Kjøpe Xinyi Solar Holdings aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling investering anbefalinger tekniske analyser

Kjøpe Xinyi Solar Holdings aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Xinyi Solar Holdings aksjer.

Xinyi Solar Holdings kursutvikling

Xinyi Solar Holdings aksjeselskap

Xinyi Solar Holdings fundamental data

Kjøpe Xinyi Solar Holdings aksjer uten kurtasje

Solenergi står for 2 % av elektrisiteten vi forbruker i dag. Frem til 2030 er dette ventet å øke til 20 %. Xinyi Solar Holdings er et selskap som ble grunnlagt i 2008, og driver i dag produksjon av solceller og utvikler solkraftprosjekter. Selskapet er notert på Hong Kong Stock Exchange. Selskapet har hovedkontor i Wuhu, Kina, og har produksjon i blant annet Kina og Malaysia.

Det er få meglere og banker i Norge som tilbyr aksjehandel på Hong Kong Stock Exchange. For mange vil det derfor være et alternativ å kjøpe ADR som er notert i USA. Vi foretrekker å kjøpe aksjen hvor den er hovednotert. eToro tilbyr handel med aksjer som er notert på Hong Kong børsen, og du betaler heller ingen kurtasje. Siden spread er eneste kostnad vil dette være en god løsning dersom du vil investere i Xinyi Solar Holdings.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Xinyi Solar Holdings aksjer – steg for steg

Som nevnt er Xinyi Solar Holdings aksjen notert på Hong Kong Stock Exchange, noe som betyr at de færreste norske meglere og banker lar deg investere i aksjen. Dette er en av de store fordelene til eToro. Her får du nemlig tilgang til kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 av de viktigste børsene i verden. Vi skal nå gå gjennom fremgangsmåten for å investere i Xinyi Solar Holdings uten kurtasje, og denne kan også brukes til å kjøpe andre solenergi aksjer. Normalt tar det kun noen få minutter fra du begynner på registreringen til du kan begynne å investere.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Xinyi Solar Holdings aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Xinyi Solar Holdings aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Xinyi Solar Holdings aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Xinyi Solar Holdings aksjer

For å kjøpe Xinyi Solar Holdings aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Xinyi Solar Holdings eller tickeren 0968, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Xinyi Solar Holdings aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Xinyi Solar Holdings vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Xinyi Solar Holdings.

Teknisk analyse av Xinyi Solar Holdings aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Xinyi Solar Holdings

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Xinyi Solar Holdings FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Xinyi Solar Holdings aksjer?

Siden Xinyi Solar Holdings er notert på Hong Kong Stock Exchange er det få norske meglere og banker som gir deg tilgang til denne aksjen. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe Xinyi Solar Holdings aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Xinyi Solar Holdings kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Xinyi Solar Holdings. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Xinyi Solar Holdings aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Xinyi Solar Holdings kurs?

Xinyi Solar Holdings er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Xinyi Solar Holdings på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Xinyi Solar Holdings aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 12 analytikere som har kjøpsanbefaling på Xinyi Solar Holdings aksjen, mens 8 har hold, 1 har underweight og 1 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Xinyi Solar er 15,75 HKD, mens det høyeste kursmålet er på 25,20 HKD.