Kjøpe UiPath aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling

Kjøpe UiPath aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe UiPath aksjer.

UiPath kursutvikling

UiPath aksjeselskap

UiPath fundamental data

Kjøpe UiPath aksjer uten kurtasje

UiPath har nettopp blitt børsnotert på Nasdaq i USA, og det er derfor enkelt å kjøpe UiPath aksjer. For eksempel kan du bruke norske meglere eller nettbanker hvor du har tilgang til aksjehandel med utenlandske aksjer. Begge disse er trygge og brukervennlige løsninger, men siden du må betale kurtasje kan det bli dyrt. Dette er en av grunnene til at vi ikke anbefaler disse løsningene til alle. En løsning vi kan anbefale er å bruke eToro. Dette er nemlig en nettmegler som tilbyr kurtasjefri aksjehandel på børser i 16 land.

Siden eToro har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet er dette en seriøs aktør. Videre er alle innskudd og aksjeinvesteringer forsikret opptil 1 million euro, noe som gir deg en høy grad av sikkerhet. Det minste innskuddet er på kun $200, og dermed kan de aller fleste komme i gang med investeringer. Som kunde får du analysedekning på utvalgte aksjer, gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. Dermed er dette også en løsning som passer godt til erfarne tradere og investorer.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du UiPath aksjer – steg for steg

På eToro har du tilgang til aksjer notert på børser i 16 forskjellige land, noe som gir deg et stort utvalg av investeringsmuligheter. Du kan også kjøpe fractional shares eller deler av aksjer, noe som gjør at alle kan investere i aksjer med høy kurs som Google og Amazon. Fremgangsmåten for å kjøpe andre aksjer eller fractional shares uten kurtasje er den samme som for å kjøpe UiPath aksjer som vi skal gå igjennom her. Som regel tar det kun noen få minutter fra du begynner på registreringen til du kan kjøpe dine første aksjer.

1: Besøk eToro

Aller først må du gå til eToros nettside, og du kommer deg dit ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden er brukervennlig og har et enkelt design som gjør at du raskt får god oversikt over de forskjellige funksjonene. Nettsiden er også tilgjengelig på norsk, og med norsk kundeservice er du sikret en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du begynne på registreringen av din konto. Det gjør du ved å trykke på knappen Bli med nå. Her får du frem et skjema hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil bruke på kontoen din. Du kan enten skrive inn brukernavn, passord og mail, eller velge innlogging med din konto på Facebook eller Google. Når du har valgt metode og aktivert den er din konto registrert og du er logget inn. Dermed har du kun noen få raske steg igjen som må fullføres før du kan kjøpe UiPath aksjer.

Ved å trykke på Fullfør profil får du frem et nytt skjema hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir klarlagt. Til slutt kan du sikre din konto på eToro ved å verifisere den. Det gjør du ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din og betalingsmetodene du vil bruke når du skal gjøre innskudd eller ta ut penger fra din eToro-konto.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 kan de aller fleste komme i gang med aksjeinvesteringer på eToro. Maks innskudd går fra $5500 og oppover avhengig av betalingsmetode. Når du skal gjøre innskudd anbefaler vi å bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly. Med disse metodene får du penger på konto med en gang slik at du kan kjøpe UiPath aksjer. Du kan også bruke bankoverføring, men med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene tilgjengelig på din eToro-konto.

4: Kjøp UiPath aksjer

For å kjøpe aksjer i UiPath må du bruke ordreskjemaet som finnes på selskapssiden. Du kommer til selskapssiden ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter UiPath eller tickeren PATH, for så å trykke på søkeresultatet. På selskapssiden finner du informasjon om selskapet og nøkkeltall, kursoversikt og program for teknisk analyse. Du kan også se de siste innleggene om aksjer fra aksjeforumet. Ordreskjemaet åpner du ved å trykke på knappen Handle.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du ønsker å investere dersom du vil kjøpe fractional shares eller antallet aksjer du vil ha. For å aktivere din ordre trykker du på Åpne handel. Dersom børsen er åpen vil din ordre bli utført med en gang. Dine aksjer vil så bli lagt automatisk til i din portefølje hvor du kan følge med på kursutviklingen på investeringen din.

Teknisk analyse av UiPath aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av UiPath

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

UiPath FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe UiPath aksjer?

UiPath aksjen er notert på Nasdaq i USA, og dermed kan du kjøpe aksjen via de fleste nettmeglere og banker. Dette kan bli dyrt siden du må betale kurtasje. Vi viser deg steg for steg hvordan du kan kjøpe UiPath aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge UiPath kurs?

På vår side kan du følge med på UiPath kursutvikling. Vi har også mye nyttig informasjon om selskapet og nøkkeltall fra siste resultatrapport. I tillegg har vi oppdaterte multipler som Price/Sales, Price/Book og Price/Earnings for UiPath aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av UiPath kurs?

UiPath aksjer er en populær investering og vi følger med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av UiPath aksjen. Du kan også følge våre kurs i teknisk analyse dersom du vil lære mer og lage dine egne analyser av UiPath aksjen.

Er UiPath aksjer en god investering?

Ennå er det ingen analytikere som har analysedekning på UiPath aksjen og det er derfor ingen kursmål på aksjen. Men, kursen steg over forventet kursintervall på børsnoteringen.