Kjøpe Wish aksjer investere kursmål tekniske analyser kursutvikling contextlogic anbefaling hvordan

Kjøpe Wish aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Wish (ContextLogic) aksjer.

Wish kursutvikling

Wish aksjeselskap

Wish fundamental data

Kjøpe Wish aksjer

Wish.com er en amerikansk netthandel som ble grunnlagt i 2010 av Piotr Szulczewski og Danny Zhang. Netthandelen eies av selskapet ContextLogic. Selskapet har hovedkontor i San Francisco, mens aksjen er notert på Nasdaq Stock Exchange med tickeren Wish. Plattformen lar brukere liste artikler de ønsker å selge direkte til kjøpere.

Det er vanlig at du får muligheten til å investere i amerikanske aksjer gjennom norske meglere og banker, men ofte tar disse en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse, selv om de er både trygge og brukervennlige. Markets er et godt alternativ som kun tar 2 cent i kurtasje når du kjøper amerikanske aksjer. I tillegg kan du også handle aksjer på 16 børser med kurtasje på 0,1 %.

Markets er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er Markets et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på €100, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Markets også for mer erfarne investorer og tradere.

[table “52” not found /]

Slik kjøper du Wish aksjer – steg for steg

Wish driver med netthandel som er en bransje som kan oppleve stor vekst. Samtidig er det høy risiko i denne typen aksjer, noe som gjør at det er viktig å spre risiko ved å også investere i selskap i andre bransjer. På Markets har du tilgang til aksjer notert på 17 børser, og dermed ligger det meste til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan kjøpe Wish aksjer med kurtasje på 2 cent. Den samme fremgangsmåten kan du også bruke til å investere i andre aksjer.

1: Besøk Markets

Før du kan kjøpe Wish aksjer må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Markets. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Markets. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

[table “52” not found /]

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Markets kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav om kunnskap eller erfaring for å kjøpe Wish (ContextLogic) aksjer. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på €100 eller rundt 1000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd uavhengig av betalingsmetode er €999999. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Wish aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller eller Skrill som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Markets-konto.

4: Kjøp Wish aksjer

For å kjøpe Wish aksjer på Markets må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter ContextLogic eller tickeren WISH, og så trykke på søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Wish aksjen. Du kan også se på anbefalinger og kursmål fra analytikere.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere eller antallet aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Buy. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Wish vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Wish.

Teknisk analyse av Wish aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Wish

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Wish FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Wish aksjer?

Siden Wish er notert på Nasdaq Stock Exchange kan du investere i aksjen gjennom norske meglere, men det kan bli dyrt siden disse ofte tar en høy kurtasje. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å kjøpe Wish aksjer med kun 2 cent i kurtasje.

Hvor kan jeg følge Wish kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Wish. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Wish aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Wish kurs?

Wish (ContextLogic) er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Wish på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Wish aksjer en god investering?

I følge oversikten til Wall Street Journal er det 2 analytikere som anbefaler å kjøpe Wish aksjer, mens det er 4 som har holdanbefaling, 1 som har underweight og 1 som har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Wish er $6,17, mens det høyeste kursmålet er på $12,00.