Kjøpe Virgin Galactic aksjer uten kurtasje investering kursmål tekniske analyser kursutvikling anbefalinger

Kjøpe Virgin Galactic aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Virgin Galactic aksjer.

Virgin Galactic kursutvikling

Virgin Galactic aksjeselskap

Virgin Galactic fundamental data

Kjøpe Virgin Galactic aksjer uten kurtasje

Virgin Galactic er et romfartsselskap som ble grunnlagt i 2004 av Sir Richard Branson. Målet for selskapet er å levere kommersielle suborbitale flyvninger med fartøyet SpaceShip 2. Nylig har Branson vært med på en prøveflyvning. Det er forventet at selskapet vil starte drift av flyvningene i løpet av 2022. Aksjen er notert på Nasdaq i USA med tickeren SPCE.

Å handle amerikanske aksjer kan gjøres via de fleste norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel. Men, selv om dette er brukervennlige måter for å investere i Virgin Galactic pleier vi ikke å anbefale dette siden du må betale kurtasje. Kurtasjen gjør at handlene kan bli dyre. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med mer enn 2000 aksjer på 16 av de viktigste børsene i verden.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Virgin Galactic aksjer – steg for steg

eToro har en veldig brukervennlige nettside som det ikke tar lang tid å venne seg til. Du får som nevnt også tilgang til mer enn 2000 aksjer notert på 16 børser. I tillegg kan du handle med mer enn 250 børsnoterte fond. eToro har også fractional shares, noe som betyr at du ikke trenger å kjøpe en hel aksje. Dermed kan flere investere i aksjer med høy kurs. Fremgangsmåten for å kjøpe andre aksjer, fractional shares eller børsnoterte fond er den samme som for å kjøpe Virgin Galactic aksjer uten kurtasje som vi skal gå gjennom her. Normalt tar det kun et par minutter fra du begynner på registreringen til du kan kjøpe aksjer uten kurtasje.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Virgin Galactic aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Virgin Galactic aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Virgin Galactic aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Virgin Galactic aksjer

For å kjøpe Virgin Galactic aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Virgin Galactic eller tickeren SPCE, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Virgin Galactic aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Virgin Galactic vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Virgin Galactic.

Teknisk analyse av Virgin Galactic aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Virgin Galactic

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Virgin Galactic FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Virgin Galactic aksjer?

Aksjen er notert på Nasdaq, og du trenger derfor en megler som tilbyr handel med amerikanske aksjer. Det er viktig å velge en megler som gir deg lave kostnader. Vi viser deg hvordan du kan kjøpe Virgin Galactic aksjer uten kurtasje på vår side.

Hvor kan jeg følge Virgin Galactic kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Virgin Galactic. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Virgin Galactic aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Virgin Galactic kurs?

Virgin Galactic er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Virgin Galactic på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Virgin Galactic aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 3 analytikere som har kjøpsanbefaling på Virgin Galactic aksjen, mens 6 har holdanbefaling og 1 har underweight. Gjennomsnittlig kursmål for Virgin Galactic aksjen er $37,90, mens det høyeste kursmålet er $51,00.