Kjøpe Tesla aksjer Teknisk analyse av Tesla aksjen logo

Kjøpe Tesla aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Tesla aksjer.

Tesla kursutvikling

Tesla aksjeselskap

Tesla fundamental data

Kjøpe Tesla aksjer uten kurtasje

Tesla Inc har blitt et av verdens største selskap og gjort Elon Musk til en av verdens rikeste. Aksjen har også gitt god avkastning til mange andre investorer. Du kan kjøpe Tesla aksjer hos de fleste norske nettmeglere, men da må du som regel betale høy kurtasje. Tesla aksjen er notert på den amerikanske børsen, og det betyr at du kan kjøpe Tesla aksjen på eToro, og da slipper du unna kurtasje. Her betaler du nemlig kun spread, noe som kan føre til at du sparer penger som du heller kan investere i Tesla aksjen.

eToro har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet, alle innskudd er også forsikret opp til 1 million euro. Altså er dette både en trygg og seriøs nettmegler. eToro er også en nettmegler som passer like godt for nybegynnere som erfarne investorer og tradere. Handelsløsningen er brukervennlig, samtidig som den har nok funksjoner slik at erfarne investorer kan lage tekniske analyser. Du får gratis realtidskurser og du kan delta i diskusjoner på aksjeforumet.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Tesla aksjer – steg for steg

Tesla aksjen koster rundt $700 i midten av mars 2021, det tilsvarer rundt 6000 kr. For enkelte kan det være mye penger å plassere i en enkelt aksje, men dette har eToro en løsning på. Her kan du nemlig kjøpe fractional shares eller deler av en aksje. Som nevnt betaler du heller ingen kurtasje, kun spread, noe som betyr at du kan spare penger på å velge eToro fremfor andre norske nettmeglere. For å kjøpe aksjer i Tesla går raskt og det er enkelt. Det er bare å følge fremgangsmåten nedenfor for å kjøpe Tesla akser.

1: Besøk eToro

Første steg for å kjøpe Tesla aksjer er å besøke eToro nettsiden slik at du kan registrere en konto dersom du ikke allerede har gjort dette. Nettsiden er oversatt til norsk, og du har også norsk kundeservice du kan kontakte dersom du har behov for hjelp med noe. Når du er kommet til nettsiden ved å trykke på den grønne knappen Til eToro nedenfor kan du begynne på neste steg.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Nå er du klar for å begynne registrering av konto. Dette gjør du ved å trykke på knappen Bli med nå. Når du har gjort det får du frem et skjema hvor du enten kan fylle inn brukernavn, passord og mailadresse, eller velge å bruke innlogging med din konto på Facebook eller Google. Etter å ha valgt metode er du faktisk innlogget på din eToro konto og er snart klar til å kjøpe Tesla aksjer uten kurtasje.

Før du investerer i Tesla aksjen anbefaler vi at du fullfører kontoen din. Det gjør du ved å trykke på Fullfør profil. Her kan du fylle inn din informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Videre må du gjøre en kundeundersøkelse slik at du får en investorprofil. Helt til slutt verifiserer du kontoen din ved å laste opp bilder av ID, en regning som viser adressen din og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Minste innskudd på eToro er $200, og som nevnt koster Tesla aksjen rundt $700 når vi skriver denne saken. Men, som nevnt kan du kjøpe fractional shares på eToro, noe betyr at du kan velge å investere $200 i Tesla. Maks innskudd varierer fra $5500 til uendelig for de forskjellige betalingsmetodene du kan velge mellom. På eToro kan du gjøre innskudd med VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer, Trustly eller bankoverføring. Pengene er tilgjengelig umiddelbart slik at du kan kjøpe aksjer i Tesla.

4: Kjøp Tesla aksjer

Fremgangsmåten for å kjøpe fractional shares eller hele aksjer i Tesla er den samme. Aller først bruker du søkefeltet på toppen av skjermen. Her skriver du inn Tesla eller tickeren TSLA og trykker på resultatet. Du vil da blitt tatt med til siden for Tesla aksjen hvor du kan lese siste innlegg om aksjen på forumet, lese om selskapet og se på multipler eller kursutviklingen og lage tekniske analyser, og selvsagt kjøpe Tesla aksjer.

For å sette i gang med å kjøpe Tesla aksjer eller fractional shares trykker du på Handle. Du får da frem et ordreskjema hvor du enten kan fylle ut en sum du vil investere i Tesla og kjøpe fractional shares, eller antallet aksjer du vil kjøpe. Når du har lagt inn sum eller antall trykker du på Åpne handel for å kjøpe Tesla aksjer. Ordren vil bli utført med en gang så lenge børsen er åpen, og aksjene blir lagt til din konto på eToro.

Teknisk analyse av Tesla aksje

Lag din egen teknisk analyse av Tesla

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Tesla FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Tesla aksjer?

Tesla aksjen er notert på den amerikanske børsen, noe som betyr at du kan kjøpe den hos de fleste nettmeglere og i de fleste nettbanker. Men, du må da betale kurtasje. Her kan du lese mer om hvordan du kan kjøpe Tesla aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Tesla kurs?

På vår nettsiden kan du følge Tesla kursutvikling. I tillegg til kursoversikt kan du også se mye nyttig finansiell data om selskapet og multipler som Price/Earnings, Price/Book og EPS for å vurdere prisingen av Tesla aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Tesla?

På Aksjeskolen kan du lese tekniske analyser av Tesla aksjen. Vi følger denne aksjen ganske tett og legger jevnlig ut oppdaterte analyser av Tesla. Du kan også prøve et program gratis slik at du kan lage din egen tekniske analyse av aksjen.

Er Tesla aksjer en god investering?

Elon Musk og mange som har investert i Tesla vil nok mene at det er en god investering. Cathie Woods i ARK Invest har et kursmål på $7500 for Tesla aksjen. Om det slår til skal aksjen stige mye fremover. Altså kan Tesla aksjen være en god investering.