Kjøpe Vipshop aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser anbefalinger tips kursutvikling

Kjøpe Vipshop aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Vipshop aksjer.

Vipshop kursutvikling

Vipshop aksjeselskap

Vipshop fundamental data

Kjøpe Vipshop aksjer uten kurtasje

Vipshop Holdings er et kinesisk selskap som driver netthandelsen vip.com, og som ble grunnlagt i 2008 av Eric Ya Shen og Arthur Xiaobo Hong. I 2012 ble aksjen notert på New York Stock Exchange med tickeren VIPS, og med over 52 millioner brukere var selskapet en av de tre største kinesiske netthandlene sammen med JD.com og Tmall i 2017.

Det er vanlig at store kinesiske selskap noterer en ADR på de amerikanske børsene. Dette er også gjort i VIPshops tilfelle. Dermed kan du investere i Vipshop Holdings så lenge du har en megler som gir deg tilgang til amerikanske børser. Dette er noe de fleste norske meglere og banker tilbyr, men vi pleier ikke å anbefale disse siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger aksjer. Det kan nemlig bli dyrt. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Vipshop aksjer – steg for steg

Netthandel er en bransje som er i kraftig vekst, og det er forventet at denne veksten ikke vil avta med det første. Det er godt nytt for Vipshop og andre netthandelaksjer. Selv om det er forventet at denne bransjen vil fortsette å vokse er det likevel viktig å spre risiko ved å investere i andre selskap som gir deg eksponering mot andre sektorer. Med tilgang til 16 børser og over 2000 aksjer kan du bygge opp en godt diversifisert portefølje på eToro. Her går vi gjennom stegene for å investere i Vipshop aksjer uten kurtasje. Samme metode kan du bruke til å kjøpe andre aksjer uten kurtasje. Normalt trenger du bare noen få minutter på å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Vipshop aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Vipshop aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google aksjen. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Vipshop aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Vipshop aksjer

For å kjøpe Vipshop aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Vipshop eller tickeren VIPS, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Vipshop aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Vipshop vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Vipshop.

Teknisk analyse av Vipshop aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Vipshop

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Vipshop FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Vipshop aksjer?

Siden Vipshop aksjen er notert på New York Stock Exchange må du ha tilgang til de amerikanske børsene for å kunne investere i selskapet. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i Vipshop aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Vipshop kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Vipshop. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Vipshop aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Vipshop kurs?

Vipshop er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Vipshop på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Vipshop aksjer en god investering?

I følge Wall Street Journal er det 14 analytikere som har kjøpsanbefaling på Vipshop aksjen, mens 3 har overweight og 7 har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Vipshop aksjen er $21,57, mens høyeste kursmål er $35,78.