Kjøpe ZIM Integrated Shipping Services aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling

Kjøpe ZIM Integrated Shipping Services aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe ZIM Integrated Shipping Services aksjer.

ZIM Integrated Shipping Services kursutvikling

ZIM Integrated Shipping Services aksjeselskap

ZIM Integrated Shipping Services fundamental data

Kjøpe ZIM Integrated Shipping Services aksjer uten kurtasje

ZIM Integrated Shipping Services er et israelsk rederi som ble grunnlagt i 1945. Rederiet har hovedkontor i Haifa, Israel, i tillegg til et hovedkontor i Norfolk, Virginia. Aksjen ble notert på New York Stock Exchange med tickeren ZIM i 2021. Selskapet driver 70 containerskip, hvor 13 er helt eller delvis eid av rederiet.

Selv om du kan kjøpe aksjer på de amerikanske børsene gjennom de aller fleste norske meglere og banker pleier vi ikke å anbefale dette. Grunnen er at du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer, noe som kan bli dyrt. Et godt alternativ vi pleier å anbefale er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du ZIM Integrated Shipping Services aksjer – steg for steg

ZIM Integrated Shipping Services er en shipping aksje, noe som betyr at den også er syklisk. Det vil si at selskapets inntjening er påvirket av makroøkonomiske forhold, som igjen påvirker aksjekursen. Dermed er det viktig å spre risiko ved å også investere i andre selskap. På eToro har du som nevnt tilgang til mer enn 2000 aksjer, noe som gjør at det skal være mulig å bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i ZIM Integrated Shipping Services aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer. Normalt trenger du bare noen få minutter for å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe ZIM Integrated Shipping Services aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe ZIM Integrated Shipping Services aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel AP Møller Mærsk aksjen. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe ZIM Integrated Shipping Services aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp ZIM Integrated Shipping Services aksjer

For å kjøpe ZIM Integrated Shipping Services aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter ZIM Integrated Shipping Services eller tickeren ZIM, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av ZIM Integrated Shipping Services aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i ZIM Integrated Shipping Services vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i ZIM Integrated Shipping Services.

Teknisk analyse av ZIM Integrated Shipping Services aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av ZIM Integrated Shipping Services

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

ZIM Integrated Shipping Services FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe ZIM Integrated Shipping Services aksjer?

ZIM Integrated Shipping Services er notert på New York Stock Exchange og kan derfor kjøpes gjennom de fleste norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i ZIM Integrated Shipping Services aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge ZIM Integrated Shipping Services kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til ZIM Integrated Shipping Services. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for ZIM Integrated Shipping Services aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av ZIM Integrated Shipping Services kurs?

ZIM Integrated Shipping Services er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av ZIM Integrated Shipping Services på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er ZIM Integrated Shipping Services aksjer en god investering?

I følge oversikten til Wall Street Journal er det 4 analytikere som har kjøpsanbefaling på ZIM aksjen, mens 1 har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for ZIM Integrated Shipping Services er $70,20, mens høyeste kursmål er $90,00.