Manufacturing aksjer 5g kursmål kursutvikling tekniske analyser anbefalinger

Kjøpe Taiwan Semiconductor Manufacturing aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Taiwan Semiconductor Manufacturing aksjer.

Taiwan Semiconductor Manufacturing kursutvikling

Taiwan Semiconductor Manufacturing aksjeselskap

Taiwan Semiconductor Manufacturing fundamental data

Kjøpe Taiwan Semiconductor Manufacturing aksjer uten kurtasje

Taiwan Semiconductor Manufacturing ble grunnlagt i 1987, og er i dag både Taiwans og verdens største halvlederprodusent målt på market cap. I 2020 hadde selskapet en produksjonskapasitet på 13 millioner wafere pr år. Blant selskapets kunder finner vi blant annet AMD, Apple, ARM, Broadcom, Marvell, MediaTek og Nvidia. Aksjen til Taiwan Semiconductor Manufacturing er notert på New York Stock Exchange med tickeren TSM.

De fleste meglere og banker i Norge gir deg tilgang til handel med aksjer på New York Stock Exchange, og dermed kan du investere i TSM aksjen via disse. Dette er både trygge og brukervennlige løsninger, men de kan bli dyre siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Det er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Taiwan Semiconductor Manufacturing aksjer – steg for steg

Det er ventet at vi over de neste årene kommer til å se hvilke muligheter som har kommet sammen med 5G teknologien. Siden Taiwan Semiconductor Manufacturing er leverandør til mange av selskapene som utvikler enheter for 5G kan dette regnes som en 5G aksje med potensielt stor oppside. Likevel følger det med risiko, noe som gjør at det er viktig å spre risiko over flere ulike selskap. Med tilgang til over 2000 aksjer på eToro ligger det meste til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Taiwan Semiconductor Manufacturing aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan også brukes til å kjøpe andre aksjer.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Taiwan Semiconductor Manufacturing aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Taiwan Semiconductor Manufacturing aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Samsung Electronics aksjen. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Taiwan Semiconductor Manufacturing aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Taiwan Semiconductor Manufacturing aksjer

For å kjøpe Taiwan Semiconductor Manufacturing aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Taiwan Semiconductor Manufacturing eller tickeren TSM, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Taiwan Semiconductor Manufacturing aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Taiwan Semiconductor Manufacturing vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Taiwan Semiconductor Manufacturing.

Teknisk analyse av Taiwan Semiconductor Manufacturing aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Taiwan Semiconductor Manufacturing

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Taiwan Semiconductor Manufacturing FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Taiwan Semiconductor Manufacturing aksjer?

Taiwan Semiconductor Manufacturing aksjen er notert på New York Stock Exchange, og kan derfor kjøpes via de fleste norske meglere og banker. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i Taiwan Semiconductor Manufacturing aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Taiwan Semiconductor Manufacturing kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Taiwan Semiconductor Manufacturing. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Taiwan Semiconductor Manufacturing aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Taiwan Semiconductor Manufacturing kurs?

Taiwan Semiconductor Manufacturing er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Taiwan Semiconductor Manufacturing på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Taiwan Semiconductor Manufacturing aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 25 analytikere som har kjøpsanbefaling på Taiwan Semiconductor Manufacturing aksjen, mens 8 har overweight og 4 har hold. Gjennomsnittlig kursmål for Taiwan Semiconductor Manufacturing aksjen er $147,57, mens høyeste kursmål er $204,00.