Kjøpe Verizon aksjer uten kurtasje anbefaling kursmål tekniske analyser kursutvikling

Kjøpe Verizon aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Verizon aksjer.

Verizon kursutvikling

Verizon aksjeselskap

Verizon fundamental data

Kjøpe Verizon aksjer uten kurtasje

Verizon ble på 80-tallet skilt ut av AT&T og er i dag et teleselskap notert på New York Stock Exchange. Aksjen er en populær investering blant annet på grunn av store utbytter. Aksjen er jevnlig notert på Dogs of the Dow som er en liste over de beste amerikanske utbytteaksjene. Siden dette er en amerikansk aksje kan den kjøpes via de fleste norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel, men siden du må betale kurtasje kan dette bli dyre løsninger. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri aksjehandel på 16 av de viktigste børsene i verden.

eToro har en rimelig løsning og et stort utvalg sammenlignet med norske meglere og banker. I tillegg er de også et trygt og seriøst alternativ. eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Videre er alle innskudd og plasseringer i aksjer forsikret opptil 1 million euro. Med et minsteinnskudd på $200 passer eToro godt for de som vil begynne med investeringer. Gratis realtidskurser og et eget program for teknisk analyse gjør at eToro også passer for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Verizon aksjer – steg for steg

eToro har lave kostnader og et godt utvalg, og det lave minsteinnskuddet åpner opp for at flere kan begynne med investeringer. Noe annet som åpner opp for at flere kan begynne med aksjer er at eToro tilbyr handel med fractional shares eller deler av aksjer. Det betyr at du kan kjøpe deler av aksjer fra $50 og oppover, noe som betyr at investering i aksjer med høy kurs blir tilgjengelig for flere. Fremgangsmåten for å kjøpe fractional shares er den samme som for å kjøpe Verizon aksjer uten kurtasje som vi skal gå gjennom her. Normalt tar det kun noen få minutter fra du besøker eToro for første gang til du kan begynne med aksjehandel.

1: Besøk eToro

Når du skal kjøpe Verizon aksjer uten kurtasje må du registrere deg på eToro. Det er gratis å åpne konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og analyseprogram. Du kommer til nettsiden ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du er sikret en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på siden til eToro kan du starte registreringen ved å trykke på Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du ønsker å bruke på din konto. Du kan enten lage deg et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto til innlogging. Når du har valgt metode og aktivert den er din konto opprettet og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp et skjema hvor du kan oppgi personalia som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Neste trinn er å svare på noen spørsmål slik at din erfaring og kunnskap om aksjer og investeringer blir kartlagt. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du ønsker å bruke til innskudd og uttak.

3: Gjør innskudd

Det minste innskuddet er på $200, noe som tilsvarer i underkant av 2000 kr. Dette sammen med kurtasjefri handel gjør at eToro passer veldig godt til nye investorer som vil starte med mindre beløp. Maks beløp for innskudd går fra $5500 og oppover, avhengig av betalingsmetode. Vil du komme raskt i gang med investering i Verizon aksjer kan du bruke betalingsmetodene med direkte overføring. Det er VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer og Trustly. Du kan også gjøre en bankoverføring, men da kan det gå opptil 5 virkedager før pengene er fremme på din eToro-konto.

4: Kjøp Verizon aksjer

Når du skal kjøpe Verizon aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter enten Verizon eller tickeren VZ, og så trykke på Handle i søkeresultatet. Fra søkeresultatet kan du også få frem informasjon og nøkkeltall fra selskapet, kursoversikt og programmet for teknisk analyse. Det gjør du ved å trykke på selskapslogoen i søkeresultatet.

I ordreskjemaet kan du enten skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller antallet hele Verizon aksjer du vil kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aktiverer du ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført med en gang så lenge børsen er åpen. Dine Verizon aksjer legges automatisk til i din portefølje slik at du har god oversikt over kursutviklingen og avkastningen fra din investering.

Teknisk analyse av Verizon aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Verizon

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Verizon FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Verizon aksjer?

Verizon er notert på Nasdaq og du har derfor mange måter å velge mellom. Når du velger megler bør du velge en med lave kostnader. Vi viser deg steg for steg hvordan du kan kjøpe Verizon aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Verizon kursutvikling?

På vår side kan du se Verizon kursutvikling. Vi har også samlet informasjon om selskapet og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. I tillegg har vi oppdaterte multipler som Price/Book, Price/Sales, Price/Earnings og utbytteyield for Verizon aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Verizon kurs?

Verizon er en populær utbytteaksje som er med i Dogs of the Dow, og vi følger derfor med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Verizon på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne Verizon analyser.

Er Verizon aksjer en god investering?

I følge Wall Street Journal er det 6 analytikere som har kjøpsanbefaling på Verizon aksjen, mens 1 har overweight, 20 har holdanbefaling, 1 har underweight og 1 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Verizon aksjen er $60,33, mens det høyeste kursmålet er $66,00.