Kjøpe Tencent aksjer uten kurtasje teknisk analyse kursutvikling kursmål anbefaling

Kjøpe Tencent Holdings aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Tencent Holdings aksjer med lav kurtasje på 2 cent pr aksje.

Tencent Holdings aksjekurs

Info om Tencent Holdings

Tencent Holdings nøkkeltall

Kjøpe Tencent Holdings aksjer

Tencent Holdings er et kinesisk holdingselskap som ble startet i 1998. Selskapet har hovedkontor i Shenzhen, mens aksjen er børsnotert på Hong Kong Stock Exchange med tickeren 700. Tencent er størst i verden på videospill, og er i tillegg en stor aktør innenfor sosiale medier, musikk, film, netthandel, mobiltelefoner, nettsider og betalingsløsninger. Selskapet har eiendeler i mer enn 600 selskap over hele verden.

Det er ikke vanlig at norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel gir deg tilgang til Hong Kong Stock Exchange. De som gjør det har trygge og brukervennlige løsninger, men vi pleier som regel å ikke anbefale disse. En av de viktigste grunnene er at det kan bli dyrt siden disse ofte tar en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Freedom24 er et godt alternativ som gir deg tilgang til aksjehandel med en lav kurtasje på 2 cent pr aksje på flere av de viktigste børsene over hele verden.

Freedom24 er en nettmegler som er eid av selskapet Freedom Holdings Corp som er børsnotert på Nasdaq med tickeren FRHC. Nettmegleren har lisens fra Cyprus Securities and Exchange Commission, og i tillegg alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Med en investeringskonto på Freedom24 har du tilgang til over børser i Europa, USA og Asia med mer enn 1000000 instrumenter åpne for investering.

Slik kjøper du Tencent Holdings aksjer – steg for steg

Vekstselskaper kan gi god avkastning til aksjonærene, samtidig er det høy risiko forbundet med vekstaksjer, og det gjør at det er spesielt viktig å spre risiko ved å investere i forskjellige selskap som driver i ulike sektorer. På Freedom24 har du tilgang til handel med mer enn 1000000 aksjer, børsnoterte fond, opsjoner og obligasjoner. Det betyr at det aller meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Tencent Holdings aksjer med lav kurtasje på 2 cent pr aksje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe aksjer på andre børser.

1: Besøk Freedom24

Før du kan kjøpe Tencent Holdings aksjer må du åpne en konto på Freedom24. Du kommer til nettsiden ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Freedom24. Nettsiden er tilgjengelig på norsk slik at du har en brukervennlig løsning. Du kan handle aksjer på flere børser i Europa, USA og Asia. Freedom24 gir også tilgang til børsnoteringer på børser i USA og Europa.

freedom24
 • Anbefalt nettmegler
 • Lav kurtasje
 • Aksjer, ETF, obligasjoner
 • Børsnoteringer
 • Godkjent av Finanstilsynet


Din egenkapital er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er kommet til nettsiden kan du starte registreringen ved å trykke på knappen Sign up. Du får nå frem to felt hvor du kan fylle inn din mailadresse og et passord du ønsker å bruke til innloggingen.

På neste steg kan du velge landet du er skattepliktig til og skattenummeret ditt. Dette tilsvarer ditt personnummer. I tillegg må du krysse av for om du skatter til USA, og om du er i familie med en eksponert person som er rapporteringspliktig.

Neste steg går ut på å akseptere regler og vilkår for å bruke tjenesten til Freedom24. Her fyller du også inn ditt telefonnummer slik at du kan få tilsendt link for kontoverifisering.

Verifiser konto

Når du trykker på linken i SMSen du har fått tilsendt kan du ta et bilde av pass eller førerkort for å identifisere deg selv. Deretter må du laste opp et bilde av et adressebevis. Her kan du enten ta et bilde av en faktura som viser adressen din eller laste opp en kontoutskrift.

