Kjøpe Twitter aksjer uten kurtasje kursmål anbefalinger tekniske analyser kursutvikling

Kjøpe Twitter aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Twitter aksjer.

Twitter kursutvikling

Twitter aksjeselskap

Twitter fundamental data

Kjøpe Twitter aksjer uten kurtasje

De store amerikanske teknologiaksjene er populære investeringer, noe som også gjelder for Twitter aksjen. De fleste meglere og banker i Norge gir deg tilgang til handel med amerikanske aksjer, men siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger en aksje kan det bli dyrt. Dette er en av de viktigste grunnene til at vi ikke pleier å anbefale disse løsningene. Et godt alternativ som vi pleier å anbefale er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Twitter aksjer – steg for steg

Når du skal begynne med aksjer er risikodiversifisering noe av det viktigste du kan lære. Risikodiversifisering betyr å spre risiko. Risikoen kan du spre på ulike aksjeselskap, ulike sektorer og ulike geografiske områder. På eToro har du tilgang til over 2000 aksjer notert på 16 ulike børser, noe som gir deg en god mulighet til å spre risikoen i din portefølje. Her skal vi vise deg steg for steg hvordan du kan kjøpe Twitter aksjer uten kurtasje. Den samme fremgangsmåten kan du også bruke til å investere i andre aksjer uten kurtasje. Normalt går det bare et par minutter fra du begynner på registreringen til du kan begynne å kjøpe aksjer i Twitter.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Twitter aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Twitter aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Twitter aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Twitter aksjer

For å kjøpe Twitter aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Twitter eller tickeren TWTR, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Twitter aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Twitter vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Twitter.

Teknisk analyse av Twitter aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Twitter

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Twitter FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Twitter aksjer?

Dersom du vil investere i Twitter aksjen må du bruke en megler som gir deg tilgang til det amerikanske aksjemarkedet. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe Twitter aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Twitter kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Twitter. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Twitter aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Twitter kurs?

Twitter er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Twitter på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Twitter aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 9 analytikere som har kjøpsanbefaling på Twitter aksjen, mens 1 har overweight, 26 har hold, 1 har underweight og 3 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Twitter aksjen er $64,76, mens det høyeste kursmålet er på $83,00.