Kjøpe Tencent aksjer uten kurtasje teknisk analyse kursutvikling kursmål anbefaling

Kjøpe Tencent aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Tencent aksjer.

Tencent kursutvikling

Tencent aksjeselskap

Tencent fundamental data

Kjøpe Tencent aksjer uten kurtasje

Tencent aksjen er notert på Hong Kong børsen, i tillegg er den notert som en ADR på Nasdaq i USA. Tilgang til aksjehandel på Hong Kong børsen er noe de færreste nettmeglere og banker tilbyr, så et alternativ er derfor å kjøpe Tencent ADR på Nasdaq. Dette kan du gjøre gjennom de fleste nettmeglere og i nettbanker med aksjehandel. En ulempe ved å gjøre dette er at du må betale høy kurtasje når du kjøper og selger aksjer. Derfor bruker vi eToro. Dette er en nettmegler som tilbyr kurtasjefri aksjehandel og du får tilgang til å kjøpe aksjer på Hong Kong børsen.

eToro tilbyr handel i mer enn 1000 aksjer fra hele verden, og du betaler ingen kurtasje. eToro har også alle de nødvendige tillatelsene fra det norske Finanstilsynet. Innskudd er forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et konkurransedyktig alternativ til norske nettmeglere og banker. Med et minste innskudd på $200 er dette en løsning som passer godt for nye investorer som vil bygge opp en portefølje over tid. Videre tilbyr eToro alle kunder gratis realtidskurser, gratis analyser av de mest populære aksjene og et program for tekniske analyser. Med dette er de også et godt alternativ for erfarne tradere og investorer.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet


Din egenkapital er utsatt for risiko. Andre kostnader kan komme i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Tencent aksjer – steg for steg

Dersom du vil kjøpe aksjer på Hong Kong børsen har du faktisk ikke mange alternativ å velge mellom. Spesielt om du ikke er en profesjonell investor. Som nevnt kan du kjøpe Tencent ADR gjennom en norsk nettmegler, men dette vil gi deg høy kostnad siden du må betale kurtasje. Vi foretrekker å kjøpe aksjen der den er hovednotert, og kan vi slippe å betale kurtasje er dette selvsagt også en fordel siden vi da kan spare penger som heller kan brukes til å investere i aksjer. I denne fremgangsmåten viser vi deg hvordan du kan kjøpe Tencent aksjer uten kurtasje på børsen i Hong Kong. eToro er veldig brukervennlig, så i alt tar det ikke mer enn et par minutter fra du starter registreringen til du kan investere i Tencent aksjen.

1: Besøk eToro

Det første steget er å gå til eToros nettside. Du kommer dit ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden er oversatt til norsk, slik at du kan vente deg en god brukeropplevelse. Det er også norsk kundeservice tilgjengelig slik at du slipper språkproblemer dersom du har behov for hjelp eller har spørsmål.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet


Din egenkapital er utsatt for risiko. Andre kostnader kan komme i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du begynne med registreringen. Det først er å velge hvilken innloggingsmetode du vil bruke. Trykk på knappen Bli med nå hvor du kan skrive inn brukernavn, passord og mailadresse til innlogging, eller velge å bruke din Facebook- eller Google-konto. Når du har valgt metode og fullført trinnene med å skrive inn informasjonen eller koble kontoene sammen er din konto registrert og du er logget inn på din eToro-konto.

Før du kan kjøpe Tencent aksjer uten kurtasje må du trykke på Fullfør profil. Du kan nå skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring og kunnskap om aksjer og investeringer blir kartlagt. Til slutt kan du sikre din konto ved å verifisere den. Det gjør du ved å laste opp bilder av ID, en regning eller kontoutskrift som viser adressen din og betalingsmetodene du ønsker å bruke på eToro.

3: Gjør innskudd

Minste innskudd på eToro er som nevnt $200, og siden du ikke betaler kurtasje kan du gjøre flere mindre investeringer i andre aksjer slik at du får spredd risikoen. Det er heller ikke noen større kostnad ved å investere i flere forskjellige aksjer siden kun betaler spread og ikke kurtasje. Maks innskudd går fra $5500 og oppover, avhengig av betalingsmetode du vil bruke. Alternativene vi anbefaler er VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer og Trustly som gir deg penger direkte på konto slik at du kan kjøpe Tencent aksjer uten kurtasje med en gang. Du kan bruke bankoverføring, men her kan det ta opptil 5 virkedager før pengene er fremme på din eToro-konto.

4: Kjøp Tencent aksjer

Når du skal kjøpe Tencent aksjer uten kurtasje må du først gå til selskapssiden hvor du finner ordreskjemaet. Du kommer til selskapssiden ved å bruke søkefunksjonen øverst på siden til å søke etter Tencent eller tickeren 0700.HK. Trykk så på søkeresultatet og du kommer automatisk til selskapssiden. I tillegg til ordreskjema finner du også siste innlegg om aksjen fra forumet, informasjon om selskapet og nøkkeltall, oversikt over Tencent kursutvikling og program for teknisk analyse. Her åpner du ordreskjemaet ved å trykke på knappen Handle.

Du får nå frem ordreskjemaet hvor du kan skrive inn summen du vil investere i Tencent aksjer eller antallet aksjer du vil kjøpe. Dersom du skriver inn summen du vil investere kan du kjøpe fractional shares, altså deler av en aksje. Dette er en fordel dersom du vil kjøpe aksjer som har høy kurs. Etter du har oppgitt sum eller antall trykker du på Åpne handel. Dette aktiverer din ordre, og dersom børsen er åpen vil du få kjøpt Tencent aksjer med en gang. Disse legges automatisk til din portefølje hvor du kan følge med på kursutviklingen på din investering i Tencent aksjer.

Teknisk analyse av Tencent aksje

Lag din egen tekniske analyse av Tencent

tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Tencent FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Tencent aksjer?

Tencent aksjen er notert på Hong Kong børsen, noe som kan gjøre det vanskelig å kjøpe aksjen hos norske nettmeglere. Vi viser deg hvordan du kan kjøpe Tencent aksjer uten kurtasje hos en trygg og seriøs nettmegler som tilbyr aksjehandel fra nesten hele verden.

Hvor kan jeg følge Tencent kurs?

På vår side kan du følge med på Tencent kursutvikling. Her får du også mye nyttig informasjon om selskapet og nøkkeltall fra siste resultat. I tillegg har vi oppdaterte multipler som Price/Book, Price/Sales og Price/Earnings for Tencent aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Tencent?

Vi følger med på Tencent kursutvikling og legger jevnlig ut tekniske analyser av Tencent aksjen. Du kan også prøve analyseprogrammet vi bruker eller følge med på våre kurs i teknisk analyse for nybegynnere og viderekomne om du vil lære mer.

Er Tencent aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal har 38 analytikere kjøpsanbefaling på Tencent aksjen, mens 6 har overweight og 5 har hold. 1 analytiker har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Tencent aksjen er $100,25, mens det høyeste kursmålet er $132,97.

%d bloggere liker dette: