Kjøpe Xiaomi aksjer uten kurtasje teknisk analyse kursmål anbefaling kursutvikling investere investering

Kjøpe Xiaomi aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Xiaomi aksjer.

Xiaomi kursutvikling

Xiaomi aksjeselskap

Xiaomi fundamental data

Kjøpe Xiaomi aksjer uten kurtasje

Xiaomi har blitt en av verdens største produsenter av smarttelefoner, og nå har de bestemt seg for å lage elbiler. Dette er store nyheter som kan gjøre at aksjekursen skal løfte seg fremover. Dermed kan det være smart å være tidlig ute. Aksjen er hovednotert på Hong Kong børsen, så for norske investorer kan det å kjøpe ADR aksjen på Nasdaq være et alternativ siden dette kan gjøres gjennom norske nettmeglere og nettbanker med tilgang til aksjehandel i utlandet. Dette er enkle løsninger, men det kan være dyrt siden du må betale kurtasje. Derfor anbefaler vi eToro. Dette er en nettmegler som gir deg tilgang til aksjer notert på Hong Kong børsen, og i tillegg tilbyr de aksjehandel uten kurtasje.

Med alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet viser eToro at de er en seriøs aktør. Siden alle innskudd er forsikret opptil 1 million euro er de også et trygt alternativ til norske nettmeglere og nettbanker med aksjehandel. eToro passer også veldig godt til nye investorer siden det minste innskuddet er på kun $200, noe som tilsvarer rundt 2000 kr. Som kunde får du tilgang til analyseoppdateringer på utvalgte selskaper, gratis realtidskurser og analyseprogram, noe som gjør at eToro også passer til erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Xiaomi aksjer – steg for steg

eToro er et trygt og sikkert alternativ til norske meglere, og ofte kommer de også godt ut i tester om rimelig aksjehandel på nett siden du ikke må betale kurtasje. Det er også mulig å kjøpe fractional shares eller deler av aksjer på eToro. Dermed kan du faktisk sette sammen en hel portefølje av forskjellige aksjer med et lite innskudd på $200. Fremgangsmåten for å kjøpe fractional shares er den samme som for å kjøpe Xiaomi aksjer uten kurtasje som vi nå skal gå gjennom. I alt tar det kun noen få minutter fra du starter registreringen til du kan investere i Xiaomi aksjen.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Xiaomi aksjer på Hong Kong børsen må du registrere deg som bruker på eToro. Du kommer til nettsiden ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden er oversatt til norsk og du har også norsk kundeservice tilgjengelig dersom du har behov for hjelp. Dermed kan du vente deg en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte registreringen ved å velge innloggingsmetode. Trykk på knappen Bli med nå, og du kan velge om du vil bruke innlogging med din Facebook- eller Google-konto, eventuelt kan du skrive inn brukernavn, passord og mailadresse. Når du har valgt innlogging og aktivert den er din konto åpnet og du er logget inn. Men, det er noen små steg igjen som må fullføres før du kan begynne med investering i Xiaomi aksjen. Disse starter du ved å trykke på Fullfør profil.

Du får nå frem et skjema hvor du kan fylle inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Neste steg er å svare på noen spørsmål slik at din kunnskap og erfaring med aksjer og investering blir kartlagt. Til slutt kan du sikre kontoen din ved å verifisere den. Verfiseringen gjøres ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din og betalingsmetodene du vil bruke til innskudd og uttak fra eToro.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 kan de aller fleste komme i gang med investering i Xiaomi aksjer på eToro. Maks innskudd går fra $5500 og oppover, og avhenger av betalingsmetode som brukes. Vi anbefaler å bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly siden disse har raske overføringer, noe som gir deg penger på din eToro-konto umiddelbart slik at du kan kjøpe dine Xiaomi aksjer. Du kan også bruke bankoverføring, men bruker du denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før pengene er fremme på din eToro-konto.

4: Kjøp Xiaomi aksjer

Når du skal kjøpe Xiaomi aksjer må du først åpne ordreskjemaet som finnes på selskapssiden. Du kommer til selskapssiden ved å bruke søkefunksjonen øverst på skjermen til å søke etter Xiaomi eller tickeren XI, for så å trykke på søkeresultatet. Inne på selskapssiden finner du de nyeste innleggene om aksjen fra forumet, nyttig info og nøkkeltall fra selskapet, kursoversikt og program for teknisk analyser. Ordreskjemaet åpner du ved å trykke på Handle.

Når du har åpnet ordreskjemaet kan du enten skrive inn summen du vil investere i Xiaomi aksjer dersom du vil kjøpe fractional shares eller antallet aksjer du vil ha. Ved å trykke på knappen Åpne handel aktiverer du ordre slik at den legges ut i markedet. Dersom børsen er åpen vil din ordre bli utført med en gang. Dine Xiaomi aksjer legges automatisk til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen til din investering.

Teknisk analyse av Xiaomi aksje

Lag din egen tekniske analyse av Xiaomi

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Xiaomi FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Xiaomi aksjer?

Xiaomi aksjen er notert på børsen i Hong Kong, men er også notert på den amerikanske børsen, så du kan kjøpe aksjen gjennom enkelte norske nettmeglere. Vi foretrekker å kjøpe aksjen der den er hovednotert, så her viser vi deg hvordan du kan kjøpe Xiaomi aksjer uten kurtasje på Hong Kong børsen.

Hvor kan jeg følge Xiaomi kurs?

På vår nettside kan du følge med på Xiaomi kursutvikling. Du kan også lese nyttig info om selskapet og se oppdaterte nøkkeltall fra siste resultatrapport. Vi har også oppdaterte multipler som P/E, P/S og P/B for Xiaomi aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Xiaomi?

Xiaomi er en spennende aksje vi følger kursutviklingen til, vi har også oppdaterte tekniske analyser av Xiaomi aksjen. Vil du lære mer om teknisk analyse kan du følge våre kurs i teknisk analyse for nybegynnere og viderekomne.

Er Xiaomi aksjer en god investering?

I følge Wall Street Journal har 27 analytikere kjøpsanbefaling på Xiaomi aksjen, mens 3 har overweight og 5 har hold, 1 har underweight og 3 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Xiaomi aksjen er 25,30 HKD, mens det høyeste kursmålet er 35,48 HKD.