Kjøpe Wells Fargo aksjer uten kurtasje tekniske analyser kursmål anbefalinger tips kursutvikling

Kjøpe Wells Fargo aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Wells Fargo aksjer.

Wells Fargo kursutvikling

Wells Fargo aksjeselskap

Wells Fargo fundamental data

Kjøpe Wells Fargo aksjer uten kurtasje

Wells Fargo ble grunnlagt i 1929 som Northwest Bancorporation og har i dag hovedkontor i San Fransico og New York. Sammen med JPMorgan Chase, Bank of America og Citigroup er Wells Fargo del av Big Four Banks. Banken har 8050 kontorer og 13000 minibanker. Wells Fargo har drift i 35 land og over 70 millioner kunder. Aksjen til banken er notert på New York Stock Exchange med tickeren WFC.

De aller fleste norske banker og meglere gir deg tilgang til aksjehandel på New York Stock Exchange, og dermed kan du investere i Wells Fargo aksjer gjennom disse. Både meglere og banker i Norge har trygge og brukervennlige løsninger, men vi pleier normalt å ikke anbefale disse. En av grunnene er at det kan bli dyrt siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger aksjer. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Wells Fargo aksjer – steg for steg

Banker kan ofte gjøre det godt i perioder med høyere renter og inflasjon, og i tillegg er det mange finansaksjer som utbetaler utbytter til aksjonærene. Dette gjør at denne typen aksjer kan passe inn i de fleste porteføljer og gi risikodiversifisering. Som nevnt har du tilgang til over 2000 aksjer på 16 børser når du handler på eToro, og dette er en stor fordel siden du da kan bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan kjøpe Wells Fargo aksjer uten kurtasje. Samme metode kan du også bruke til å investere kurtasjefritt i andre aksjer. Som regel trengs det bare noen få minutter på å komme i gang med aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Wells Fargo aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Wells Fargo aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Goldman Sachs aksje. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Wells Fargo aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Wells Fargo aksjer

For å kjøpe Wells Fargo aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Wells Fargo eller tickeren WFC, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Wells Fargo aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Wells Fargo vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Wells Fargo.

Teknisk analyse av Wells Fargo aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Wells Fargo

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Wells Fargo FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Wells Fargo aksjer?

For å kunne investere i Wells Fargo aksjer må du bruke en megler som gir deg tilgang til New York Stock Exchange. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe Wells Fargo aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Wells Fargo kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Wells Fargo. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Wells Fargo aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Wells Fargo kurs?

Wells Fargo er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Wells Fargo på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Wells Fargo aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 12 analytikere som har kjøpsanbefaling på Wells Farge aksjen, mens det er 4 som har overweight og 11 som har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Wells Farge aksjen er $51,09, mens det høyeste kursmålet er $65,00.