3: Gjør innskudd

Vil du bruke Freedom24 som en vanlig nettmegler for aksjehandel kan du gjøre et mindre innskudd fra €10 og oppover. Det er et krav om at du har minst $2000 tilgjengelig som sikkerhet for å kunne delta i børsnoteringer, så dersom du først og fremst ønsker dette må du altså sette inn denne summen. Du vil motta 3 % rente PA for penger som står på din konto (D Account).

Du kan velge å gjøre innskudd med bankkort dersom du vil ha penger på konto med en gang. Det vil komme et gebyr på 2,5 % ved bruk av bankkort. Alternativt kan du bruke bankoverføring, men da kan det ta mellom 1 til 3 virkedager før du har penger på konto. Detaljer for overføringen finner du på din konto når du er logget inn. Minste innskudd er $10 med begge metodene.

4: Kjøp Tencent Holdings aksjer

Når du har fått penger på din konto kan du kjøpe Tencent Holdings aksjer. Gå til Web-terminal og velg området du vil investere i og børsen du er interessert i. Du kan nå lage en liste med de mest omsatte aksjene eller aksjer som har trendet mest den siste tiden. Scroll deg så ned til du har funnet Tencent Holdings. Du kan også finne aksjen ved å søke etter tickeren 700.

Når du har funnet aksjen du ønsker å kjøpe må du starte en Secure Session. Dette gjør du ved å oppgi en kode som sendes til deg på SMS. Oppgi antallet Tencent Holdings aksjer du vil kjøpe og prisen du er villig til å gi. Trykk på Order Settings for å oppgi om du ønsker å bruke gearing, hvor lenge ordren skal vare og for å aktivere handler med et trykk. Dine aksjer legges automatisk til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen.

Hvorfor vi anbefaler Freedom24 til å kjøpe aksjer i Tencent Holdings

Freedom24 er en nettmegler som er lite kjent i Norge, men vi tror at dette er noe som kommer til å bli endret. Nettmegleren har en nettside som er enkel å bruke, og i tillegg får du tilgang til et stort antall instrumenter notert på børser i Europa, USA og Asia. Dette gjør at Freedom24 passer like godt til nybegynnere som skal kjøpe sine første aksjer og erfarne tradere som hedger porteføljen med opsjoner.

 • 1000000 instrumenter
 • Aksjer, ETF, opsjoner, obligasjoner
 • Lav kurtasje
 • Børsnoteringer

Teknisk analyse av Tencent Holdings

Følg våre kurs og lær teknisk analyse slik at du kan finne kjøpssignaler og salgssignaler på charts for aksjekurser og indekser. Her kan du også lese mer om de tekniske indikatorene vi bruker i våre tekniske analyser av Tencent Holdings aksjer slik at du kan lære å tolke signalene disse gir. (Sidene åpnes i ny fane slik at du enkelt kan komme tilbake til den tekniske analysen av Tencent Holdings aksjer):

Lag din egen tekniske analyse av Tencent Holdings

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Tencent Holdings FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Tencent Holdings aksjer?

Siden Tencent Holdings er notert på Hong Kong Stock Exchange kan det bli både vanskelig og dyrt å kjøpe aksjen gjennom norske meglere. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å investere i Tencent Holdings aksjer med lav kurtasje

Hvor kan jeg følge Tencent Holdings kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Tencent Holdings. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Tencent Holdings aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Tencent Holdings kurs?

Det er populært å kjøpe aksjer i Tencent Holdings, men det kan være vanskelig å time markedet. På vår side kan du se tekniske analyser av Tencent Holdings for å finne kjøpssignaler eller salgssignaler. Du kan også følge våre kurs i teknisk analyse dersom du vil lage din egen analyse av Tencent Holdings.

Er Tencent Holdings aksjer en god investering?

Pr 24.03.22 er det i følge MarketScreener 34 analytikere som anbefaler å kjøpe Tencent Holdings, mens 8 har outperform, 4 har hold og 3 har underperform. Gjennomsnittlig kursmål for Tencent Holdings er 456,14 CNY, mens det høyeste kursmålet er 681,94 CNY.