Kjøpe TUI aksjer uten kurtasje teknisk analyse kursmål anbefaling kursutvikling

Kjøpe TUI aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe TUI aksjer.

TUI kursutvikling

TUI aksjeselskap

TUI fundamental data

Kjøpe TUI aksjer uten kurtasje

Dersom du foretrekker å bruke en norsk nettmegler eller kjøpe aksjer gjennom nettbanken din må du i de fleste tilfeller kjøpe TUI aksjen som er notert på den tyske børsen. TUI er nemlig hovednotert på London børsen, og det er kun noen få norske nettmeglere som lar deg kjøpe aksjer der. Vi foretrekker å kjøpe aksjen på den børsen hvor den er hovednotert. Derfor bruker vi eToro. eToro er også en nettmegler som tilbyr aksjehandel uten kurtasje, og det gjør at du kan spare penger på å bruke denne nettmegleren fremfor norske nettmeglere som ofte tar høy kurtasje når du kjøper aksjer.

eToro tilbyr aksjehandel på et stort antall børser over hele verden, og siden du ikke betaler kurtasje er dette et veldig bra alternativ til norske nettmeglere og banker. eToro har også alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet, og alle innskudd er forsikret opptil 1 million euro. Dermed gir de deg også en trygg løsning for aksjehandel. Minste innskudd er $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer på eToro. Videre får du gratis analyser på utvalgte selskap, realtidskurser og program for teknisk analyse. Dermed passer eToro også for erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du TUI aksjer – steg for steg

Å begynne med aksjehandel kan være dyrt, siden det er viktig å bygge opp en diversifisert portefølje med aksjer i ulike selskaper. Det betyr at du må gjennomføre flere handler, og hos norske meglere betyr det igjen at du må betale mye kurtasje. Siden du ikke betaler kurtasje på eToro kan du spare penger på handlene, og heller bruke disse til investering. Vi skal nå gå gjennom fremgangsmåten for å kjøpe TUI aksjer uten kurtasje, og denne kan også brukes for andre aksjer. Totalt tar det kun noen få minutter fra du begynner registreringen til du kan investere i TUI aksjer.

1: Besøk eToro

Dersom du ikke allerede har en konto på eToro må du registrere deg før du kan kjøpe TUI aksjer uten kurtasje på London børsen. Det betyr at du selvsagt må gå til eToros nettside. Du kommer dit ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden er tilgjengelig på norsk, og du har også norsk kundeservice tilgjengelig dersom du skulle ha behov for hjelp. Dette gir deg en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte registreringen ved å trykke på knappen hvor det står Bli med nå. Du får da frem et skjema hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil bruke. Du kan velge innlogging med din Facebook- eller Google-konto, eller skrive inn brukernavn, passord og mailadresse. Når du har valgt metode og aktivert den er din konto registrert og du er innlogget. Før du kan kjøpe TUI aksjer er det ennå noen få og raske steg igjen som må fullføres. Det gjør du ved å trykke på Fullfør profil.

Nå får du frem et skjema hvor du kan fylle inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål for å kartlegge din erfaring og kunnskap om aksjehandel og investeringer slik at din investorprofil blir fullført. Helt til sist kan du verifisere din konto for å øke sikkerheten. Du verifserer kontoen din ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din og betalingsmetodene du vil bruke til innskudd og uttak.

3: Gjør innskudd

Det minste innskuddet er på $200. For nye investorer som vil bygge opp en portefølje over tid er dette en fordel. Det er også mulig å kjøpe fractional shares eller deler av aksjer. Siden du ikke betaler kurtasje kan du derfor spre investeringene dine i flere aksjeselskap, uten at det blir dyrt for handlene. Maks innskudd går fra $5500 og oppover, og avhenger av betalingsmetode. Vi anbefaler å bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly dersom du vil kjøpe TUI aksjer med en gang. Disse metodene gir deg nemlig penger umiddelbart på konto når du gjør overføringen. Du kan også bruke bankoverføring, men med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før pengene er fremme på din eToro-konto.

4: Kjøp TUI aksjer

Når du skal kjøpe TUI aksjer må du gå til selskapssiden hvor du finner ordreskjemaet. Du kommer til selskapssiden ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter TUI. Når du trykker på søkeresultatet blir du tatt med til siden hvor du finner ordreskjemaet. I tillegg har du mye nyttig informasjon om selskapet og oppdaterte nøkkeltall, innlegg om aksjen fra forumet, kursoversikt og program for teknisk analyse. Ordreskjemaet åpner du ved å trykke på Handle.

I ordreskjemaet kan du enten skrive inn summen du vil investere i TUI aksjer dersom du vil kjøpe fractional shares eller antallet aksjer du vil kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall trykker du på Åpne handel for å aktivere ordren slik at den legges ut i markedet. Din ordre blir utført med en gang så lenge børsen er åpen. Dine TUI aksjer legges til i din portefølje automatisk slik at du kan følge med på TUI kursutvikling.

Teknisk analyse av TUI aksje

Lag din egen tekniske analyse av TUI

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

TUI FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe TUI aksjer?

TUI aksjen er hovednotert på børsen i London, mens den også er notert på børsene i Frankfurt og Hannover. Vi foretrekker å kjøpe aksjene der de har hovednotering og derfor viser vi deg her hvordan du kan kjøpe TUI aksjer uten kurtasje på børsen i London.

Hvor kan jeg følge TUI kurs?

På vår nettside kan du se TUI kursutvikling. Vi har også mye nyttig informasjon om selskapet og nøkkeltall fra siste kvartalsrapport. Du kan også se oppdaterte multipler som Price/Sales, Price/Book og Price/Earnings for TUI aksjen for å vurdere verdsettelsen av selskapet.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av TUI?

Vi følger med på TUI kursutvikling og legger jevnlig ut tekniske analyser av aksjen. Vil du lære mer om teknisk analyse kan du følge vårt kurs for nybegynnere eller viderekomne. Du kan også prøve programmet vi bruker til teknisk analyse av TUI aksjen.

Er TUI aksjer en god investering?

I følge Financial Times er det 1 analytiker som har kjøpsanbefaling på TUI aksjen, mens 1 har overperform og 3 har hold. 3 har underperform og 4 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål er 169,25 GBX, mens det høyeste kursmålet for TUI aksjen er 615,45 GBX.