Kjøpe ViacomCBS aksjer uten kurtasje teknisk analyse kursmål anbefaling kursutvikling

Kjøpe ViacomCBS aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe ViacomCBS aksjer.

ViacomCBS kursutvikling

ViacomCBS aksjeselskap

ViacomCBS fundamental data

Kjøpe ViacomCBS aksjer uten kurtasje

ViacomCBS aksjen er notert på Nasdaq i USA, og dermed er dette en aksje som er tilgjengelig gjennom norske nettmeglere og i nettbanker hvor du kan kjøpe aksjer i utlandet. Dette er brukervennlig og trygge måter for å kjøpe ViacomCBS aksjer, men siden du må betale kurtasje kan det bli dyrt. Vi bruker derfor eToro siden dette er en nettmegler som tilbyr aksjehandel uten kurtasje. Den eneste kostnaden er spread, altså forskjellen mellom kjøps- og salgskurs. Det betyr at du kan spare penger ved å få lavere kostnader, og heller bruke disse til å kjøpe ViacomCBS aksjer.

eToro har alle de nødvendige tillatelsene fra det norske Finanstilsynet, og alle innskudd er forsikret opptil 1 million euro. Dermed er ikke dette bare en billig løsning, det er også en trygg og seriøs nettmegler som kan måle seg med de norske alternativene. Det minste innskuddet du kan gjøre er på $200, så for nye investorer som vil bygge opp en portefølje over tid fungerer eToro veldig godt. Med gratis realtidskurser, analyseprogram og tilgang til gratis analyser på noen av de mest populære aksjene er dette også en handelsløsning som passer for erfarne tradere og investorer.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du ViacomCBS aksjer – steg for steg

ViacomCBS aksjen er som nevnt notert på Nasdaq i USA, og dermed er det i utgangspunktet enkelt å kjøpe aksjen, men som nevnt anbefaler vi å bruke eToro siden du da ikke trenger å betale kurtasje når du kjøper aksjer. På eToro har du tilgang til langt over 1000 aksjer fra hele verden og et stort antall børsnoterte fond. Dermed er dette en god markedsplass som gir deg tilgang til mange investeringsmuligheter slik at du kan spre risikoen. eToro er også veldig brukervennlig, fra du starter registreringen og frem til du kan kjøpe ViacomCBS aksjer uten kurtasje tar det normalt ikke mer enn et par minutter. Det eneste du trenger å gjøre er å følge fremgangsmåten nedenfor.

1: Besøk eToro

Aller først må du besøke nettsiden til eToro slik at du kan begynne registreringen. Nettsiden er oversatt til norsk, og du har også norsk kundeservice tilgjengelig dersom du trenger hjelp. For å komme til nettsiden kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du har kommet til nettsiden kan du begynne på registreringen. Det gjør du ved å trykke på knappen Bli med nå. Du får nå frem et skjema hvor du enten kan skrive inn brukernavn, passord og mailadresse, eller velge innlogging med din Facebook- eller Google-konto. Når du har gjort dette er kontoen din registrert og du er logget inn. Men, før du kan kjøpe ViacomCBS aksjer uten kurtasje er det fortsatt noen enkle steg som må fullføres. For å fullføre dette trykker du på Fullfør profil.

Du kan nå skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Neste steg er å svare på noen spørsmål om din erfaring og kunnskap om aksjehandel og investeringer. Dette gjøres for å kartlegge kunnskapen din og fullføre din investorprofil. Siste steg i registreringen er å verifisere kontoen din. Dette gjør du ved å laste opp bilder av ID, adressebevis og betalingsmetodene du vil bruke til innskudd og uttak.

3: Gjør innskudd

Minste innskudd er som nevnt $200, og dermed kan de aller fleste begynne med aksjeinvesteringer på eToro. Siden du ikke betaler kurtasje vil kostnadene også være lave. Maks innskudd avhenger av hvilken betalingsmetode du vil bruke, og går fra $5500 og oppover. Metodene som er tilgjengelig er VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer, Trustly og bankoverføring. Med bankoverføring kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene på konto, så dersom du vil komme raskt i gang med å kjøpe ViacomCBS aksjer anbefaler vi de andre metodene som gir deg penger på konto umiddelbart.

4: Kjøp ViacomCBS aksjer

Når du skal kjøpe ViacomCBS aksjer uten kurtasje må du åpne ordreskjemaet som du finner på selskapssiden til ViacomCBS på eToro. Du får frem den ved å bruke søkefunksjonen øverst på skjermen og søke etter selskapsnavnet ViacomCBS eller tickeren VIAC. Trykk så på søkeresultatet. Du får nå en oversikt over siste innlegg om aksjen fra forumet, mye nyttig informasjon og nøkkeltall, kursoversikt og program for teknisk analyse. For å åpne ordreskjemaet trykker du på knappen Handle.

Når du har åpnet ordreskjemaet kan du enten skrive inn summen du vil investere dersom du vil kjøpe fractional shares eller antallet aksjer dersom du vil kjøpe hele aksjer. Når du har skrevet inn sum eller antall kan du trykke på Åpne handel for å aktivere din ordre. Ordren vil bli fullført med en gang så lenge børsen er åpen. Aksjene legges til din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen til din investering i ViacomCBS.

Teknisk analyse av ViacomCBS aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av ViacomCBS

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

ViacomCBS FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe ViacomCBS aksjer?

Du kan kjøpe ViacomCBS aksjer hos norske meglere og i nettbank med aksjehandel, men dette kan være dyrt siden du må betale kurtasje for kjøp og salg. Vi viser deg hvordan du kan kjøpe ViacomCBS aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge ViacomCBS kurs?

På vår side kan du se ViacomCBS kursutvikling. Vi har også informasjon om selskapet og nøkkeltall fra siste resultatrapport. I tillegg kan du se oppdaterte multipler som Price/Earnings, Price/Sales og Price/Book for ViacomCBS aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av ViacomCBS?

Dette er et av de mange aksjeselskapene vi følger og vi legger jevnlig ut tekniske analyser av ViacomCBS aksjen. Du kan også prøve programmet vi bruker eller følge vårt kurs i teknisk analyse for nybegynnere og viderekomne om du vil lære mer.

Er ViacomCBS aksjer en god investering?

I følge Wall Street har 4 analytikere kjøpsanbefaling på ViacomCBS aksjen, mens 1 har overweight og 11 har hold. 2 har underweight mens 11 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for ViacomCBS aksjen er $59,29, mens det høyeste kursmålet er $120.