Kjøpe TotalEnergies aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger kurs

Kjøpe TotalEnergies aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe TotalEnergies aksjer.

TotalEnergies kursutvikling

TotalEnergies aksjeselskap

TotalEnergies fundamental data

Kjøpe TotalEnergies aksjer uten kurtasje

Total er et integrert oljeselskap som ble grunnlagt i 1924. Selskapet har hovedkontor i Paris, og aksjen er notert på Euronext Paris med tickeren TTE. I dag er selskapet et av de største oljeselskapene med produksjon over store deler av verden. I løpet av de siste årene har selskapet økt fokus på fornybar energi, og dette er noe av grunnen til at selskapet skiftet navn fra Total til TotalEnergies.

Blant de norske meglerne er det bare et lite antall som gir deg tilgang til aksjehandel på Paris børsen, og de som gjør det tar ofte en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Dermed kan det bli dyrt. Dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse løsningene, selv om de er både trygge og brukervennlige. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med mer enn 2000 aksjer notert på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du TotalEnergies aksjer – steg for steg

Som med alle andre investeringer følger det med risiko når du kjøper oljeaksjer som TotalEnergies. For å begrense denne risikoen kan du spre investeringene dine over flere selskap. På eToro har du tilgang til over 2000 aksjer, noe som betyr at alt ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i TotalEnergies aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer. Normalt trenger du bare noen få minutter for å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe TotalEnergies aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe TotalEnergies aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe TotalEnergies aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp TotalEnergies aksjer

For å kjøpe TotalEnergies aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter TotalEnergies eller tickeren TTE, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av TotalEnergies aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i TotalEnergies vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i TotalEnergies.

Teknisk analyse av TotalEnergies aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av TotalEnergies

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

TotalEnergies FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe TotalEnergies aksjer?

TotalEnergies er notert på Euronext Paris, og det kan derfor være vanskelig å kjøpe aksjen gjennom meglere og banker i Norge. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å kjøpe TotalEnergies aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge TotalEnergies kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til TotalEnergies. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for TotalEnergies aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av TotalEnergies kurs?

TotalEnergies er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av TotalEnergies på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er TotalEnergies aksjer en god investering?

I følge oversikten til MarketScreener er det 13 analytikere som har kjøpsanbefaling på TotalEnergies, mens 6 har outperform og 6 har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for TotalEnergies er €48,86, mens det høyeste kursmålet på aksjen er €60,33.