Kjøpe Walt Disney aksjer kursutvikling kurs norge

Kjøpe Walt Disney aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Walt Disney aksjer.

Walt Disney kursutvikling

Walt Disney aksjeselskap

Walt Disney fundamental data

Kjøpe Walt Disney aksjer uten kurtasje

Walt Disney aksjen er notert på den amerikanske børsen, og derfor kan du kjøpe aksjen hos de fleste nettmeglere og i de fleste nettbanker hvor du har tilgang til aksjehandel. Dette er enkle og praktiske løsninger, men ofte må du betale høy kurtasje for å kjøpe amerikanske aksjer. Derfor benytter vi oss stort sett av eToro. Her kan du nemlig kjøpe Walt Disney aksjer uten kurtasje. Den eneste kostnaden ved aksjehandel på eToro er spread, noe som gjør at du kan spare penger som du heller kan investere enn å betale kurtasje.

eToro har alle tillatelser fra det norske Finanstilsynet, og er dermed en likte trygg og seriøs nettmegler som de norske alternativene. Videre er alle innskudd forsikret opptil 1 million euro, noe som betyr at pengene dine er trygge. Trading platformen er brukervennlig, og med et minste innskudd på $200 passer den godt for nybegynnere. Samtidig har du funksjoner til blant annet teknisk analyse som er så pass avanserte at selv erfarne investorer vil være fornøyd med denne løsningen.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet


Din egenkapital er utsatt for risiko. Andre kostnader kan komme i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Walt Disney aksjer – steg for steg

Det tar ikke lang tid å komme i gang med aksjehandel på eToro, og i praksis tar det ikke mer enn noen få minutter før du kan kjøpe Walt Disney aksjer uten kurtasje. Det eneste du trenger er å åpne en konto og gjøre et innskudd. Fremgangsmåten for å gjøre dette, og kjøpe Walt Disney aksjer skal vi gå igjennom nå.

1: Besøk eToro

Det aller første steget er å gå til nettsiden til eToro. Nettsiden er oversatt til norsk, noe som sikrer deg høy brukervennlighet. Det er også norsk kundeservice tilgjengelig slik at du kan få god hjelp om du trenger det. For å gå til nettsiden kan du trykke på den grønne Til eToro knappen nedenfor. Når du har besøkt nettsiden kan vi begynne på selve registreringen.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet


Din egenkapital er utsatt for risiko. Andre kostnader kan komme i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Så snart du er på nettsiden til eToro kan du begynne med selve registreringen. Det gjør du ved å trykke på knappen Bli med nå. Når du har trykket på denne får du frem et skjema hvor du enten kan fylle inn et brukernavn, passord og mailadresse som du bruker til innlogging, eller velge innlogging fra Facebook eller Google. Når du har gjort dette er du faktisk innlogget på den nye kontoen din.

Før du kjøper Walt Disney aksjer anbefaler vi at du fullfører kontoregistreringen. Det gjør du ved å trykke på Fullfør profil. Her kan du fylle inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at du har en investorprofil. Til slutt verifiserer du din konto ved å laste opp bilder av ID, et adressebevis og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Minste innskudd på eToro er $200, og dermed er dette en løsnings som gjør at de aller fleste kan kjøpe Walt Disney aksjer. Minste handelssum er $50, så du kan også investere i andre aksjer uten å måtte betale kurtasje. Maks innskudd varierer fra $5500 og opp til uendelig. Betalingsmetodene du kan bruke er VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer, Trustly eller bankoverføring. Ser vi bort fra bankoverføring vil innskuddet ditt være tilgjengelig for aksjehandel umiddelbart.

4: Kjøp Walt Disney aksjer

For å kjøpe Walt Disney aksjer må du først gå til selskapssiden. Den får du frem ved å bruke søkefunksjonen og søke etter ticker DIS eller selskapsnavnet Walt Disney. Her trykker du på søkeresultatet. Det aller første du da vil se er de nyeste innleggende om Walt Disney aksjen fra forumet. På den neste siden kan du lese mer info om selskapet og se på nøkkeltall og multipler. Deretter har du kursoversikten hvor du kan lage tekniske analyser. På denne siden kan du også åpne ordreskjemaet ved å trykke på Handle.

Når du skal fylle ut ordreskjemaet kan du enten velge hvor mange aksjer du vil kjøpe i Walt Disney, eller hvor stor sum du vil investere i aksjen. Når du har gjort dette kan du trykke på Åpne handel for å legge ordren ut på børs. Er børsen åpen vil du få kjøpt dine aksjer med en gang, og de blir automatisk lagt til din konto.

Teknisk analyse av Walt Disney aksje

Lag din egen tekniske analyse av Walt Disney

tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Walt Disney FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Walt Disney aksjer?

Walt Disney aksjen kan du kjøpe hos de fleste norske nettmeglere og i nettbanker med aksjehandel. Men, da må du betale kurtasje. Dersom du vil kjøpe Walt Disney aksjer uten kurtasje kan du følge vår steg for steg guide til investering i Walt Disney aksjen.

Hvor kan jeg følge Walt Disney kurs?

På vår nettside kan du følge med på kursutviklingen til Walt Disney aksjen. Her har vi også samlet nyttig data som kvartalstall og nøkkeltall som EPS, i tillegg til multipler som Price/Earnings, Price/Book og Price/Sales. Altså kan du få mye nyttig info på en plass.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Walt Disney?

Walt Disney er et selskap vi følger tett, så vi legger ofte ut tekniske analyser av Walt Disney aksjen. Vi har også funnet et bra program for teknisk analyse som du kan prøve gratis i 30 dager om du vil lage din egen teknisk analyse av Walt Disney aksjen.

Er Walt Disney aksjer en god investering?

I følge Wall Street Journal er det 21 analytikere som har kjøpsanbefaling og 8 analytikere som har en hold anbefaling. Det er ingen som har salgsanbefaling på aksjen. Det betyr at det kan være en god investering å kjøpe Walt Disney aksjer.

%d bloggere liker dette: