Kjøpe Tilray aksjer uten kurtasje kursutvikling teknisk analyse kursmål

Kjøpe Tilray aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Tilray aksjer.

Tilray kursutvikling

Tilray aksjeselskap

Tilray fundamental data

Kjøpe Tilray aksjer uten kurtasje

Med oppmykning av lovgivning rundt cannabis har det blitt populært å investere i cannabis aksjer som for eksempel Aurora Cannabis. En annen populær aksje er Tilray. Dette er et canadisk selskap som har aksjer notert på både den amerikanske og canadiske børsen. Dermed kan du kjøpe Tilray aksjer hos de fleste nettmeglere og i nettbanker hvor du kan kjøpe utenlandske aksjer. Dette er enkle løsninger, men ofte dyre siden du må betale kurtasje når du kjøper og selger aksjer. Dette er en av grunnene til at vi foretrekker eToro til aksjehandel. Dette er nemlig en nettmegler som tilbyr aksjehandel uten kurtasje.

eToro er en seriøs nettmegler som har alle tillatelsene som trengs fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd på eToro er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er dette både en seriøs og trygg nettmegler. Minste innskudd på eToro er $200, og dermed kan de aller fleste kjøpe Tilray aksjer uten kurtasje. Som kunde på eToro får du gratis realtidskurser og analyseprogram, noe som gjør at selv erfarne tradere og investorer vil kunne sette pris på denne løsningen.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet


Din egenkapital er utsatt for risiko. Andre kostnader kan komme i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Tilray aksjer – steg for steg

Å kjøpe Tilray aksjer uten kurtasje går veldig raskt, og eToro har også brukervennlige løsninger. I tillegg selger de fractional shares som er deler av en aksje. Minste investeringssum er $50. Siden du ikke betaler kurtasje kan du derfor starte en portefølje med flere aksjer selv om du kun setter i $200. Fremgangsmåten for å kjøpe Tilray aksjer uten kurtasje kan også brukes til å kjøpe andre aksjer. I alt tar det kun noen få minutter å komme i gang med aksjeinvesteringer på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Tilray aksjer må du først registrere en konto på eToro. For å komme til nettsiden slik at du kan starte registreringen kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden er tilgjengelig på norsk, og med norsk kundeservice slipper du språkproblemer og kan få en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet


Din egenkapital er utsatt for risiko. Andre kostnader kan komme i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på selve registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå. Du får da frem et skjema hvor du kan skrive inn brukernavn, passord og mailadresse, eller velge om du vil bruke innlogging fra Facebook eller Google. Når du har gjort dette er din konto registrert, og du er nå innlogget. Men, før du kan kjøpe Tilray aksjer må du fullføre registreringen. Det gjør du ved å trykke på Fullfør profil.

Du kan nå fylle inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Neste steg er å svare på spørsmål om din erfaring med aksjehandel og investeringer. Dette gjøres for å fullføre din investorprofil. Siste steg i registreringen er kontoverifisering. Dette gjøres for å sikre at ingen misbruker din identitet på eToro, og sikrer at ingen kan ta over din konto. Dette gjør du ved å laste opp bilder av ID, et adressebevis og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Minste innskudd er som nevnt $200, og med denne summen kan de aller fleste komme i gang med aksjeinvestering. Maks innskudd avhenger av metode du bruker til å gjøre innskudd. Den laveste maksgrensen er på $5500. Metodene du kan bruke for å gjøre innskudd er VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer, Trustly eller bankoverføring. Alle metodene gir deg penger på konto umiddelbart, bortsett fra bankoverføring som kan ta opptil 5 virkedager. Dermed kan du raskt gå i gang med å kjøpe Tilray aksjer uten kurtasje så lenge du ikke bruker bankoverføring.

4: Kjøp Tilray aksjer

Når du skal kjøpe Tilray aksjer uten kurtasje på eToro må du først gå til selskapssiden. Denne får du frem ved å søke etter Tilray eller tickeren TLRY. Når du trykker på søkeresultatet kommer du til siden hvor du kan se innlegg skrevet om aksjen på forumet, lese informasjon om selskapet og resultater, undersøke kursutviklingen og lage tekniske analyser, og kjøpe Tilray aksjer. For å åpne ordreskjemet trykker du på Handle.

Når du har åpnet ordreskjemaet kan du enten skrive inn summen du vil investere i Tilray aksjer eller antallet aksjer du vil kjøpe. Når du har gjort dette kan du trykke på Åpne handel for å aktivere din ordre. Dersom børsen er åpen vil ordren din bli utført med en gang. Dine Tilray aksjer legges automatisk til din konto slik at du kan følge med på kursutviklingen på investeringen din.

Teknisk analyse av Tilray aksje

Lag din egen tekniske analyse av Tilray

tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Tilray FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Tilray aksjer?

Tilray aksjen er notert på både den amerikanske og den canadiske børsen. Dermed kan du få kjøpt aksjen i de fleste nettbanker med aksjehandel og hos nettmeglere. Vi viser deg steg for steg hvordan du kan kjøpe Tilray aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Tilray kurs?

På vår nettside kan du følge Tilray kursutvikling. Vi har også mye info om selskapet og en oversikt med nøkkeltall fra siste selskapsrapport. I tillegg kan du se oppdaterte multipler som Price/Earnings, Price/Book og Price/Sales for Tilray aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Tilray?

Tilray aksjen er en av de mange aksjene vi følger og på vår side kan du se oppdaterte tekniske analyser av Tilray aksjen. Du kan også prøve programmet vi bruker til teknisk analyse eller følge vårt kurs i teknisk analyse for nybegynnere og viderekomne.

Er Tilray aksjer en god investering?

I følge Wall Street Journal er det 12 analytikere som har hold anbefaling på Tilray aksjen, mens 1 har underweight. Gjennomsnittlig kursmål for Tilray aksjen er $23,75, mens høyeste kursmål er $32. Altså kan det fortsatt være en stor oppside i Tilray aksjen.

%d bloggere liker dette: