Kjøpe Trivago aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser kursutvikling anbefalinger

Kjøpe Trivago aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Trivago aksjer.

Trivago kursutvikling

Trivago aksjeselskap

Trivago fundamental data

Kjøpe Trivago aksjer uten kurtasje

Trivago ble grunnlagt i 2004 av Peter Vinnemeier, Malte Siewert, Stefan Stubner og Rolf Schrömgens. Selskapet har hovedkontor i Amsterdam, mens aksjen er notert på Nasdaq med tickeren TRVG. Blant eierne finner vi blant annet Expedia. Selskapet driver nettsider for hotellsøk. I alt kan du søke blant 1 millioner hoteller verden over, på 250 nettsider. Nettsidene er tilgjengelig i 190 land.

Siden aksjen er notert på Nasdaq kan den kjøpes via de fleste norske meglere og banker, men dette er løsninger vi normalt ikke anbefaler, selv om dette er trygge og brukervennlige løsninger. Siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer kan det bli dyrt. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Trivago aksjer – steg for steg

Trivago er reiselivsaksjer, noe som betyr at den er syklisk. Dermed vil selskapets inntjening svinge sammen med den generelle økonomien. Dette gjør at det er viktig å diversifisere porteføljen. Dette kan du gjøre ved å investere i selskap som driver i andre sektorer og geografiske områder. Med tilgang til over 2000 aksjer på 16 børser ligger det meste til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje på eToro. Her skal vi vise deg hvordan du kan investere i Trivago uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer. Normalt trenger du bare noen få minutter på å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Trivago aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Trivago aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Amazon. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Trivago aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Trivago aksjer

For å kjøpe Trivago aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Trivago eller tickeren TRVG, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Trivago aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Trivago vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Trivago.

Teknisk analyse av Trivago aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Trivago

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Trivago FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Trivago aksjer?

Trivago er notert på Nasdaq, så for å kunne investere i selskapet må du ha en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe Trivago aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Trivago kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Trivago. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Trivago aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Trivago kurs?

Trivago er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Trivago på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Trivago aksjer en god investering?

I følge Wall Street Journal er det 1 analytiker som har kjøpsanbefaling på Trivago aksjen, mens det er 7 som har hold, 1 som har underweight og 1 som har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Trivago aksjen er $3,02, mens høyeste kursmål er $3,58.