Kjøpe WalMart de Mexico aksje CFD investere kursmål tekniske analyser utbytte kursutvikling

Kjøpe Walmart de Mexico aksje CFD

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Walmart de Mexico aksje CFD.

Walmart de Mexico kursutvikling

Walmart de Mexico aksjeselskap

Walmart de Mexico fundamental data

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Kjøpe Walmart de Mexico aksje CFD uten kurtasje

Walmart de México y Centroamérica eller Walmex er et søramerikansk selskap som ble etablert i 1952. Selskapets største eier er Walmart. Walmart de Mexico fokuserer på sør- og sentralamerika og har i dag over 2700 butikker i Mexico. Aksjen til Walmart de Mexico er notert på den mexikanske børsen Bolsa Mexicana de Valores med tickeren WALMEX.

Vi som driver Aksjeskolen kjenner ikke til noen norske meglere eller banker som tilbyr handel med mexikanske aksjer notert på Bolsa Mexicana de Valores. Dermed kan det bli vanskelig å investere i Walmart de Mexico. Et alternativ kan være å bruke Capital.com som tilbyr kurtasjefri handel med CFD på mer enn 3000 aksjer.

Capital.com er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Dermed er Capital.com et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $20, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med trading. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Capital.com også for mer erfarne investorer og tradere.

capital.com logo
 • Anbefalt nettmegler
 • 6000+ CFD på aksjer, indekser, mm
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Kan integreres med TradingView
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

78,77 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

Slik kjøper du Walmart de Mexico aksje CFD – steg for steg

Å investere i dagligvareaksjer er regnet for å være trygge investeringer, men det er viktig å huske på at Mexico er et fremvoksende marked, noe som gir høyere risiko. Det er derfor viktig å spre risikoen ved å også investere i selskap som driver i andre regioner. På Capital.com har du tilgang til kurtasjefri handel med over 3000 aksjer med CFD, noe som betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg steg for steg hvordan du kan få eksponering mot Walmart de Mexico aksjer uten kurtasje med CFD. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe CFD på andre aksjer uten kurtasje.

1: Besøk Capital.com

Før du kan kjøpe Walmart de Mexico aksje CFD uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Capital.com. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Capital.com. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

capital.com logo
 • Anbefalt nettmegler
 • 6000+ CFD på aksjer, indekser, mm
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Kan integreres med TradingView
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

78,77 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Capital.com kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Trade Now slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Apple-, Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Complete. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Walmart de Mexico aksje CFD uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $20 eller i underkant av 200 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $45000 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Walmart de Mexico aksje CFD kan du bruke VISA eller Apple Pay som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Capital.com-konto.

4: Kjøp Walmart de Mexico aksje CFD

For å kjøpe Walmart de Mexico aksje CFD uten kurtasje på Capital.com må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Walmart de Mexico eller tickeren WALMEX, og så trykke på knappen Kjøp dersom du vil gå long eller Selg dersom du vil gå short. I ordreskjemaet kan du skrive inn antallet aksje CFD du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt antall aksje CFD du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Kjøp eller Selg. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge markedet er åpent. Dine aksje CFD i Walmart de Mexico vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen.

Teknisk analyse av Walmart de Mexico aksje

Lag din egen tekniske analyse av Walmart de Mexico

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Walmart de Mexico FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Walmart de Mexico aksjer?

Siden Walmart de Mexico er notert på Bolsa Mexicana de Valores kan det bli både dyrt og vanskelig å kjøpe aksjen gjennom norske meglere. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å kjøpe aksjer i Walmart de Mexico uten kurtasje med CFD.

Hvor kan jeg følge Walmart de Mexico kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Walmart de Mexico. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Walmart de Mexico aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Walmart de Mexico kurs?

Walmart de Mexico er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Walmart de Mexico på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Walmart de Mexico aksjer en god investering?

Pr 02.02.22 er det i følge oversikten til MarketScreener 2 analytikere som anbefaler å kjøpe Walmart de Mexico, mens 7 har outperform, 9 har hold og 1 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Walmart de Mexico er 75,54 MXN, mens det høyeste kursmålet på aksjen er 90,00 MXN.