kjøpe tusimple aksjer uten kurtasje teknisk analyse kursmål anbefalinger kursutvikling

Kjøpe TuSimple aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe TuSimple aksjer.

TuSimple kursutvikling

TuSimple aksjeselskap

TuSimple fundamental data

Kjøpe TuSimple aksjer uten kurtasje

TuSimple er et amerikansk selskap som ble grunnlagt i 2015 og har hovedkontor i California. Aksjen er notert på Nasdaq med tickeren TSP. Selskapet produserer verdens største selvkjørende trucker. Autonome kjøretøy er noe mange forventer at vi skal se mer av på veiene, noe som kan bety at TuSimple kan få kraftig vekst. Det kan igjen gi utslag i aksjekursen.

Siden aksjen er notert på Nasdaq kan du investere i TuSimple via de aller fleste norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel. Både norske meglere og banker er trygge, og de fleste har brukervennlige systemer for aksjehandel, men de kan bli dyre siden du må betale kurtasje hver gang du gjør en handel. Et alternativ vi ofte anbefaler er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 børser. Ofte kan du finne eToro høyt oppe på tester for billigste aksjehandel på nett.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du TuSimple aksjer – steg for steg

Å investere i enkeltaksjer som TuSimple kan gi høy risiko, og for å håndtere risiko er det viktig å diversifisere. Skal du sette sammen en godt diversifisert portefølje er det viktig å spre investeringene over flere aksjer, ulike sektorer og geografiske områder. Det kan du gjøre ved å kjøpe ETF fond eller aksjer i andre selskaper. I denne artikkelen viser vi deg hvordan du kan investere i TuSimple uten kurtasje. Den samme fremgangsmåten kan du også bruke for å kjøpe andre aksjer eller børsnoterte fond. Normalt tar det bare noen få minutter å registrere en konto, gjøre innskudd og gjennomføre en handel for å kjøpe TuSimple aksjer.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe TuSimple aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe TuSimple aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Amazon aksjen. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe TuSimple aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp TuSimple aksjer

For å kjøpe TuSimple aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter TuSimple eller tickeren TSP, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av TuSimple aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i TuSimple vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i TuSimple.

Teknisk analyse av TuSimple aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av TuSimple

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

TuSimple FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe TuSimple aksjer?

TuSimple aksjen er notert på Nasdaq med tickeren TSP. For å kjøpe aksjen trenger du derfor en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i TuSimple aksjen uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge TuSimple kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til TuSimple. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for TuSimple aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av TuSimple kurs?

TuSimple er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av TuSimple på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er TuSimple aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 1 analytiker som har overweight anbefaling på TuSimple aksjen, mens 2 har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for TuSimple aksjen er $61,48, mens det høyeste kursmålet er $78,70.