Kjøpe Zalando aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser kursutvikling anbefalinger

Kjøpe Zalando aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Zalando aksjer.

Zalando kursutvikling

Zalando aksjeselskap

Zalando fundamental data

Kjøpe Zalando aksjer uten kurtasje

Zalando SE er et tysk selskap som ble grunnlagt i 2008 og som har hovedkontor i Berlin. Blant de største eierne finner du Rocket Internet og Kinnevik. Opprinnelig startet selskapet som en netthandel for klær i Tyskland, men selskapet har nå ekspandert og har egne nettsider for Norge, Østerrike, Sveits, Nederland, Frankrike, Belgia, Italia, Storbritannia, Sverige, Spania, Danmark, Finland og Polen. Zalando SE er notert på Frankfurt Stock Exchange med tickeren ZAL.

De aller fleste norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel gir deg tilgang til europeiske børser som Frankfurt Stock Exchange, og du kan derfor kjøpe Zalando aksjer via disse. Selv om dette er både trygge og brukervennlige løsninger pleier vi ikke å anbefale disse. En av grunnene er at det kan bli dyrt siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med mer enn 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Zalando aksjer – steg for steg

Det er mange som forventet at mer handel vil bli gjort på nett, og det betyr at netthandel aksjer kan være en god investering. Samtidig er det sterk konkurranse, noe som gir risiko. For å kontrollere risikoen er det viktig å også investere i andre selskap som driver i ulike sektorer. På eToro har du tilgang til mer enn 2000 aksjer, noe som gjør at du har gode muligheter til å bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Zalando aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer. Normalt trenger du ikke mer enn et par minutter for å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Zalando aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Zalando aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Amazon aksjen. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Zalando aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Zalando aksjer

For å kjøpe Zalando aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Zalando eller tickeren ZAL, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Zalando aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Zalando vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Zalando.

Teknisk analyse av Zalando aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Zalando

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Zalando FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Zalando aksjer?

Zalando er notert på den tyske børsen i Frankfurt, så for å investere i aksjen trenger du en megler som gir deg tilgang til denne. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe Zalando aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Zalando kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Zalando. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Zalando aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Zalando kurs?

Zalando er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Zalando på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Zalando aksjer en god investering?

I følge Wall Street Journal er det 17 analytikere som har kjøpsanbefaling på Zalando aksjen, mens 1 har overweight, 5 har hold, 3 har underweight og 2 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Zalando aksjen er €109,11, mens høyeste kursmål er €140,00.