Kjøpe Vestas Wind Systems aksjer uten kurtasje tekniske analyser kursmål anbefalinger kursutvikling

Kjøpe Vestas Wind Systems aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Vestas Wind Systems aksjer.

Vestas Wind Systems kursutvikling

Vestas Wind Systems aksjeselskap

Vestas Wind Systems fundamental data

Kjøpe Vestas Wind Systems aksjer uten kurtasje

Investeringer i fornybar energi har gitt god avkastning til investorene de siste årene. Det samme gjelder for ESG aksjer. Vestas Wind Systems er et selskap som fokuserer på vindkraft, og i tillegg scorer de høyt på de andre målene for ESG. Det har gjort at selskapet er populært blant investorer. Aksjen er notert på børsen i København, så den kan kjøpes via norske nettmeglere og i de fleste nettbanker hvor du har tilgang til aksjehandel. Å bruke disse løsningene kan bli dyrt siden du må betale kurtasje. Derfor pleier vi å anbefale eToro som gir deg tilgang til kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 av de viktigste børsene i verden.

I tillegg til å ha et stort utvalg og en rimelig løsning for aksjehandel, er eToro også en trygg og sikker nettmegler. eToro er regulert av CySEC og har alle tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og plasseringer i aksjer og børsnoterte fond er også forsikret opptil 1 million euro. Med kurtasjefri handel og et minsteinnskudd på $200 åpner eToro opp for at de aller fleste kan begynne med investeringer. Som kunde får du analysedekning på utvalgte selskaper, gratis realtidskurser og tilgang til et program for teknisk analyse, og dermed er dette også en god løsning for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Vestas Wind Systems aksjer – steg for steg

eToro gir deg tilgang til investering i mer enn 2000 aksjer på 16 børser, og i tillegg kan du også kjøpe fractional shares. Fractional shares er deler av aksjer, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs. Fremgangsmåten for å kjøpe aksjer i andre selskaper eller fractional shares er den samme som for å kjøpe Vestas Wind Systems aksjer som vi skal gå gjennom her. Normalt tar det kun noen få minutter fra du begynner på registreringen til du kan kjøpe dine første aksjer uten kurtasje.

1: Besøk eToro

Første steg er å besøke nettsiden til eToro. Denne er oversatt til norsk, og du har også norsk kundeservice tilgjengelig. Nettsiden har også et enkelt og oversiktlig design. Det sikrer deg en god brukeropplevelse. For å komme til nettsiden kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du trykke på Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for innlogging. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring og kunnskap om aksjer og investeringer blir kartlagt. Til slutt kan du laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke for å sikre din konto.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr er eToro et godt alternativ for de som vil begynne med aksjer. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskt i gang med investering i Vestas Wind Systems aksjen kan du gjøre innskudd med VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte overføringer. Det er også mulig å gjøre en bankoverføring, men da kan det ta opptil 5 virkedager før pengene er fremme på din eToro-konto.

4: Kjøp Vestas Wind Systems aksjer

Når du skal kjøpe Vestas Wind Systems aksjer uten kurtasje må du bruke ordreskjemaet. Du får frem dette ved å søke etter Vestas Wind Systems eller tickeren VWS i søkefeltet øverst på skjermen, og deretter trykke på Handle i søkeresultatet. Fra søkeresultatet kan du også trykke deg videre til selskapssiden hvor du finner informasjon og nøkkeltall fra selskapet, kursoversikt og analyseprogrammet.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller antallet hele aksjer du vil kjøpe. Etter du har oppgitt sum eller antall kan du trykke på Åpne handel for å aktivere din ordre. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Vestas Wind Systems vil automatisk legges til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen på din investering i VWS aksjen.

Teknisk analyse av Vestas Wind Systems aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Vestas Wind Systems

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Vestas Wind Systems FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Vestas Wind Systems aksjer?

Vestas Wind Systems er notert på børsen i København med tickeren VWS. På vår side viser vi deg hvordan du kan kjøpe Vestas Wind Systems aksjer uten kurtasje. Det betyr at du kan spare penger som du heller kan investere, noe som kan gi bedre avkastning.

Hvor kan jeg følge Vestas Wind Systems kursutvikling?

På vår side kan du se kursutviklingen til Vestas Wind Systems aksjen. Vi har også mye nyttig informasjon og nøkkeltall fra selskapet, i tillegg til oppdaterte multipler som Price/Book, Price/Sales, Price/Earnings og utbytteyield for Vestas Wind Systems aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Vestas Wind Systems kurs?

Vestas Wind Systems er et spennende selskap som har gode vekstmuligheter, og vi følger med på kursutviklingen. Du kan se tekniske analyser av Vestas Wind Systems på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av VWS aksjen.

Er Vestas Wind Systems aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 8 analytikere som har kjøpsanbefaling på Vestas Wind Systems aksjen, mens 1 har overweight, 10 har hold, 3 har underweight og 4 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Vestas Wind Systems er 489 DKK, mens det høyeste kursmålet er 645 DKK.