Kjøpe Tattooed Chef aksjer uten kurtasje tekniske analyser anbefalinger kursutvikling kursmål kurs

Kjøpe Tattooed Chef aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Tattooed Chef aksjer.

Tattooed Chef kursutvikling

Tattooed Chef aksjeselskap

Tattooed Chef fundamental data

Kjøpe Tattooed Chef aksjer uten kurtasje

Tattooed Chef er en populær aksje, og selskapet kan oppleve stor vekst fremover. Aksjen er notert på Nasdaq i USA, noe som gjør at det ikke er vanskelig å få kjøpt aksjen. De fleste norske meglere og banker tilbyr handel med amerikanske aksjer, men bruker du disse løsningene må du betale kurtasje både når du kjøper og selger aksjer. Dette er en av de viktigste grunnene til at vi ikke anbefaler disse løsningene, selv om de er trygge og brukervennlige. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri aksjehandel på 16 av de viktigste børsene i verden.

I tillegg til å være et rimelig alternativ med stort utvalg, er eToro også et trygt og seriøst valg. eToro har nemlig alle de nødvendige tillatelsene fra det norske Finanstilsynet, og alle innskudd og plasseringer er forsikret opptil 1 million euro. Med et minsteinnskudd på $200 kan de aller fleste begynne å investere i aksjer. Med tilgang til kurtasjefri handel på 16 børser, gratis realtidskurser, analyseprogram og analysedekning på utvalgte aksjer er eToro også et alternativ som passer godt til mer erfarne tradere og investorer.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Tattooed Chef aksjer – steg for steg

eToro er en nettmegler som åpner opp aksjehandel for alle. Ikke bare har de et lavt minsteinnskudd og kurtasjefri handel, men de tilbyr også handel med fractional shares eller deler av aksjer. Dermed kan flere investere i selskaper med høy aksjekurs, som for eksempel Amazon og Google. Fremgangsmåten for å kjøpe fractional shares eller aksjer i andre selskap er den samme som for å kjøpe Tattooed Chef aksjer som vi skal gå gjennom her. Som regel tar det bare noen få minutter fra du begynner på registreringen til du kan kjøpe dine første aksjer.

1: Besøk eToro

Første trinn i fremgangsmåten for å kjøpe Tattooed Chef aksjer er å besøke nettsiden til eToro. Du kommer deg dit ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk, noe som gjør at du får en god brukeropplevelse. Nettsiden har også et enkelt design, og dermed trenger du ikke bruke lang tid på å venne deg til den og få oversikt over de ulike funksjonene.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden kan du begynne på selve registreringen av din konto på eToro. Ved å trykke på knappen Bli med nå får du frem et skjema hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Alternativene er å enten skrive inn brukernavn, passord og mailadresse, eller bruke din innlogging fra Facebook eller Google. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn. Dermed er du nesten klar til å kjøpe Tattooed Chef aksjer.

Neste trinn er å trykke på Fullfør profil slik at du får frem skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring og kunnskap om aksjer og investeringer blir kartlagt. Helt til slutt anbefaler vi at du verifiserer din konto, noe som gir deg en større sikkerhet. Det gjør du ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Siden det minste innskuddet på eToro er på kun $200, kan de aller fleste komme i gang med sparing og investering i aksjer. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskeste mulig i gang med å kjøpe Tattooed Chef aksjer kan du bruke innskuddsmetodene med direkte overføringer. Det er VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly. Bankoverføring er også tilgjengelig, men overføringer med denne metoden kan ta opptil 5 virkedager.

4: Kjøp Tattooed Chef aksjer

For å kjøpe Tattoed Chef aksjer må du bruke ordreskjemaet som finnes på selskapssiden. Du kommer til den ved å bruke søkefunksjonen øverst på siden til å søke etter selskapsnavnet eller tickeren TTCF, og så trykke på søkeresultatet. På selskapssiden finner du innlegg om aksjen fra forumet, informasjon og nøkkeltall fra selskapet, kursoversikt og analyseprogrammet. Du åpner ordreskjemaet ved å trykke på knappen Handle.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares, eller antallet aksjer du vil kjøpe i Tattooed Chef. Når du har oppgitt sum eller antall kan du aktivere ordren ved å trykke på knappen Åpne handel. Din ordre legges ut i markedet, og er børsen åpen vil den bli utført umiddelbart. Dine aksjer legges automatisk til i din portefølje hvor du kan følge med på kursutviklingen på din investering i Tattooed Chef aksjen.

Teknisk analyse av Tattooed Chef aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Tattooed Chef

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Tattooed Chef FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Tattooed Chef aksjer?

På vår side har en guide som viser deg steg for steg hvordan du kan kjøpe Tattooed Chef aksjer uten kurtasje. Siden du ikke betaler kurtasje når du kjøper aksjer kan du spare penger som du heller kan investere, noe som kan gi bedre avkastning.

Hvor kan jeg følge Tattooed Chef kursutvikling?

På vår nettsiden kan du følge med på Tattoed Chef kursutvikling. Vi har også nyttig informasjon om selskapet og nøkkeltall fra siste resultatrapport. I tillegg har vi oppdaterte multipler som Price/Sales, Price/Book og Price/Earnings for Tattooed Chef aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Tattooed Chef kurs?

Tattooed Chef er et spennende vekstselskap og det er også en populær investering. Vi følger tett med på kursutviklingen og legger jevnlig ut tekniske analyser av Tattooed Chef aksjen på vår side. Du kan også følge vår kurs dersom du vil lære å lage egne analyser.

Er Tattooed Chef aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det en analytiker som har kjøpsanbefaling på Tattooed Chef aksjen. En analytiker har holdanbefaling på aksjen. Gjennomsnittlig kursmål for Tattooed Ched aksjen er $23,50, mens det høyeste kursmålet er $26,00.