Wheaton Precious Metals Corp--Silver Wheaton Changes Name to Whe

Kjøpe Wheaton Precious Metals aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Wheaton Precious Metals aksjer.

Wheaton Precious Metals kursutvikling

Wheaton Precious Metals aksjeselskap

Wheaton Precious Metals fundamental data

Kjøpe Wheaton Precious Metals aksjer

Wheaton Precious Metals er et streaming selskap, altså et selskap som kjøper opp gullproduksjon. Wheaton Precious Metals kjøper gull fra blant annet Barrick Gold Corp og Golccorp. Selskapet ble etablert i 2004 og har hovedkontor i Vancouver, Canada. Aksjen er notert på børsene i Canada, London og New York med tickeren WPM.

De fleste norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel gir deg tilgang til NYSE, men de tar ofte en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Det kan dermed bli dyrt, og dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse, selv om de har både trygge og brukervennlige løsninger. Markets er et godt alternativ som gir deg tilgang til 17 børser. Med Markets kan du kjøpe amerikanske aksjer med en kurtasje på 2 cent pr aksje.

Markets er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er Markets et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på €100, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Markets også for mer erfarne investorer og tradere.

[table “52” not found /]

Slik kjøper du Wheaton Precious Metals aksjer – steg for steg

Gull er ansett som en god beskyttelse mot inflasjon, og ønsker du eksponering mot gullprisen kan du enten investere i råvaren eller i gull aksjer som Wheaton Precious Metals. På Markets har du tilgang til 17 børser, noe som betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Wheaton Precious Metals med en kurtasje på 2 cent pr aksje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe aksjer i andre selskap.

1: Besøk Markets

Før du kan kjøpe Wheaton Precious Metals aksjer må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Markets. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Markets. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

[table “52” not found /]

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Markets kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav om kunnskap eller erfaring for å kjøpe Wheaton Precious Metals aksjer. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på €100 eller rundt 1000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd uavhengig av betalingsmetode er €999999. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Wheaton Precious Metals aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller eller Skrill som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Markets-konto.

4: Kjøp Wheaton Precious Metals aksjer

For å kjøpe Wheaton Precious Metals aksjer på Markets må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Wheaton Precious Metals eller tickeren WPM, og så trykke på søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Wheaton Precious Metals aksjen. Du kan også se på anbefalinger og kursmål fra analytikere.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere eller antallet aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Buy. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Wheaton Precious Metals vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Wheaton Precious Metals.

Teknisk analyse av Wheaton Precious Metals aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Wheaton Precious Metals

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Wheaton Precious Metals FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Wheaton Precious Metals aksjer?

Siden Wheaton Precious Metals er notert på NYSE kan du investere i aksjen gjennom norske meglere, men det kan bli dyrt. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å kjøpe Wheaton Precious Metals med en kurtasje på 2 cent pr aksje.

Hvor kan jeg følge Wheaton Precious Metals kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Wheaton Precious Metals. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Wheaton Precious Metals aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Wheaton Precious Metals kurs?

Wheaton Precious Metals er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Wheaton Precious Metals på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Wheaton Precious Metals aksjer en god investering?

I følge oversikten til MarketScreener er det 8 analytikere som anbefaler å kjøpe Wheaton Precious Metals, mens 9 har outperform og 2 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Wheaton Precious Metals er $53,96, mens det høyeste kursmålet for aksjen er på $70,26.