Kjøpe Udemy aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser

Kjøpe Udemy aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Udemy aksjer.

Udemy kursutvikling

Delta i Udemy børsnotering

freedom24
 • Delta i viktige børsnoteringer
 • Analysedekning på IPO
 • 64 % avkastning i snitt på anbefalte IPO*
 • Tilgang til vanlig aksjehandel
 • Godkjent av Finanstilsynet


*Pr 06.10.21. Din egenkapital er utsatt for risiko.

Udemy aksjeselskap

Udemy fundamental data

Kjøpe Udemy aksjer uten kurtasje

Udemy ble grunnlagt i 2010 og har i dag hovedkontor i San Francisco, USA. Selskapet leverer en plattform for læring på nett som fokuserer på vokse profesjonelle og studenter. I juni 2021 hadde plattformen mer enn 44 millioner studenter, 183000 kurs og 65000 undervisere som holdt kurs på over 75 språk. Aksjen noteres på Nasdaq med tickeren UDMY høsten 2021.

Det er vanlig at norske megler og banker har trygge og brukervennlige løsninger for aksjehandel på Nasdaq, men siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer kan det bli dyrt. Det er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse løsningene. Et godt alternativ vi ofte anbefaler er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 av de viktigste børsene.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Udemy aksjer – steg for steg

Udemy er en vekstaksje, noe som betyr at den potensielle oppsiden kan være høy. Samtidig er det også høy risiko, noe som gjør at det er viktig å også investere i selskap som driver i andre bransjer. På eToro har du tilgang til over 2000 aksjer, noe som betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Udemy aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer. Normalt trenger du bare noen få minutter for å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Udemy aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Udemy aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Udemy aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Udemy aksjer

For å kjøpe Udemy aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Udemy eller tickeren UDMY, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Udemy aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Udemy vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Udemy.

Teknisk analyse av Udemy aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Udemy

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Udemy FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Udemy aksjer?

Udemy er notert på Nasdaq, og dermed kan du kjøpe aksjen gjennom de fleste norske meglere og banker. Siden du må betale kurtasje kan det bli dyrt. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å kjøpe Udemy aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Udemy kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Udemy. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Udemy aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Udemy kurs?

Udemy er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Udemy på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Udemy aksjer en god investering?

Det er ingen analytikere som følger Udemy aksjen, og det er derfor ingen anbefalinger eller kursmål for Udemy. Så snart analytikerne tar opp dekning vil vi legge ut oppdaterte anbefalinger og kursmål for Udemy.