Kjøpe Veolia Environnement aksjer uten kurtasje

Kjøpe Veolia Environnement aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Veolia Environnement aksjer.

Veolia Environnement kursutvikling

Veolia Environnement aksjeselskap

Veolia Environnement fundamental data

Kjøpe Veolia Environnement aksjer uten kurtasje

Veolia Environnement ble grunnlagt i 1853 og hadde da navnet Compagnie Générale des Eaux. Selskapet fokuserer på vannforsyning, avfallshåndtering, energi og transport. Veolia Environnement har hovedkontor i Aubervilliers, Frankrike. Tidligere var det Veolia som drev selskapene som i dag er kjent som Norsk Gjenvinning og Boreal Norge. Aksjen er notert på børsen i Paris med tickeren VIE.

Det er enkelte norske meglere og banker som gir deg tilgang til aksjehandel på den franske børsen, men siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger aksjer kan dette bli dyre løsninger. Dette er en av grunnene til at vi normalt ikke pleier å anbefale disse løsningene. Et godt alternativ vi ofte kan anbefale er eToro som tilbyr kurtasjefri aksjehandel med over 2000 aksjer notert på 16 børser, også børsen i Paris.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Veolia Environnement aksjer – steg for steg

Veolia Environnement driver blant annet med vannforsyning, faktisk er dette verdens største selskap innenfor desalinering av saltvann. Vann aksjer kan gi god avkastning fremover, men det vil fortsatt være viktig å spre risikoen over flere selskaper, sektorer og geografiske områder. Med tilgang til 16 børser og over 2000 aksjer ligger alt til rette for at du skal kunne bygge en godt diversifisert portefølje. Her skal vi gå gjennom steg for steg hvordan du kan investere i Veolia Environnement aksjer uten kurtasje. Du kan bruke samme fremgangsmåte til å investere i andre aksjer. Normalt trengs det bare noen få minutter for å komme i gang med investering på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Veolia Environnement aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Veolia Environnement aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Veolia Environnement aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Veolia Environnement aksjer

For å kjøpe Veolia Environnement aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Veolia Environnement eller tickeren VIE, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Veolia Environnement aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Veolia Environnement vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Veolia Environnement.

Teknisk analyse av Veolia Environnement aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Veolia Environnement

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Veolia Environnement FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Veolia Environnement aksjer?

Veolia Environnement aksjen er notert på den franske børsen i Paris, derfor er det ikke alle norske meglere og banker som lar deg investere i aksjen. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i Veolia Environnement uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Veolia Environnement kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Veolia Environnement. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Veolia Environnement aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Veolia Environnement kurs?

Veolia Environnement er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Veolia Environnement på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Veolia Environnement aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 2 analytikere som har kjøpsanbefaling på Veolia Environnement aksjen, mens 2 har hold og 1 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Veolia Environnement aksjen er €27,70, mens det høyeste kursmålet er €33,43.