Kjøpe Walmart aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling anbefalinger tips analyser

Kjøpe Walmart aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Walmart aksjer.

Walmart kursutvikling

Walmart aksjeselskap

Walmart fundamental data

Kjøpe Walmart aksjer uten kurtasje

Walmart er et amerikansk selskap med hovedkontor i Bentonville, USA. Selskapet ble grunnlagt av Sam Walton i 1962. I 1969 ble selskapet omgjort til et aksjeselskap, og i 1969 ble selskapet notert på New York Stock Exchange med tickeren WMT. I dag er Walmart verdens største dagligvareselskap med drift i 44 land.

Siden aksjen er notert på New York Stock Exchange er det mulig å kjøpe den via de aller fleste norske meglere og banker, men siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger aksjer kan dette bli dyre løsninger. Dette er en av grunnene til at vi pleier å anbefale eToro når du vil investere i dagligvare aksjer eller andre aksjer. eToro tilbyr nemlig kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Walmart aksjer – steg for steg

eToro tilbyr som nevnt kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 børser. Dette er en stor fordel for deg siden du da kan kjøpe aksjer på for eksempel NYSE, Nasdaq og Hong Kong Stock Exchange, noe som gir deg muligheter til å bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her skal vi gå gjennom de ulike stegene du må fullføre for å kunne investere i Walmart aksjer uten kurtasje. Den samme metoden kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer notert på andre børser. Normalt trengs det bare noen få minutter for å komme i gang.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Walmart aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Walmart aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Walmart aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Walmart aksjer

For å kjøpe Walmart aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Walmart eller tickeren WMT, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Walmart aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Walmart vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Walmart.

Teknisk analyse av Walmart aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Walmart

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Walmart FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Walmart aksjer?

Walmart aksjen er notert på NYSE og kan derfor kjøpes gjennom de fleste banker og meglere, men det kan bli dyre løsninger siden du må betale kurtasje. Vi viser deg steg for steg hvordan du kan investere i Walmart aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Walmart kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Walmart. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Walmart aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Walmart kurs?

Walmart er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Walmart på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Walmart aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 21 analytikere som har kjøpsanbefaling på Walmart aksjen, mens 6 har overweight, 7 har hold, 1 har underweight og 1 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Walmart aksjen er $169,08, mens det høyeste kursmålet er $190,90.