Kjøpe Walgreens aksjer uten kurtasje kursmål anbefalinger tekniske analyser kursutvikling

Kjøpe Walgreens aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Walgreens aksjer.

Walgreens kursutvikling

Walgreens aksjeselskap

Walgreens fundamental data

Kjøpe Walgreens aksjer uten kurtasje

Det er mange investorer som er interesserte i utbytteaksjer, og da kan Walgreens være et godt alternativ. Walgreens er ofte en del av Dogs of the Dow som er en liste over de beste amerikanske utbytteaksjene. Aksjen er notert på Nasdaq i USA og kan derfor handles via de fleste norske meglere og i nettbanker hvor du har tilgang til amerikanske aksjer. Ulempen ved å bruke denne metoden til å kjøpe Walgreens aksjer er at det kan bli dyrt siden du må betale kurtasje. Et alternativ vi anbefaler er å bruke eToro som tilbyr kurtasjefri aksjehandel på 16 av de viktigste børsene.

eToro har en rimelig løsning for aksjehandel og et stort utvalg av investeringsmuligheter. I tillegg er de også et seriøst og trygt alternativ til norske meglere og banker. eToro er regulert av CySEC og har alle tillatelsene som trengs fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og plasseringer i aksjer og ETF-er er også forsikret opptil 1 million euro. For å komme i gang trengs det kun et innskudd på minst $200, noe som gjør at flere kan begynne med investeringer. Med gratis realtidskurser og eget analyseprogram passer eToro også for de mer erfarne investorene og traderne.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Walgreens aksjer – steg for steg

eToro har en veldig brukervennlig nettside, og det tar ikke lang tid før du har full kontroll på hvordan den fungerer og hvor du har de ulike funksjonene. Fremgangsmåten for å kjøpe Walgreens aksjer er også den samme som kan brukes til å kjøpe andre utbytteaksjer som inngår i Dogs of the Dow eller andre aksjer. Normalt tar det kun noen få minutter fra du begynner på registreringen til du kan kjøpe dine første aksjer.

1: Besøk eToro

Aller først må du registrere en konto på eToro før du kan kjøpe Walgreens aksjer uten kurtasje. Du kommer til nettsiden deres ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk, noe som gir deg en god brukeropplevelse. Nettsiden har også et enkelt design, noe som gjør den brukervennlig.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du har kommet til eToros nettside kan du trykke på Bli med nå for å åpne skjemaet hvor du kan velge innloggingsmetoden du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for innlogging. Når du har gjort ditt valg og aktivert metoden er din konto registrer og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Du får nå frem skjemaet hvor du kan skrive inn personalia som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Neste trinn er å svare på noen spørsmål slik at din kunnskap og erfaring med aksjer og investering blir kartlagt. Til slutt kan du verifisere din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke. Dette gir deg en bedre sikkerhet på kontoen din.

3: Gjør innskudd

Det minste innskuddet du kan gjøre er på $200 eller litt mindre enn 2000 kr, noe som gjør eToro til en god løsning for aksjehandel for nybegynnere. Maks innskudd går fra $5500 og oppover, avhengig av hvilken innskuddsmetode du bruker. For å komme raskest mulig i gang kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte overføring. Alternativt kan du gjøre en bankoverføring, men med denne metoden kan det gå opptil 5 virkedager før pengene er fremme på din konto.

4: Kjøp Walgreens aksjer

Når du skal kjøpe Walgreens aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Du får frem dette ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Walgreens eller tickeren WBA, og så trykke på Handle i søkefeltet. Herfra kan du også trykke deg videre til selskapssiden hvor du finner informasjon og nøkkeltall fra selskapet, kursoversikt og programmet for teknisk analyse av aksjer.

I ordreskjemaet kan du oppgi summen du vil investere i fractional shares eller antallet hele aksjer du vil kjøpe. Etter at du har oppgitt sum eller antall kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Så lenge børsen er åpen vil din ordre bli utført med en gang. Dine aksjer legges så automatisk til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Walgreens.

Teknisk analyse av Walgreens aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Walgreens

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Walgreens FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Walgreens aksjer?

Walgreens er en av de største apotekkjedene i USA og aksjen er notert på Nasdaq. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe Walgreens aksjer uten å betale kurtasje.

Hvor kan jeg følge Walgreens kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Walgreens aksjen. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra selskapet. Du kan også se Price/Sales, Price/Book, Price/Earnings og utbytteyield for Walgreens aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Walgreens kurs?

Walgreens aksjen er regnet for å være en av de beste utbytteaksjene og er en del av Dogs of the Dow. Vi følger med på kursutviklingen og legger jevnlig ut tekniske analyser av Walgreens aksjen. Du kan også følge våre kurs om du vil lære å lage egne tekniske analyser.

Er Walgreens aksjer en god investering?

I følge Wall Street Journal er det 1 analytiker som har kjøpsanbefaling på Walgreens aksjen, 1 har overweight, 17 har hold, 1 har underweight og 1 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Walgreens er $54,78, mens det høyeste kursmålet er $72,00.