Kjøpe Volkswagen aksjer uten kurtasje teknisk analyse kursmål kursutvikling

Kjøpe Volkswagen aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Volkswagen aksjer.

Volkswagen kursutvikling

Volkswagen aksjeselskap

Volkswagen fundamental data

Kjøpe Volkswagen aksjer uten kurtasje

Siden Volkswagen aksjen er notert både på den tyske og den amerikanske børsen kan du kjøpe aksjen hos de fleste nettmeglere og i det fleste nettbanker med tilgang til aksjehandel i utlandet. Dette er trygge og enkle løsninger, men de kan også være dyre siden kurtasjen for handel med utenlandske aksjer ofte er høy. Dette er en av de viktigste grunnene til at vi bruker eToro når vi kjøper aksjer. Dette er nemlig en nettmegler som tilbyr kurtasjefri aksjehandel. De pengene du kan spare på å ikke betale kurtasje kan brukes til investering, noe som kan gi høyere avkastning.

eToro har alle de nødvendige tillatelsene fra det norske Finanstilsynet, og alle innskudd er forsikret opptil 1 million euro. Dermed er denne løsningen like trygg som norske nettmeglere og nettbanker. Med et minsteinnskudd på kun $200 er dette også en løsning som passer veldig bra for nye investorer som vil gjøre en liten investering og bygge opp en portefølje over tid. Som kunde får du gratis realtidskurser og analyseprogram, noe som gjør at løsningen også passer for erfarne tradere og investorer.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet


Din egenkapital er utsatt for risiko. Andre kostnader kan komme i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Volkswagen aksjer – steg for steg

Minste innskudd på eToro er som nevnt $200, mens Volkswagen aksjen koster over €200 som tilsvarer over $250. Siden du kan kjøpe fractional shares eller deler av en aksje på eToro kan du faktisk investere $200 i Volkswagen aksjen. Men, dersom du vil kjøpe hele aksjer bør du først undersøke Volkswagen kursutvikling før du gjør innskudd slik at du kan sette inn den summen du trenger for å kjøpe det antallet aksjer du vil ha. Fremgangsmåten for å kjøpe Volkswagen aksjer uten kurtasje på eToro kan også brukes til å kjøpe andre aksjer. I alt tar det kun noen få minutter å registrere konto, gjøre innskudd og kjøpe Volkswagen aksjer.

1: Besøk eToro

Før du kan begynne å kjøpe Wolkswagen aksjen uten kurtasje må du registrere deg på eToro. For å komme til nettsiden slik at du kan åpne en konto kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Siden nettsiden er oversatt til norsk slipper du språkproblemer, og dersom du trenger hjelp med noe kan du kontakte den norske kundeservicen.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet


Din egenkapital er utsatt for risiko. Andre kostnader kan komme i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

For å starte kontoregistreringen på eToro trykker du på knappen Bli med nå. Dette gjør at du får frem et registreringesskjema hvor du kan fylle inn brukernavn, passord og mailadresse. Eventuelt kan du også velge å bruke innlogging med din Facebook- eller Google-konto. Når du har gjort dette er din konto registrert og du er nå innlogget. Men, det er ennå noen få steg igjen som må fullføres før du kan kjøpe Volkswagen aksjer uten kurtasje.

Trykk på Fullfør profil slik at du kan oppgi informasjon som navn, fødelsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål om din erfaring og kunnskap om aksjehandel og investeringer slik at investorprofilen din blir fullført. Helt til sist kan du verifisere kontoen din ved å laste opp bilde av ID, adressebevis og betalingsmetodene du vil bruke for å gjøre innskudd og uttak på eToro.

3: Gjør innskudd

Somnevnt er $200 det minste innskuddet du kan gjøre, og den minste handelen du kan gjøre er $50. Siden du kan kjøpe fractional shares på eToro kan du derfor investere fra $50 og oppover i Volkswagen aksjer, og resten i andre aksjer. Siden du ikke betaler kurtasje vil dette ikke bli dyrere. Innskuddsmetodene du kan bruke er VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer, Trustly eller bankoverføring. Med bankoverføring kan det ta opptil 5 virkedager før overføringen er fremme på din eToro-konto. Med de andre metodene skjer overføringen umiddelbart slik at du kan kjøpe Volkswagen aksjer med en gang.

4: Kjøp Volkswagen aksjer

For å kjøpe aksjer i Volkswagen må du åpne ordreskjemaet på selskapssiden. Du finner selskapssiden ved å bruke søkefunksjonen øverst på skjermen og søke etter selskapsnavnet Volkswagen eller tickeren VOW3. Når du trykker på søkeresultatet får du frem innlegg om aksjen fra forumet, informasjon om selskapet og nøkkeltall, kursutvikling og program for teknisk analyse, og ordreskjema. Du åpner ordreskjemaet ved å trykke på Handle.

Når du har åpnet ordreskjemaet kan du fylle inn summen du vil investere i Volkswagen dersom du vil kjøpe fractional shares eller antallet aksjer du vil kjøpe. Når du har gjort dette kan du trykke på Åpne handel for å aktivere din ordre slik at den legges ut i markedet. Er børsen åpen vil ordren din bli fullført med en gang. Aksjene legges til porteføljen din på eToro-kontoen automatisk slik at du kan følge med på kursutviklingen på din investering i Volkswagen aksjer.

Teknisk analyse av Volkswagen aksje

Lag din egen tekniske analyse av Volkswagen

tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Volkswagen FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Volkswagen aksjer?

Volkswagen aksjen er hovednotert på den tyske børsen, men den er også listet i USA. Dermed kan du kjøpe aksjen hos de fleste nettmeglere. Vi viser deg også steg for steg hvordan du kan kjøpe Volkswagen aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Volkswagen kurs?

På vår nettside kan du følge med på Volkswagen kursutvikling. Vi har info om selskapet og oppdaterte nøkkeltall fra siste resultatpresentasjon. I tillegg har vi en stor oversikt over oppdaterte multipler som Price/Earnings, Price/Sales og Price/Book for Volkswagen aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Volkswagen?

Volkswagen er en av de mange aksjene vi følger tett med på. På vår side legger vi ofte ut tekniske analyser av Volkswagen aksjen. Du kan også prøve programmet vi bruker til teknisk analyse. Vil du lære mer om teknisk analyse kan du ta kurset vårt.

Er Volkswagen aksjer en god investering?

På oversikten til Wall Street Journal er det 16 analytikere som har kjøpsanbefaling på Volkswagen aksjen. 1 har overweight, mens 6 har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål på Volkswagen aksjen er €245,40, mens det høyeste kursmålet er på €300.

%d bloggere liker dette: