Kjøpe Telenor aksjer uten kurtasje anbefaling aksjetips kursmål tekniske analyser

Kjøpe Telenor aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Telenor aksjer.

Telenor kursutvikling

Telenor aksjeselskap

Telenor fundamental data

Kjøpe Telenor aksjer uten kurtasje

Telenor ble grunnlagt i 1855 og hadde da navnet Kongelige Elektriske Telegraf. I 2000 ble selskapet delprivatisert og børsnotert. Selskapet er notert på Oslo Børs med tickeren TEL, og er regnet for å være en god utbytteaksje. Aksjen har lav beta og har dermed en kursutvikling som ikke følger børsindeksen, derfor er det vanlig å bruke den som en beskyttelse mot børsuro. Vil du ha en godt diversifisert portefølje kan Telenor aksjen være et godt valg.

Norske aksjer kan kjøpes via de aller fleste banker og meglere. Siden Telenor er notert på Oslo Børs kan du derfor enkelt kjøpe aksjen ved å logge inn i nettbanken og aktivere aksjehandel. Selv om dette er trygge og brukervennlige løsninger kan det bli dyrt siden du må betale kurtasje ved kjøp og salg av aksjer. Vil du kutte kostnader kan eToro være et godt valg. eToro tilbyr nemlig kurtasjefri aksjehandel på 16 av de viktigste børsene. Det betyr at du får tilgang til mer enn 2000 aksjer.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Telenor aksjer – steg for steg

Beta er et mål på systemisk risiko i en aksje eller hvor mye og i hvor stor grad en aksje beveger seg i takt med indeksen den er en del av. En aksje som har en beta på 1 vil bevege seg likt som indeksen, har aksjen en beta på 2 vil den bevege seg dobbelt så mye som indeksen. Har aksjen derimot en beta på 0 vil den ikke bevege seg i takt med indeksen i det hele tatt. Telenor har pt en beta på 0,12, noe som betyr at den kan gi god beskyttelse til porteføljen. På eToro kan du undersøke beta for de enkelte aksjer og sette sammen en godt divsersifisert portefølje ved å investere i ulike selskaper. Fremgangsmåten for å investere i andre aksjer er den samme som for å kjøpe Telenor aksjer som vi viser her. Normalt tar det kun få minutter å fullføre registreringen, gjøre innskudd og kjøpe aksjer uten kurtasje.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Telenor aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Telenor aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google aksjen. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Telenor aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Telenor aksjer

For å kjøpe Telenor aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Telenor eller tickeren TEL, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Telenor aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Telenor vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Telenor.

Teknisk analyse av Telenor aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Telenor

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Telenor FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Telenor aksjer?

Telenor er notert på børsen i Oslo, noe som gjør at du kan kjøpe aksjen gjennom norske meglere og banker. På vår side viser vi deg hvordan du kan kjøpe Telenor aksjer uten kurtasje, og spare penger som du heller kan investere.

Hvor kan jeg følge Telenor kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Telenor. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Telenor aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Telenor kurs?

Telenor er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Telenor på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Telenor aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 9 analytikere som har kjøpsanbefaling på Telenor aksjen, mens 15 har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Telenor aksjen er 167,54 kr, mens det høyeste kursmålet er 193,47 kr.